tropicalone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, το pc σε άσχετες στιγμές κρασάρει και για να το επαναφέρω πρέπει να το κάνω αναγκαστικό τερματισμό απο το κουμπί του κουτιού. Επεξεργαστής,μητρική και μνημες ειναι καινουρια αγοραστηκαν πριν 4 μηνες. Στο σκληρό δίσκο έχω κάνει όλους τους ελέγχους και δεν μου βγάζει κάποιο θέμα όπως επίσης και για τις ράμ. Το μόνο θέμα που έχω είναι οτι κάποιες φορές οταν ανοίγω τον διακόπτη του τροφοδοτικού πέφτει η ασφάλεια. Παρ όλα αυτά τα pins του τροφοδοτικού δεν βγάζουν κάποιο θέμα με τα volt. Πριν προχωρήσω σε αλλαγή τροφοδοτικού πιστεύει κάποιιος οτι πρεπει να ελεξω κάτι ακόμα??
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Tι τροφοδοτικό? Αυτό είναι ο πρώτος ύποπτος.
tropicalone Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Cooler master 650w, ειναι 6-7 χρονων...
FasTaker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παρομοιο προβλημα με το ιδιο τροφοδοτικο αλλα το δικο μου ηταν στα 600W 7 χρονων. Βεβαια εγω ειχα κανει overclock. Κατα 99.9% ειναι το τροφοδοτικο. Αν παρεις καινουργιο θα σου προτεινα XFX για τα 5 χρονια εγγυηση που εχει και βεβαια να εισαι σιγουρος οτι χωραει στο κουτι σου! 1
rofl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 και σε μενα εκανε νερα το ιδιο τροφ, το αλλαξα πριν λιγες βδομαδες μαλλον πιασαμε την ημερομηνια ληξης
GiorgosT Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Από αυτά που λες φίλε μου, μάλλον είναι το τροφοδοτικό, όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω. Εμένα μου είχε τύχει με τροφοδοτικό της Coolermaster 650W, σαν το δικό σου, να χρειάζεται να το βγάζω από το ρεύμα και να το ξαναβάζω, για να κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής. Άπαξ και ξεκινούσε όλα καλά, αλλά μέχρι να πάρει σου έβγαζε την ψυχή. Το πέταξα, έβαλα ένα άλλου κατασκευαστή (Thermaltake) και ησύχασα. Όχι ότι δεν βγάζει καλά τροφοδοτικά η CM, απλά το αναφέρω λόγω σύμπτωσης.
tropicalone Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχει γίνει η αντικατάσταση του τροφοδοτικού (με ένα της thermaltake) και το πρόβλημα ξανα εμφανιστηκε.. Το θέμα τώρα επικεντρωνεται μητρικη και επεξεργαστής. mb --> asus B150 progaming cpu --> i5 6500
HotShot84 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κατι κανει βραχυκυκλωμα. Βγαλε ολα τα καλωδια πανω απο την μητρικη για αρχη και ξεκινα τον με βραχυκυκλωμα των jumper του on 1
GiorgosT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο επεξεργαστής λίγο δύσκολο να είναι, αν και όχι απίθανο. Συνήθως ο δεύτερος ύποπτος μετά το τροφοδοτικό είναι η μητρική... Δοκίμασε και κάτι άλλο. Λίγο ακραίο, αλλά γιατί δεν ξηλώνεις τη μητρική από το κουτί, να δεις αν λειτουργεί το σύστημα "χύμα"; Σπάνιο μεν, αλλά μπορεί κάτι κάπου να ακουμπάει και να βραχυκυκλώνει. Επίσης. αυτό που λέει ο HotShot84, άσε επάνω μόνο τα απαραίτητα για να ξεκινήσει. Αν δεις ότι δουλεύει, δοκίμαζε προσθέτοντας 1 πράγμα κάθε φορά μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από GiorgosT 1
tropicalone Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το θεμα ειναι οτι Κρασαρει σε άκυρες στιγμες... υπαρχουν και μερες που δν παθαίνει τιποτα.. Εντομεταξυ παιζει να ειναι απο bios?? Εκανα ενα update να ειμαι σιγουρος...
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κανα memtest εχεις τρεξει καθολου? Τι μνημες εχεις? Απο την αρχη στο κανει αυτο που πηρες το συστημα η΄μετα απο καποιο διαστημα?
tropicalone Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι έχω ελεγξει και μνημες και σκληρους.. Στην αρχη δεν μου είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα... μετά απο 2 μηνες νομιζω εμφανίστηκε αλλα νόμιζα οτι ηταν απο κάρτα γραφικών (καθώς ηταν 7ετιας καρτα και περίμενα απο στιγμη σε στιγμη να με αφήσει, ανεβαζε και θερμοκρασιες)... Η καρτα γραφικων τελικά "μας αφησε" και παρολα αυτα το πρόβλημα συνέχισε να εμφανίζεται.. μυστήρια πράγματα
HotShot84 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το κορυφαιο τελικα ειναι οταν ζηταει καποιος βοηθεια του λες τι να κανει και αυτος συνεχιζει τα δικα του, ποιος ο λογος να ζητας βοηθεια ενω δεν κανεις αυτα που σου λεμε? Αντε καλη συνεχεια 1
tropicalone Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το κορυφαιο τελικα ειναι οταν ζηταει καποιος βοηθεια του λες τι να κανει και αυτος συνεχιζει τα δικα του, ποιος ο λογος να ζητας βοηθεια ενω δεν κανεις αυτα που σου λεμε? Αντε καλη συνεχεια Το πιο κορυφαίο απ ολα είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι αυτο το φόρουμ είναι καποιου είδους επικοινωνία μεταξύ "εταίρων" ή προϊσταμένων-υπαλλήλων και αν κάποιος δεν κάνει αυτό που του λένε θα τον απολήσουν ή θα τον κάνουν ντα. Φίλε το φόρουμ είναι για την έκφραση ιδεών-εθελοντική βοήθεια κλπ κλπ..(προς το παρων τουλαχιστον )... Ζήτησα μία βοήθεια γιατι προφανώς καποια πράγματα δεν τα ξέρω και ίσως καποιοι απο εδω μέσα μου λέγανε κατι παραπάνω απο αυτα που γνωρίζω.. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια σου (συγγνωμη που δεν θα στείλω κάποιο ουίσκι ή λουλουδια στο γραφείο σου) αλλά αυτό που ζήτησες δεν κατάφερα να το δοκιμάσω ακόμα γιατι είναι κάτι που δεν έχω ξαναδοκιμάσει (και γενικώς δεν κατάλαβα τι εννοουσες) και απλά ήθελα το χρόνο να κάτσω να ψαξω αυτά που είπες, ΠΑΡΑ να σε πρήζω με το πως/που/γιατι να το κάνω. Μου έδωσες το hint (και σε ευχαριστώ πολυ) και με την πρώτη ευκαιρία θα το έψαχνα. Λίγο σεβασμός παιδιά δεν βλάπτει. Έχει μια μέρα ακριβως που το έστειλες. Δεν ξέρω αν το κάνεις εθελοντικά ή σε πληρώνουν για να δίνεις συμβουλές αλλά όποιο και απο τα δυο ισχύει δεν είσαι ούτε καλός επαγγελματίας ούτε σωστός εθελοντής. Κατι δικό σου είσαι! και δεν θα σου δώσει κανείς προαγωγή για name partner στην apple με την συμβουλη που μου έδωσες. Φτανει πια με την "προθυπουργίλα" των ελληνων. Στο ίδιο τσουβάλι βρίσκονται οι πορτιερηδες στα κλαμπάκια (που νομίζουν διαχειρίζονται μία ολόκληρη χώρα) μαζί με όλους αυτούς τους ψευτοεπαγγελματίες που "θα ήθελαν" να γίνουν καριερίστες. Μάθετε να σέβεστε και να αγαπάτε αυτό που κάνετε.. Και παρακαλώ πολύ να μην συνεχιστεί όλο αυτό γιατι δεν είναι αυτό το νόημα του συγκεκριμένου ποστ. Ημουν έτοιμος να στείλω τα αποτελέσματα αυτών που μου είπατε να δοκιμάσω. Καλύτερα να μείνουν τα comments περι του θέματος μπας και εξυπηρετήσουμε και κανέναν αλλο μπαγάσα που ψάχνεται τώρα στο google για κρασάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα