Προς το περιεχόμενο

PLEXTOR 708UF

jimbrav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλως θα ηθελα να μεταφερω τις εντιπωσεις μου σε ενα προβλημα που αντιμετωπισα με το plextor708UF(external)

Ξεκιναμε απο τις 23/12/2003 οπου το παραγγειλα απο τιν disk impex στιν Αθηνα.Βεβαια εψαξα και στην Λαρισα οπου και βρισκομαι να το βρω αλλα δεν υπηρχε πουθενα ετοιμοπαραδοτο!Επαρχια ολε!!!

Στην παραγγελια με ενημερωσαν οτι για οποιαδηποτε βλαβη πρεπει να παει στο Βελγιο με εξοδα τις plextor.Aυτο με τρομαξε λιγο να πω τιν αληθεια.

Το παρελαβα στις 24/12/2003 και δοκιμη!

Με μεγαλη απογοητευση μου καιει 2dvd δισκακια και ενα cd διαφορετικης

μαρκας ολα.Εκεινη τιν στιγμη επρεπε να μου μετρισεις την πιεση που ειχα!!!!

Τωρα?Τι κανουμε?Που να βρω ακρη με Βελγιο σκεφτομουνα!

Εποικινωνω με τιν disk impex και μου λενε να στειλω email στιν plextor για το προβλημα.

Αφου εποικινωνισα τηλεφωνικως πρωτα με τιν plextor( οπου το τεχνικο της

τμημα προθυμα και με ευγενια προσπαθησε να με βοηθησει αλλα χωρις λυση) συμπληρωσα μια φορμα βλαβης στο site τις plextor και περιμενω!

Μου απαντανε οτι πρεπει να φυγει με τιν DHL για Βελγιο.

Λοιπον σημειωνετε: Φευγει με DHL στις 29/12/2002 μονο το drive χωρις καλωδια κ.τ.λ. Στις 31/12/2003 με ειδοποιουνε οτι εχει αλαχτει το drive και

εχει δρομολογηθει η επιστροφη του!!!!Συχρονως μου δωσανε μια διευθηνση στο internet τις DHL οπου εβλεπα ανα πασα στιγμη που βρισκοτανε το δεμα!!!!!

Στις 5/1/2004 (μεσολαβοντας και η πρωτοχρονια ) παρελαβα ενα καινουργιο plextor708UF με ολα τα συνοδευτικα του.

Εμεινα απολυτα ευχαριστιμενος και μακαρι καποτε να δουλευουν και εδω στιν Ελλαδα με αυτο το τροπο.

Τα σχολια δικα σας!!!!

Δημοσ.

Einai gnosto oti i Plextor einai i moni etairia pou pragmatika sebete ton Pelati se antithesi me alles etairies kolosous ( Blepe HP ) pou den se upologizoun katholou.

Giauto oti agorazw kai uparxei se Plextor to protimaw kai as einai pio akribo apo ena antistixo allis etairias

Δημοσ.

Apo paromoio problhma eixa kai egw thn idia eksuphrethsh apo thn Plextros gia ena CD-RW 40x. Krima pou den eixa lefta na agorasw kai to DVDRW ths... :( (Phra Pioneer :D)

Δημοσ.

Ehm..mipos dokimases na ta antigrapseis me to Alcohol120% ? ?? akougete ligo ksemparko auto ,alla i ekdosi 1005 eixe ena provlima me to en logo plextor ,to opoio kai diorthothike me to bulid 1222. gia koita to...

Pantos se genikes grammes i plextor einai poli "kuria" se tetoia themata....me tosa pou ta plironeis tha mou peis pos na min einai :P

Δημοσ.

Κάτι τέτοια κάνει η Plextor και την προτιμούμε αν και τα προιόντα της είναι οριακά καλύτερα απο του ανταγωνισμού και αρκετά πιο ακριβά. Ας ανοίξουν και οι άλλες εταιρίες τα γκαβά τους για να δουν οτι ο καταναλωτής έχει κρίση.

Δημοσ.
Κάτι τέτοια κάνει η Plextor και την προτιμούμε αν και τα προιόντα της είναι οριακά καλύτερα απο του ανταγωνισμού και αρκετά πιο ακριβά. Ας ανοίξουν και οι άλλες εταιρίες τα γκαβά τους για να δουν οτι ο καταναλωτής έχει κρίση.

Μονο εσυ ειδικα μην της χαμογελασεις με ανοιχτα τα χειλη και την ...ματιασεις!!!!You know!!!! :D :D :D

Δημοσ.

έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

(για να πω την αλήθεια άργησα να το πιάσω, αλλά βοήθησε και η πράσινη γραμματοσειρά)

Δημοσ.
έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

(για να πω την αλήθεια άργησα να το πιάσω' date=' αλλά βοήθησε και η πράσινη γραμματοσειρά)[/quote']

Ετσι ειναι οι φιλοι ..Βοηθανε!!!! :D :D :D

Μπλα Μπλα τελος γιατι καποιος ...καραδοκει!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...