StergiosMpa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες θέλω να αγοράσω αυτό το τάμπλετ απλά έχει windows 8 kai kit kat 4.4 ...Εγώ θέλω windows 10 και μεγαλύτερο android 5-5.1 ...Ενώ αυτά υπάρχουν σαν rom ο κινέζος λέει δεν μπορεί να το κάνει αλλά τ μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνεις τα windows 10.. και ότι δεν μπορεί να αφαιρέσει τις κινεζικές εφαρμογές... Υπάρχει κάποιος τρόπος για τις αναβαθμίσεις ?? Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει .. εκτός αν γίνονται αυτόματα από τ τάμπλετ .. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
dkmaster Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Με μια απλή αναζήτηση στο google φαίνεται να μπορείς να αναβαθμίσεις το android εσύ χειροκίνητα με custom rom. Λογικά θα φεύγουν και οι κινεζιές. Οπότε πες του κινέζου να στο πάει σε windows 10 και όταν έρθει του βάζεις και android 5.
StergiosMpa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω από αυτά όμως εγώ... Δεν είναι επίφοβο να μν πάθει κάτι τ ταμλετ?
dkmaster Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν ξέρεις, ναι είναι επίφοβο. Εφόσον δε στο κάνει ο Κινέζος ή μένει όπως έρθει ή το πας σε κάποιον που ξέρει.
chios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Που το βρήκες για αγορά αυτό το ταμπλετ;;
StergiosMpa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Στο alliexpress φίλε .. πρέπει να είναι που καλο τάμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα