Προς το περιεχόμενο

PC/Console Games videos thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να μην postάρει μόνο ο vste.

(τώρα το είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου το έσκισε στο pixelation και το blocking το youtube. :( )

Mε τι κανεις encode και τι settings πανω κατω?

Aς βαλω λιγο The Forest κι εγω. Ωραιο παιχνιδακι, μπορει να το παιξεις και σα sandbox survival/base building game, αλλα εχει κι ενα story που μπορεις να ακολουθησεις και να τελειωσεις. Εβαλα ενα επ. που εχει λιγο απ'ολα. Και δεν εχει σποιλερς, απ'οτι θυμαμαι.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aς βαλω λιγο The Forest κι εγω. Ωραιο παιχνιδακι, μπορει να το παιξεις και σα sandbox survival/base building game, αλλα εχει κι ενα story που μπορεις να ακολουθησεις και να τελειωσεις. Εβαλα ενα επ. που εχει λιγο απ'ολα. Και δεν εχει σποιλερς, απ'οτι θυμαμαι.

https://youtu.be/NwHVYe1npfA

Τι ψυχανωμαλια ειναι αυτο! Σαν το minecraft με Lsd!

Δεν το ηξερα καν. Thanks!

Δημοσ.

Τι ψυχανωμαλια ειναι αυτο! Σαν το minecraft με Lsd!

Δεν το ηξερα καν. Thanks!

Nαι εχει φαση. Αμα το τελειωσεις ξεκλειδωνεις και το creative mode , που χτιζεις χωρις να κοβεις δεντρα και . 

Για οσους τους νοιαζει το bulding aspect. 

Δημοσ.

Ο μόνος international streamer εδώ μέσα είναι ο toxik-prick (trick) από το post πάνω. Αλλά τα θέλει και τα παθαίνει αφού κάνει queue με κάτι silver novas και bad-baras.

Δημοσ.

Ο μόνος international streamer εδώ μέσα είναι ο toxik-prick (trick) από το post πάνω. Αλλά τα θέλει και τα παθαίνει αφού κάνει queue με κάτι silver novas και bad-baras.

Βαλε κι εσυ κανα Nioh video, για console pleb καλος εισαι.

Δημοσ.

Record: Shadowplay

Encode: Mainconcept AVC (H.264 δηλαδή) στο High profile, 30 average bitrate, 40 maximum, single pass

και με πειραγμένα λίγο τα colors, saturation, gamma για να φαίνεται πιο φωτεινό και ζωντανό.

Ενώ όμως τα υπόλοιπα BF1 βίντεο είναι μια χαρά, το συγκεκριμένο φαίνεται χάλια.

Δημοσ.

Ναι νορμαλ μοιαζουν τα settings. Μπορει να τυχε ο encoder του youtube να τον επαιζε.

Δοκιμασε double pass για fast paced , αμα στο ξανακανει.

Παρεπιμπτοντως , τσαμπα τοσο bitrate, το utube το ριχνει πολυ πιο χαμηλα. Και 15-16 να βαλεις το ιδιο θα βγει.

Δημοσ.

Ναι νορμαλ μοιαζουν τα settings. Μπορει να τυχε ο encoder του youtube να τον επαιζε.

Δοκιμασε double pass για fast paced , αμα στο ξανακανει.

Παρεπιμπτοντως , τσαμπα τοσο bitrate, το utube το ριχνει πολυ πιο χαμηλα. Και 15-16 να βαλεις το ιδιο θα βγει.

Ναι για το bitrate το ξέρω, απλά τα βιντεάκια που κάνω render τα κρατάω και locally και βαριέμαι να τα κάνω render δύο φορές (αργεί το upload βέβαια, αλλά συνήθως το βάζω να γίνεται βράδυ και δε με νοιάζει).

Δοκίμασα και double pass, τα ίδια (για να μην πω χειρότερο). Όπως λες κι εσύ, μάλλον κάτι «πιάνει» λάθος στο συγκεκριμένο χάρτη ο encoder του yt και τα κάνει σαλάτα. Ίσως έχει να κάνει με τα χρώματα του εδάφους.

Δημοσ.

Οι δικές μου προσπάθειες για streaming, είχα καταφέρει να ολοκληρώσω μερικά απο τα αγαπημένα μου on Twitch, αν και πήρε λίγο αναβολή λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας...

Μια και πιάσαμε το τεχνικό θέμα, αν κάποιος έχει εισηγήσεις/σχόλια για τα linked videos (at least τα δικά μου), είναι πάντα ευπρόσδεκτα :P

Έχω γενικά ένα θέμα πως ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα των streams που κάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθες εκανα μερικα πειραματα και τελικα κατεληξα στην λυση του OBS (Open Broadcaster Software) σε συνδιασμο με την εξωτερικη καρτα Hauppage HD PVR 2 δινει πολυ καλο αποτελεσμα σε Live Streaming με 5 MBps VDSL.

Εκανα 2 ωρες broadcast στο Facebook και σε 480p η ποιοτητα ειναι πολυ καλη. Σημερα θα δοκιμασω και σε 720p να δω τι παιζει.

Το καλο με την capture card ειναι οτι μπορω να κανω full screen capture ολες τις συσκευες μου (PS3, Xbox 360, PS4, PC, κλπ) και δεν ζοριζει καθολου το PC οπως κανει το Shadow Play που εχω προβλημα οταν το παιχνιδι παιζει videos.

Τελικα ειμαι τυχερος που οταν ειχα βαλει αγγελια το HD PVR2 δεν το αγορασε κανεις. :D

Edit: Και εδω ειναι το εν λογο video. Προσπαθησα να το κανω embed αλλα μαλλον το insomnia δεν υποστηριζει Facebook Videos. Αν υπαεχει τροπος ας μου πει καποιος παρακαλω.

https://www.facebook.com/GrumbyOldGamer/videos/227474647715876/

Επεξ/σία από vste
  • Like 1
Δημοσ.

Εχθες εκανα μερικα πειραματα και τελικα κατεληξα στην λυση του OBS (Open Broadcaster Software) σε συνδιασμο με την εξωτερικη καρτα Hauppage HD PVR 2 δινει πολυ καλο αποτελεσμα σε Live Streaming με 5 MBps VDSL.

Εχθες εκανα 2 ωρες broadcast στο Facebook και σε 480p η ποιοτητα ειναι πολυ καλη. Σημερα θα δοκιμασω και σε 720p να δω τι παιζει.

Το καλο με την capture card ειναι οτι μπορω να κανω full screen capture ολες τις συσκευες μου (PS3, Xbox 360, PS4, PC, κλπ) σε Full Screen και δεν ζοριζει καθολου το PC οπως κανει το Shadow Play που εχω προβλημα οταν το παιχνιδι παιζει videos.

Τελικα ειμαι τυχερος που οταν ειχα βαλει αγγελια το HD PVR2 δεν το αγορασε κανεις. :D

Edit: Και εδω ειναι το εν λογο video. Προσπαθησα να το κανω embed αλλα μαλλον το insomnia δεν υποστηριζει Facebook Videos. Αν υπαεχει τροπος ας μου πει καποιος παρακαλω.

https://www.facebook.com/GrumbyOldGamer/videos/227474647715876/

Μπορούμε να τα λέμε σε αυτό το topic σχετικά με settings του OBS ή να κάνουμε ένα νέο topic στο software? Γιατί με ενδιαφέρει να πάρω & να δώσω συμβουλές για καλύτερο streaming! 

Το σκέφτομαι και εγώ για capture card αλλά της Razer που κάνει cap 1080p@60fps αλλά ως τώρα στα δικά μου streams κάνω με το OBS capture specific window (πχ gears of war 4.exe) και ενώ παίζω σε 1440p(50~100fps) το stream μου είναι 720p 30fps σε 50/5 vdsl. Βλέπω και εσύ ότι έχεις vdsl άρα μην κάνεις stream στα 480p μπορείς άνετα παραπάνω! 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούμε να τα λέμε σε αυτό το topic σχετικά με settings του OBS ή να κάνουμε ένα νέο topic στο software? Γιατί με ενδιαφέρει να πάρω & να δώσω συμβουλές για καλύτερο streaming! 

Το σκέφτομαι και εγώ για capture card αλλά της Razer που κάνει cap 1080p@60fps αλλά ως τώρα στα δικά μου streams κάνω με το OBS capture specific window (πχ gears of war 4.exe) και ενώ παίζω σε 1440p(50~100fps) το stream μου είναι 720p 30fps σε 50/5 vdsl. Βλέπω και εσύ ότι έχεις vdsl άρα μην κάνεις stream στα 480p μπορείς άνετα παραπάνω! 

Το βραδυ θα ασχοληθω λιγο με ρυθμισεις στο OBS. Εχθες απλα το εβαλα και εψαξα πως να κανω Live Stream στο Facebook. Ναι μιας και ειδα οτι τραβαει θα αυξησω αναλυση και bitrate και θα κανω δοκιμη παλι.

Πολυ ευχαριστως να ανταλλαξουμε συμβουλες.

Παντως εχει εξαιρετικο Capture σαν εφαρμογη το OBS. Εκανα ενα video σε MKV με υψηλο bitrate και η εικονα απο το HD PVR ηταν σαφως ανωτερη απο το Shadowplay.

Ανεβηκε και το Live Video του FFXV στο Youtube ωστε να μπορω να το κανω embed. Βεβαια ειναι το moblie mp4 που σε αφηνει το FB να κατεβασεις και η ποιοτητα εχασε παρα πολυ.

https://www.youtube.com/watch?v=mZeJYLOzdLU

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...