KnightRider1996 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα παιδια .. Εχω το ρουτερ που αναφερεται στον τιτλο και εχω ενα προβλημα με τα LAN του . Συγκεκριμενα καθε μερα που θα ανοιξω του υπολογιστες για να εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω της LAN πρεπει να παω στην διαχειρηση συσκευων να διαγραψω τον οδηγο του LAN και να κανω ανιχνευση για αλλαγες υλικου ωστε να μου ξανα εγκαταστησει τον οδηγο και τοτε μονο εχω . Εχω ψαξει καθε πιθανη λυση. Τα κινητα και το Playstation 4 (παρολο που ειναι με LAN) εχουν κανονικα ιντερνετ .. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει ? Ολο αυτο ξεκινησε απο τοτε που αλλαξα το ρουτερ μου. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας .
vasdim1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε το εξής: κατέβασε από το site της asus τους drivers της LAN και κάνε αποθήκευση. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και κάνε κατάργηση της συσκευής LAN. Στο παράθυρο επιβεβαίωσης για την διαγραφή κάνε κλικ στο "διαγραφή του λογισμικού..........'. Κάνε εγκατάσταση τον οδηγό που έχεις αποθηκεύσει. Δες αν λύθηκε το πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ti router ειναι? β.καλο ειναι και στο λειτουργικο να εχεις ολα τα updates.τυπικα και Firmware update στο ρουτερ για να ειναι updated
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα