Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτοί παίζει να μην νοιάζονται καν για το κινητό μιας και κουβαλάνε μια dslr μέχρι και στον ύπνο τους... :D

διαφωνώ!!!!

Κοίτα τώρα τι γίνεται(το γράφω σαν κάτοχος dslr- όχι mirrorless αν και δεν έχει σημασία όσο αφορά την ευκολία κουβαλήματος): τη "κανονική" φωτογραφική μηχανή τη βγάζω από το σπίτι για φωτοβόλτα κυρίως ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, το κινητό το έχω μαζί μου πάντα, και πάντα σημαίνει από το να πάω και να έρθω στη δουλειά (με τα πόδια, με μηχανάκι, λεωφορείο, τραίνο, κ.α.) μέχρι να πεταχτώ στο σούπερ μάρκετ...

Σε αυτές λοιπόν τις στιγμές που βαριέμαι και είμαι στο δρόμο τότε παρατηρώ και τραβάω τις αγαπημένες μου φωτογραφίες, με τη χάλια κάμερα του κινητού μου (Note 3) που μετά λέω μακάρι να τις τραβούσα με τη DSLR, αλλά ξέρεις τι;;;; δε θα το έκανα με τη DSLR, επειδή πχ στη φωτοβόλτα έχω άλλη ψυχολογία κι ενώ ψάχνω για θέματα να φωτογραφίσω, έχω λιγότερα κίνητρα από το να κάνω κάτι βαρετό όσο το να πάω με τα πόδια σε μια δουλειά!!! ;) 

Οπότε ναι προσωπικά (και αρκετός κόσμος πιστεύω) θα ήθελα μια καλύτερη κάμερα στο κινητό μου για φωτογραφίες δρόμου τη μέρα ή το βράδυ (καλά ναι από κινητό δε περιμένω πολλά αλλά τις βαφτίζω καλλιτεχνικές τις βραδινές με το τεράστιο κόκκο!!! :P)!!!!

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...