ravend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα, Ωντας ασχετος απο αμαξια πληρως χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια για οποιον εχει τον χρονο. Μου ζητησε φιλος στην ελλαδα να του βρω καθρέπτη συνοδηγου για Peugeot 106 οχι ηλεκτρικο στο ebay. Να ειναι αυθεντικος η να ταιριαζει τελος παντων με οχημα. Με μια απλη μεταφραση δεν βρηκα κατι που να ειναι ικανοποιητικό στο γερμανικο ebay που με βολευει. Να ψάξω στο γαλλικο ξερω γω;καποια αλλη σελιδα; Ποια keywords ειναι αυτα που χρειαζομαι για να βρω αυτο που θελω; Ρωταω εδω γιατι δεν εχω ιδεα απο ροδες βιδες κτλ! Ευχαριστω!
Timour21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν μην ψάξεις στο .co.uk γιατί οι εκεί καθρέφτες δεν κάνουν για τα ευρωπαικά τα δικά μας. Στα γαλλικά θα ψάξεις για "retroviseur droite peugeot 106", τα φασιστικά (βαρβαρογερμανικά) δεν τα μιλάω για να σε βοηθήσω... πες του όμως να κοιτάξει και στην φρατζή (στα μεταχειρισμένα) δεν θα είναι τόσο ακριβοί για να δικαιολογεί την αγορά τους απο το εξωτερικό. Mπορεί επίσης να ψάξει και για saxo, τους ίδιους καθρέφτες φοράνε.
ravend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι στην επαρχια γιαυτο με βαλε να βρω καμια,διαδυκτιακη λύση. Οποτε οχι απο Αγγλία το μονο σιγουρο. Κατι που γραφουν aspherical τι ειναι;
bc00l Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 στο car.gr εχει φθηνα, γιατι κοιτάτε eBay?
ravend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ξερω και γω;; Εγω βρισκομαι γερμανια και μου ζητηθηκε μπας και βρω τιποτα μεσω ebay ,δεν αναρωτηθηκα πολυ το γιατι και το πως μιας και δεν ειναι δικη μου αναγκη,απλα ειπα να εξυπηρετησω. Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη κυριοι!
elvisjedi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 https://www.car.gr/parts/?models=Peugeot+106&ca=97 με λιγο ψαξιμο θα βρειτε καποιον οι περισοτεροι στελνουν αντικαταβολη ασε που αν βρει καπου κοντα του παει και τον παιρνει ο ιδιος
ravend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Θα τη ψαξουμε λοιπόν,ευχαριστώ πολυ κυριοι!
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 προσφατα εψαχνα και εγω μια ταπα βενζινης για το οπελακι μου ξεκινησα απο ebay δεν ποολυβρηκα ακρη,πηγα στα ελληνικα skroutz και car,gr στο skroutz ειχε καποια αλλα ηταν ακριβα,στο car ειναι λιγο ραντομ ολη η μεθοδος αναζητησης πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις μπας και τυχει και βρεις η πιο ρεαλιστικη λυση ειναι να πας απευθειας σε ενα εμπορο ανταλλακτικων,του λες μοντελο/χρονολογια και σου το δινει,εαν δεν παρεις γνησιο και παρεις ημιτασιον,που σε θεματα οπως μια ταπα η ενας καθρεφτης δεν ειναι τοσο σημαντικο ειδικα απο την στιγμη που ναι και παλιο οχημα,και θα πληρωσεις ως και το 1/4 της αξιας του γνησιου,στην περιπτωση μου οι ταπες παιζανε στα 50 και πηρα μια με 8 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα