Mr_ChEeTaH Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πώς γινεται να εχουν απαντησει ολοι σοβαρα σε αυτο το thread; Μεχρι και σε bold σας εχει βαλει ο ts τα troll points. Ψεκαζουν και το ινσομνια πλεον; ΧΑΧΑαχ μου βγήκανε δάκρυα απο τα γέλια απο την λέξη troll points που είπες ΧΑΧαχα.Εντάξει πάντως αυτό δεν ήταν τρολλ τοπικ .Στα αλήθεια θα πάρω σκηνη.Θα την βγάλω και φώτο και με ένα χαρτάκι δίπλα που θα γράφει το νικname μου απο το ινσομνια.Νταξ είχα κάνει παλιοτερα 3-4 τρολοτοπικ και απο τότε μου χει βγει το όνομα
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Απο σπιτακι με 2 διαφανα παραθυρα και ανθυγρη γυψοσανιδα καταληγουμε σε σκηνη τελικως; Εντιμος συμβιβασμος που λεει και μια ψυχη
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για την δουλεια που το θέλω τελικά συμβιβάστηκα οτι μου κάνει και η σκηνή.Εξάλλου λεφτά πολλά δε πάιζουν τώρα.Αλλά αργοτερα σιγα σιγα θα το αναβαθμίσω σε ξύλινο κτίσμα όταν και άμα έρθουν τα έσοδα απ τις δουλειες που πάω να κάνω
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Σου ευχομαι ολοψυχα η επιτυχια του καναλιου σου να ξεπερασει και την επιτυχια του φορουμ σου 4
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 @YourTrueLegend μλκ κοντευει να μου βγει το τσαι απ'τη μυτη, ειμαι και αρρωστος... σταματα 5
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Σου ευχομαι ολοψυχα η επιτυχια του καναλιου σου να ξεπερασει και την επιτυχια του φορουμ σου Τα websites δεν έχουν λεφτά .πονεμένη ιστορία
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πώς γινεται να εχουν απαντησει ολοι σοβαρα σε αυτο το thread; Μεχρι και σε bold σας εχει βαλει ο ts τα troll points. Ψεκαζουν και το ινσομνια πλεον; Ακόμα και με διάθεση τρολαρίσματος να άνοιξε το θέμα (μάλλον όχι όπως είπε και όπως φαίνεται) γιατί να μη βγει κάτι καλό και χρήσιμο γι'αυτούς που θα το διαβάσουν τώρα ή μελλοντικά και θα ψάχνουν κάτι παρόμοιο;
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εγω έδωσα υπόσχεση .Αρχές του Μάρτη,κάπου στις 3-4 Μαρτίου θα το αγοράσω και μόλις αγοράσω και το παραλάβω θα την βγάλω φώτο την σκηνή με την αποδειξη και με το nickname μου σε χαρτακι.Το λόγο μου σας δίνω.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Mηπως μπορεις λιγο νωριτερα, εκει γυρω στις... 29-30 Φλεβαρη γιατι ανυπομονουμε; 3
Lanike71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Mηπως μπορεις λιγο νωριτερα, εκει γυρω στις... 29-30 Φλεβαρη γιατι ανυπομονουμε; Αν ήμουν ο θεματοθέτης, με τέτοιες ατάκες, θα σου έκανα σοβαρή πρόταση για τα σκετσάκια στο Youtube... 1
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι πάρε σκηνή. Άμα φυσάει ξέρεις τι φασαρία κάνει αυτό? Επίσης το πολύ 1-2 χρόνια (και πολύ παίζει να σου λέω) θα κρατήσει ο μουσαμάς του. Άμα είσαι και σε χωρίο εκεί να δεις. Πάρε δοκάρια αρκετά πάνελ και αυτοσχεδίασε. Για σκεπή μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο ή ίσια λαμαρίνα που για μονωτικό εξωτερικά θα βάλεις κάτι σαν γυαλόχαρτο που είναι μονωτικό. Για πάτωμα μπορείς να πατήσεις το χώμα και να βάλεις τσιμεντόπλακες. Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να δώσεις λίγα λεφτά για να μην σου πέσει το κεφάλι. Παράθυρα δεν θα χρειαστείς, γιατί θες σωστό φωτισμό και το παράθυρο στο χαλάει αυτό. Μπορώ να σου πω κι άλλα αλλά το θέμα είναι πως θα τα πω τζάμπα αν δεν το πάρεις απόφαση να το κάνεις. Όλα αυτά φυσικά αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα άδειας. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορώ να το κάνω σπίτι γιατι δεν έχω καθόλου χώρο.Επίσης είναι και άλλος λόγος που θα το κάνω στον κήπο. Επίσης μόνο εγω θα μπαίνω. Ναι βέβαια, δεν έχει χώρο στην μονοκατοικία της Κρήτης των 300-400 τετραγωνικών μέτρων με αξία 700000 ευρώ όπως έλεγες πριν λίγα χρονάκια στο thread με τις κατσαρίδες που έκαναν τσάρκες το καλοκαίρι..... 2
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να έχουμε σπιτι 350τμ αλλά το συντηρούμε με πολύ δυσκολία ,πληρώνουμε ενφια και φορους και δεη και ο πατέρας μου έχει πεθάνει καιρό τώρα .Γι αυτό πριν αρχίσεις τις προσβολές σκέψου πρώτα Εγω ούτε αυτοκίνητο δεν έχω ,με το λεωφορείο και το ποδήλατο μετακινούμε ,4 χρόνια τώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα