Gorgonzola Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα samsung galaxy note 3 (version SM-N900) με σπασμένη lcd. Ακούγεται να δουλεύει κανονικά οπότε λέω να το επισκευάσω. Απ όσο έψαξα ebay δεν βρήκα οθόνη κάτω από 130 ευρώ χωρίς προβλήματα. Θέλω να μου πείτε από δική σας εμπειρία από που είναι καλά να αγοράσω μια οθόνη και αν γίνεται να μην ξεπεράσω τα 100 ευρω.. κάποιο άλλο site ή πηγή αξιόπιστη δηλαδή.. Ευχαριστώ!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα samsung galaxy note 3 (version SM-N900) με σπασμένη lcd. Ακούγεται να δουλεύει κανονικά οπότε λέω να το επισκευάσω. Απ όσο έψαξα ebay δεν βρήκα οθόνη κάτω από 130 ευρώ χωρίς προβλήματα. Θέλω να μου πείτε από δική σας εμπειρία από που είναι καλά να αγοράσω μια οθόνη και αν γίνεται να μην ξεπεράσω τα 100 ευρω.. κάποιο άλλο site ή πηγή αξιόπιστη δηλαδή.. Ευχαριστώ! Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να αξίζει η επισκευή
Gorgonzola Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Δηλαδή δεν αξίζει επισκευή στα 100ευρώ? Νομίζω πως οι δυνατότητες του κινητού με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς τις πιάνεις με κινητά αξίας πάνω από 200ευρώ. Υπάρχει πηγή για να βρω τιμές οθόνη σε χαμηλή τιμή?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Δηλαδή δεν αξίζει επισκευή στα 100ευρώ? Νομίζω πως οι δυνατότητες του κινητού με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς τις πιάνεις με κινητά αξίας πάνω από 200ευρώ. Υπάρχει πηγή για να βρω τιμές οθόνη σε χαμηλή τιμή? Οχι δεν αξίζει ακόμα και στα 100 ευρω ειδικά όταν κοντά στα 150 περνεις από έξω το xiaomi redmi note 3 pro πχ Ακόμα και οθόνη να φτιάξεις πολύ πιθανό να θέλει και μπαταρία οπότε αναιβαινει το κόστος Ebay βλέπω τιμές από 85 βέβαια είναι no name κινεζικές οθόνες που κάνεις δεν σου εγγυάται ότι θα δουλέψει σωστά, μπορεί να είναι χαμηλότερης ανάλυσης, το touch πολύ πιθανό να μην δουλεύει σωστά και να δίνει αίσθηση κινητού των 30 ευρώ, αν βάλεις και ρίσκο για τελωνείο (εφόσον μιλάμε για κινα) τότε δεν αξίζει σίγουρα η επισκευή
Gorgonzola Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία, καλώς! σ'ευχαριστώ πολύ! Μένω με το moto g μου τότε γιατί δεν ημουν για καινούργιο κινητό, απλά έτυχε να μου δωσουν αυτό και είπα μηπως το εφτιαχνα με κόστος κάτω απο 100 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα