Προς το περιεχόμενο

tv F&U FL40105 40 intses full hd 199€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ελληνικη εταιρεια ειναι. Εισαγωγες κανει απο αρκετες χωρες κυριως ασια.

Τι ονειρο ειδες με την f&u και την Τουρκια; Τουρκικη εταιρεια ειναι η ΒΕΚΟ, η arcelic.

Μια λες Τουρκικη εταιρεια, μια λες Τουρκικη εταιρεια που τα φταιχνει. Μια εταιρεια "τα φτιαχνει;" ειναι δυνατον;

Samsung panel φωραει, ψιλα γραμματα για σενα.

Ο ανθρωπος ειπε οτι φτιαχνονται οι τηλεορασεις του θεματος στην Τουρκια.

Τον επιβεβαιωνεις μιας και φαινεται να αναφερεις εταιρια Τουρκικη και εσυ ο ιδιος ή τον διαψευδεις; Αν τον διαψευδεις, πες πού φτιαχνεται σε παρακαλω και απο ποια εταιρια κατασκευης! Ποσες εταιριες χρειαζονται για να φτιαξουν τις τηλεορασεις του θεματος δηλαδη και ρωτας αν ειναι δυνατον να τις φτιαχνει μονο μια εταιρια; Το samsung panel δεν σημαινει προφανως οτι την τηλεοραση την φτιαχνει η samsung γιατι ολο και καποιους θα μπερδεψεις, αλλα ειναι συνηθης πρακτικη αφου λιγες εταιριες φτιαχνουν πανελ, ολες οι αλλες αγοραζουν παρτιδες διαλογών απο τους λιγους κατασκευαστες. Κατι που δεν συμβαινει φυσικα μονο με τα πανελς.

Τελος και βασικοτερο, το να μιλας με τετοιον τροπο ("τι ονειρο ειδες", "ψιλα γραμματα για σενα" και αλλα ωραια σε καποιον μαλιστα που ειναι αψογος στην συμπεριφορα του στην ενοτητα εδω και χρονια)  δεν ειναι ανεκτο. (αυτο ειναι συντονιστικη παρεμβαση - οδηγια, τα υπολοιπα μερος της κουβεντας ως μελος) :)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη ρε παιδιά κίνα είναι!!! Το γράφει και πάνω της! Και για το πλαίσιο που αναφέρθηκε ότι είναι από Τουρκία είναι ανακρίβεια! Έχει μοντέλα από Τουρκία... Από Κίνα... Και από Αλγερία

• Like 3
Δημοσ.

Αληθεια λες οτι δεν καταλαβες αν τον διαψευδω ή τον επιβεβαιωνω; Ημουν ξεκαθαρος!

Οχι δεν τις φτιαχνει η samsung, αλλα αν η εταιρεια που τις "φτιαχνει" ηταν απο Τουρκια η λογικη λεει ειναι να επαιρνε panel local κατασκευης, μια που ειναι vfm η εταιρεια.

Δεν προσεξες καν τι εγγραψε ο φιλος. εγραψε οτι ειναι Τουρκικη εταιρεια εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο;

2)Στο που παραγονται, δεν υπαρχει καμια αναφορα για Τουρκια πουθενα. Αυτος που στο ειπε ας το αποδειξει οχι εγω. Γιατι δεν τον ρωτας να σου πει που το βρηκε;

Στον "τυπα" που επισκευαζει τηλεορασεις οπως εγραψε μηπως; (και αρκετες f&u ειναι χαλασμενες :) )

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι φοραει panel Samsung :). (που οπως εγραψα δεν μου αρεσει λογο 50hz)

Δημοσ.

Ελληνικη εταιρεια ειναι με εισαγωγες απο Ασια. Σαβιδης αμοιριδης λεγεται

Ελληνικη εταιρεια ειναι. Εισαγωγες κανει απο αρκετες χωρες κυριως ασια.

Τι ονειρο ειδες με την f&u και την Τουρκια; Τουρκικη εταιρεια ειναι η ΒΕΚΟ, η arcelic.

Μια λες Τουρκικη εταιρεια, μια λες Τουρκικη εταιρεια που τα φταιχνει. Μια εταιρεια "τα φτιαχνει;" ειναι δυνατον;

Samsung panel φωραει, ψιλα γραμματα για σενα.

Αντι να απαντήσεις ειρωνικά θα μπορούσες να το ψάξεις λίγο...

Όχι δεν είναι Ελληνική εταιρεία, το όνομα που ανέφερες είναι ο Έλληνας αντιπρόσωπος και διανομέας.

Η F&U έγινε από τις εταιρείς Funai και United. Καμία σχέση δεν έχουν οι εταιρείες αυτές με Ελληνικές. "Νομίζω" Ιαπωνία εδρεύουν και από όσο ξέρω το βασικό εργοστάσιο τους είναι Τουρκία.

Δημοσ.

Οι Turbox που είναι ίδιες πάντως είναι τουρκικες Vestel.

Αυτη εδω εχει panel Samsung, οχι Vestel. Πως γινεται να ειναι ιδιες με αλλα πανελ;

Αντι να απαντήσεις ειρωνικά θα μπορούσες να το ψάξεις λίγο...

Όχι δεν είναι Ελληνική εταιρεία, το όνομα που ανέφερες είναι ο Έλληνας αντιπρόσωπος και διανομέας.

Η F&U έγινε από τις εταιρείς Funai και United. Καμία σχέση δεν έχουν οι εταιρείες αυτές με Ελληνικές. "Νομίζω" Ιαπωνία εδρεύουν και από όσο ξέρω το βασικό εργοστάσιο τους είναι Τουρκία.

Τα ιδια ξαναλες. Τιποτα νεο, η εστω κανα link. Ετσι ξερω, νομιζω κτλ...

Το οτι ειναι τουρκικη μαρκα/εταιρεια απο που προκυπτει;

Καλή τιμή, αλλά αγοράζετε F&U... δηλαδή Τούρκικη μάρκα κατωτερότης ποιότητας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρεία, απλά κάπου είχα διαβάσει από έναν τυπά που κάνει service τηλεοράσεων ότι ήταν οι περισσότερες μάρκες στο service F&U....

Απλά να ξέρετε τι αγοράζετε....δεν συγκρίνετε με μια Samsung/LG/Sony κτλ δηλαδή

Για το service μιλάς; Τούρκικη είναι η εταιρεία φίλε που γτιάχει τα F&U

Ελληνικη εταιρεια η f&u λεω εγω, σε αντιθεση με σενα. Εγραψα και σε ποιους ανηκει.
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα ,ο ομιλος ανοιξε γραφειο στην κινα(αρα Ασια) για να μπορει να κανει παραγγελιες και εισαγωγες σε χιλιαδες προϊοντα - κωδικους σε χαμηλοτατες τιμες και μετα περνει πιστοποιηση απο μια σουηδικη εταιρεια για την καταληλοτητα- πιστοποιηση αυτων, για την ευρωπη.Και η τουρκια επισης ασια ειναι.Αναλογα τα μοντελα και τις σειρες των τηλεορασεων (και του ντηλ που εχουν κανει) μπορει να φοραει οτι πανελ κυκλοφορει στην αγορα τοτε(το τοτε ...σημαινει μηνες πριν παραγγελιας απο τη ημερομηνια εισαγωγης).Να επισημανω ,επισης, οτι ο αγοραστης των,εχει γνωση το λογο αγορας των και δε τον νοιαζει και τοσο τι φοραει και που εχει κατασκευαστει(εξαλου το μπρουσκο η γιαγια θα βλεπει το ιδιο :) )

Αρα μην το κανετε και τοσο μεγαλο θεμα :)

ΥΓ.

εχει ληξει η προσφορα στα 199€ επισης.

sorry for the offtopic.

keep on smiling :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστα, τελειωσε η... προσφορα, που οπως μπορει να δει κανεις, ουτε προσφορα με το πλαφον του 10% που εχουμε δεν ειναι πλεον, λιγες μερες μολις μετα. Στους αλλους εχει απο 218 ευρω, νεο (ακριβως 17 ημερων αφου στις 9-2-2017 βγηκε στην αγορα συμφωνα με ιστορικο skroutz & bestprice) μοντελο βλεπω, οποτε η τιμη του θα παιξει και πιο κατω ακομα και απο τα 199 αν συμβει ο,τι συμβαινει σε ολες τις αλλες τηλεορασεις. :)

https://www.skroutz.gr/s/11028043/F-U-FL40105.html?keyphrase=FL40105

Βαζω μοντελο τιμη και τελος στον τιτλο οπως εβαλα και τον συνδεσμο του σκρουτζ εδω για τον... ιστορικο του μελλοντος μιας και δεν υπηρχαν τα απαραιτητα στο τοπικ!

Καλη Σαρακοστη!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...