lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε αν πράγματι την παραλάβεις την LG και όλα καλά τότε στα 200 ευρώ χτύπησες κελεπούρι! 2
G.makrihairis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Την πήρα σημερα...Μία χαρά φαίνεται για απλή χρήση που την θελει ο αδερφός μου!!! Όταν πήγα στον Κωτσόβολο μου είπαν ότι δεν έχει άλλη αλλά ευτυχώς είχα κάνει παραγγελία και την είχαν κρατημένη...
peritri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που το θυμηθηκα, πριν αρκετα χρονια ειχα παει να δω μια f&U, 32αρα νομιζω, που ηταν σε καλη τιμη αλλα στο μαγαζι που την ειδα, προσεξα οτι ειχε σημαντικο θεμα με lip sync. Πανω απο 100msec ετσι χοντρικα για οποιον γνωριζει. Οχι οτι θα εχει σιγουρα τετοιο προβλημα η συγκεκριμενη, απλα τσεκαρετε το οσοι την εχετε "μπας και". Καλημέρα παιδιά, την πήρα και εγώ προχθές τελικά. Δεν έχει θέμα με lip sync, κομπλέ. Νομίζω ότι για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις είναι μια αρκετά καλή vfm αγορά.
Avatar_GR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλή τιμή, αλλά αγοράζετε F&U... δηλαδή Τούρκικη μάρκα κατωτερότης ποιότητας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρεία, απλά κάπου είχα διαβάσει από έναν τυπά που κάνει service τηλεοράσεων ότι ήταν οι περισσότερες μάρκες στο service F&U.... Απλά να ξέρετε τι αγοράζετε....δεν συγκρίνετε με μια Samsung/LG/Sony κτλ δηλαδή
master1992g Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μάγκες την πήρα για χρήση δωματίου με χαμηλές απαιτήσεις για καμμιά ταινία-σειρά, από εικόνα είναι ικανοποιητική, κανένα θέμα με lip sync, στα αρνητικά πέρα από τα φτηνά πλαστικά ο ήχος είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Είχα διαβάσει σε κριτικές για άλλες tvs της ίδιας μάρκας,που πρώτη φορά δοκιμάζω(ίσως και τελευταία), ότι είναι χαμηλής ποιότητας αλλά εδώ μιλάμε για τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει από ηλεκτρική συσκευή. Με το μπάσο στην μισή του ένταση ο ήχος ακούγεται σαν να βγαίνει από πηγάδι, μόνη λύση να το κατεβάσω στο 20% όπου βέβαια μετά είναι ανύπαρκτο, το πρόβλημα όμως δεν σταματάει εδώ, πάω να συνδέσω κάτι 5.1 ηχεία που έχω από την έξοδο ακουστικών για να σώσω την κατάσταση και ο ήχος έχει ένα βουητό, δοκιμάζω ακουστικά και κάνει πάλι το ίδιο, την συνδέω σε πρίζα άλλου δωματίου χωρίς αποτέλεσμα, άρα είναι θέμα της θύρας ακουστικών. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα ελαττωματικού προϊόντος. Αν μπορεί κανείς που την έχει ας δοκιμάσει αν έχει και στην δική του παράσιτα από την έξοδο ακουστικών. 2
Zerg13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλή τιμή, αλλά αγοράζετε F&U... δηλαδή Τούρκικη μάρκα κατωτερότης ποιότητας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρεία, απλά κάπου είχα διαβάσει από έναν τυπά που κάνει service τηλεοράσεων ότι ήταν οι περισσότερες μάρκες στο service F&U.... Απλά να ξέρετε τι αγοράζετε....δεν συγκρίνετε με μια Samsung/LG/Sony κτλ δηλαδή Ελληνικη εταιρεια ειναι με εισαγωγες απο Ασια. Σαβιδης αμοιριδης λεγεται
Avatar_GR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ελληνικη εταιρεια ειναι με εισαγωγες απο Ασια. Σαβιδης αμοιριδης λεγεται Για το service μιλάς; Τούρκικη είναι η εταιρεία φίλε που γτιάχει τα F&U
zousgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αντιπρόσωπος & διανομέας μόνο, αναφέρει πάντως http://www.fandu.gr/content.asp?id=25&title=%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1 Ελληνικη εταιρεια ειναι με εισαγωγες απο Ασια. Σαβιδης αμοιριδης λεγεται 1
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μάγκες την πήρα για χρήση δωματίου με χαμηλές απαιτήσεις για καμμιά ταινία-σειρά, από εικόνα είναι ικανοποιητική, κανένα θέμα με lip sync, στα αρνητικά πέρα από τα φτηνά πλαστικά ο ήχος είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Είχα διαβάσει σε κριτικές για άλλες tvs της ίδιας μάρκας,που πρώτη φορά δοκιμάζω(ίσως και τελευταία), ότι είναι χαμηλής ποιότητας αλλά εδώ μιλάμε για τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει από ηλεκτρική συσκευή. Με το μπάσο στην μισή του ένταση ο ήχος ακούγεται σαν να βγαίνει από πηγάδι, μόνη λύση να το κατεβάσω στο 20% όπου βέβαια μετά είναι ανύπαρκτο, το πρόβλημα όμως δεν σταματάει εδώ, πάω να συνδέσω κάτι 5.1 ηχεία που έχω από την έξοδο ακουστικών για να σώσω την κατάσταση και ο ήχος έχει ένα βουητό, δοκιμάζω ακουστικά και κάνει πάλι το ίδιο, την συνδέω σε πρίζα άλλου δωματίου χωρίς αποτέλεσμα, άρα είναι θέμα της θύρας ακουστικών. Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα ελαττωματικού προϊόντος. Αν μπορεί κανείς που την έχει ας δοκιμάσει αν έχει και στην δική του παράσιτα από την έξοδο ακουστικών. Θα στρώσει λίγο με τον καιρό ο ηχος.Αλλα ναι, γενικά ο ήχος είναι μαλλων από τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα. Το μενού είναι ευανάγνωστο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θελει στρωσιμο στα πρωτα 1000Km; 7
master1992g Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θα στρώσει λίγο με τον καιρό ο ηχος.Αλλα ναι, γενικά ο ήχος είναι μαλλων από τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα. Το μενού είναι ευανάγνωστο? Το μενου είναι ευανάγνωστο,βέβαια οι παραμετροποιήσεις που προσφέρει σε εικόνα-ήχο είναι οι βασικές. Αν είχε καλύτερα ηχεία θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα γιατί η εικόνα της είναι πολύ τίμια στα λεφτά αυτά. Τώρα για το ground loop παρήγγειλα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/262109171507?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αν κάνει δουλειά θα το αναφέρω.
Zerg13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Για το service μιλάς; Τούρκικη είναι η εταιρεία φίλε που γτιάχει τα F&UΕλληνικη εταιρεια ειναι. Εισαγωγες κανει απο αρκετες χωρες κυριως ασια. Τι ονειρο ειδες με την f&u και την Τουρκια; Τουρκικη εταιρεια ειναι η ΒΕΚΟ, η arcelic. Μια λες Τουρκικη εταιρεια, μια λες Τουρκικη εταιρεια που τα φταιχνει. Μια εταιρεια "τα φτιαχνει;" ειναι δυνατον; Samsung panel φωραει, ψιλα γραμματα για σενα. 3
@topos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Θελει στρωσιμο στα πρωτα 1000Km; Οχι, στις πρωτες ωρες. Δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα εξεζητημενο προφανως (του στυλ λευκο θορυβο κοκ) μιας και μιλαμε για μικρα/φθηνα ηχεια και προφανως δεν θα μεταμορφωθουν σε hi-end αλλα μια μικρη βελτιωση θα την δεις.
panos- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν επιτρέπεται ποιά τηλεόραση σε αυτές τις ίντσες είχε ο Κωτσόβολος σε 50€ διαφορά; Σε ρωτάω από περιέργεια γιατί από όσο γνωρίζω στα entry level μοντέλα δουλεύει F&U... και από ότι βλέπω και στο online του τιμολογιακά η αμέσως επόμενη είναι η 42άρα της ιδίας μάρκας και αμέσως μετά πάει στα 299€ (50% πάνω δηλαδή), η 40άρα JVC η οποία είναι Vestel και ναι έχει καλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα (όπου JVC έιναι αποκλειστικά Κωτσόβολου γιατί είναι ιδιόκτητο brand πλέον της Dixons UK - μαμάς εταιρείας Κωτσόβολου). Η περιέργεια μου πηγάζει από το ότι από όσο γνωρίζω η εν λόγω αλυσίδα κάνει κεντρικά αγορές και το κάθε κατάστημα προμηθεύεται από τις κεντρικές αποθήκες τους - σε αντίθεση με τα Media Markt λόγου χάρη όπου το κάθε μαγαζί έχει ένα κεντρικό assortment αλλά μπορεί ο εκάστοτε διευθυντής να κάνει και μεμονωμένη αγορά κάτι το οποίο δεν δουλεύουν τα υπόλοιπα μαγαζιά του δικτύου και άρα μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα κάτι το οποίο να μην παίζει στο online. Off topic, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη χρήσιμο για όσους γενικά ψάχνονται για αγορά TV: Γενικά για να ξέρει και ο κόσμος τα πάνελ από το Σεπτέμβριο βαράνε κόκκινο! Ειδικά σε 32" / 40" / 43" οι τιμές έχουν βαρέσει ταβάνι!!! Από εκεί που είχαν γκρεμιστεί πέρσι και η αγορά ήταν υγιής βάρεσαν χοντρό ανέβασμα - σε ποσοστό της τάξης του ως και 20% πάνω, ενώ ταυτόχρονα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου έχει τσακιστεί μιας και έχει επέλθει πτώση άνω του 10% εις βάρος των εισαγωγών στην Ε.Ε.! Για αυτό το λόγο κιόλας οι τιμές έχουν ανεβεί από πολλούς, ενώ σε άλλους παίζουν και αρκετά παιχνίδια marketing τα οποία είναι άγνωστα για εμάς, αλλά όπως και να έχει δεν ισχύει πλέον ούτε για πλάκα (και ούτε αναμένεται να ισχύσει για το προσεχές μέλλον - των επομένων μηνών) η περσινή διαρκώς πτωτική τάση τιμών. Για την ιστορία, και για να έχουμε μια γενικότερη εικόνα παρακάτω ένας στατιστικός και ενδεικτικός πίνακας προοδευτικής τάσης τιμών των πανελ, όπου ναι μεν αν έχεις τεράστια ποσότητα αγοράζεις φθηνοτερα (αλλά όχι και τζάμπα γιατί μιλάμε για "χρηματιστηριακό προιόν"), και όπου πρέπει να συνυπολογίσουμε το δασμό της ΕΕ στο 15% για τηλεοράσεις και μέρη τηλεοράσεων που έρχονται από Κίνα, τα κόστη για πλακέτες/πλαστικά/παρελκόμενα προστίθενται, όπως και το αυξημενο μεταφορικό κόστος αλλά και φυσικα΄ο ΦΠΑ! Με απλά λόγια δεν χρειάζεται μαθηματικό μυαλό για να καταλάβει κανείς οτι επικρατεί ένα μακελειό στην αγορά για όλους (είτε Samsung, είτε LG, είτε ο οποιοσδήποτε άλλος μετά από τους δύο αυτούς "κυρίαρχους παίκτες") μιας και αφότου έπεσαν οι τιμές, δεν μπορείς έτσι εύκολα να ανεβάσεις τις τιμές τόσο όσο θα ήθελες. Από την Βαγδάτη για τον Άλφα, Θεόδωρος Ανδρεαδης Συγγελάκης. Ελληνικη εταιρεια ειναι. Εισαγωγες κανει απο αρκετες χωρες κυριως ασια. Τι ονειρο ειδες με την f&u και την Τουρκια; Τουρκικη εταιρεια ειναι η ΒΕΚΟ, η arcelic. Μια λες Τουρκικη εταιρεια, μια λες Τουρκικη εταιρεια που τα φταιχνει. Μια εταιρεια "τα φτιαχνει;" ειναι δυνατον; Samsung panel φωραει, ψιλα γραμματα για σενα. Οι Turbox που είναι ίδιες πάντως είναι τουρκικες Vestel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις