Zerg13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Η τιμη ειναι πολυ καλη, τα 50 hz ειναι το μονο κακο, φοβαμαι μην σας χαλασει την θεαση. Απο 100hz & πανω...
nikos1982 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 την ειδα απο κοντα και εμενα η εικονα δεν μου αρεσε.σε σχεση με καπιες αλλες που ειχε διπλα με κανα 50ρι διαφορα δεν ηταν τοσο καλη. το ποιο περιεργο απο ολα ηταν οτι μόλις ειπα στην κοπελια για την tv μου λεει γιατι δεν βλέπεται καποια αλλη αυτη δεν εχει καλη εικονα. της απαντάω τοτε γιατι την διαφημίζεται αφου με προτρέπεται να παρω αλλη δεν μου απαντησε μετα.
Zerg13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αρεσε η εικονα και στην υπαλληλο...απλα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Νικο, βρηκες και εσυ υπαλληλο που μιλαει ειλικρινα και οχι με τη γνωστη σκοπιμοτητα του πωλητη και σε χαλασε αντι να πεις απο μεσα σου "μπραβο σου!"; 1
nikos1982 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ο τροπος με τον οποιο το ειπε.δεν λες ποτε σε κανενα πελατει στα μουτρα οτι αυτο που κοιτας ειναι χαλια. το λες με αλλον τροπο. το οτι το ειπε καλα εκανε δεν ειπα κατι κακο για αυτο.
yositosi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν επιτρέπεται ποιά τηλεόραση σε αυτές τις ίντσες είχε ο Κωτσόβολος σε 50€ διαφορά; Σε ρωτάω από περιέργεια γιατί από όσο γνωρίζω στα entry level μοντέλα δουλεύει F&U... και από ότι βλέπω και στο online του τιμολογιακά η αμέσως επόμενη είναι η 42άρα της ιδίας μάρκας και αμέσως μετά πάει στα 299€ (50% πάνω δηλαδή), η 40άρα JVC η οποία είναι Vestel και ναι έχει καλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα (όπου JVC έιναι αποκλειστικά Κωτσόβολου γιατί είναι ιδιόκτητο brand πλέον της Dixons UK - μαμάς εταιρείας Κωτσόβολου). Η περιέργεια μου πηγάζει από το ότι από όσο γνωρίζω η εν λόγω αλυσίδα κάνει κεντρικά αγορές και το κάθε κατάστημα προμηθεύεται από τις κεντρικές αποθήκες τους - σε αντίθεση με τα Media Markt λόγου χάρη όπου το κάθε μαγαζί έχει ένα κεντρικό assortment αλλά μπορεί ο εκάστοτε διευθυντής να κάνει και μεμονωμένη αγορά κάτι το οποίο δεν δουλεύουν τα υπόλοιπα μαγαζιά του δικτύου και άρα μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα κάτι το οποίο να μην παίζει στο online. Off topic, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη χρήσιμο για όσους γενικά ψάχνονται για αγορά TV: Γενικά για να ξέρει και ο κόσμος τα πάνελ από το Σεπτέμβριο βαράνε κόκκινο! Ειδικά σε 32" / 40" / 43" οι τιμές έχουν βαρέσει ταβάνι!!! Από εκεί που είχαν γκρεμιστεί πέρσι και η αγορά ήταν υγιής βάρεσαν χοντρό ανέβασμα - σε ποσοστό της τάξης του ως και 20% πάνω, ενώ ταυτόχρονα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου έχει τσακιστεί μιας και έχει επέλθει πτώση άνω του 10% εις βάρος των εισαγωγών στην Ε.Ε.! Για αυτό το λόγο κιόλας οι τιμές έχουν ανεβεί από πολλούς, ενώ σε άλλους παίζουν και αρκετά παιχνίδια marketing τα οποία είναι άγνωστα για εμάς, αλλά όπως και να έχει δεν ισχύει πλέον ούτε για πλάκα (και ούτε αναμένεται να ισχύσει για το προσεχές μέλλον - των επομένων μηνών) η περσινή διαρκώς πτωτική τάση τιμών. Για την ιστορία, και για να έχουμε μια γενικότερη εικόνα παρακάτω ένας στατιστικός και ενδεικτικός πίνακας προοδευτικής τάσης τιμών των πανελ, όπου ναι μεν αν έχεις τεράστια ποσότητα αγοράζεις φθηνοτερα (αλλά όχι και τζάμπα γιατί μιλάμε για "χρηματιστηριακό προιόν"), και όπου πρέπει να συνυπολογίσουμε το δασμό της ΕΕ στο 15% για τηλεοράσεις και μέρη τηλεοράσεων που έρχονται από Κίνα, τα κόστη για πλακέτες/πλαστικά/παρελκόμενα προστίθενται, όπως και το αυξημενο μεταφορικό κόστος αλλά και φυσικα΄ο ΦΠΑ! Με απλά λόγια δεν χρειάζεται μαθηματικό μυαλό για να καταλάβει κανείς οτι επικρατεί ένα μακελειό στην αγορά για όλους (είτε Samsung, είτε LG, είτε ο οποιοσδήποτε άλλος μετά από τους δύο αυτούς "κυρίαρχους παίκτες") μιας και αφότου έπεσαν οι τιμές, δεν μπορείς έτσι εύκολα να ανεβάσεις τις τιμές τόσο όσο θα ήθελες. 5
G.makrihairis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 την ειδα απο κοντα και εμενα η εικονα δεν μου αρεσε.σε σχεση με καπιες αλλες που ειχε διπλα με κανα 50ρι διαφορα δεν ηταν τοσο καλη. το ποιο περιεργο απο ολα ηταν οτι μόλις ειπα στην κοπελια για την tv μου λεει γιατι δεν βλέπεται καποια αλλη αυτη δεν εχει καλη εικονα. της απαντάω τοτε γιατι την διαφημίζεται αφου με προτρέπεται να παρω αλλη δεν μου απαντησε μετα. Μήπως ήταν τελευταία και στο είπε γιατί περίμενε να έρθει ο αδερφός της να την πάρει? 1
s2117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως ήταν τελευταία και στο είπε γιατί περίμενε να έρθει ο αδερφός της να την πάρει? Καλά πάντως αυτό (περίπου)είχε συμβεί σε εμένα με λαπτοπ στο εν λόγω κατάστημα πριν κανά 2μηνο. Εϊχαν ένα που το διαφημίζανε και προσπαθούσε ο πωλητής να με πείσει να μην πάρω αυτό αλλά να πάρω το διπλανό "γιατί είναι πολύ πιο γρήγορο κλπ" ενώ είχαν σχεδόν τα ίδια specs, αλλά το διαφημιζόμενο φαινόταν ότι είχε πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, οπότε και το προτίμησα τελικά αγνοώντας τον πωλητή... 1
spertoy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν επιτρέπεται ποιά τηλεόραση σε αυτές τις ίντσες είχε ο Κωτσόβολος σε 50€ διαφορά; Σε ρωτάω από περιέργεια γιατί από όσο γνωρίζω στα entry level μοντέλα δουλεύει F&U... και από ότι βλέπω και στο online του τιμολογιακά η αμέσως επόμενη είναι η 42άρα της ιδίας μάρκας και αμέσως μετά πάει στα 299€ (50% πάνω δηλαδή), η 40άρα JVC η οποία είναι Vestel και ναι έχει καλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα (όπου JVC έιναι αποκλειστικά Κωτσόβολου γιατί είναι ιδιόκτητο brand πλέον της Dixons UK - μαμάς εταιρείας Κωτσόβολου). Η περιέργεια μου πηγάζει από το ότι από όσο γνωρίζω η εν λόγω αλυσίδα κάνει κεντρικά αγορές και το κάθε κατάστημα προμηθεύεται από τις κεντρικές αποθήκες τους - σε αντίθεση με τα Media Markt λόγου χάρη όπου το κάθε μαγαζί έχει ένα κεντρικό assortment αλλά μπορεί ο εκάστοτε διευθυντής να κάνει και μεμονωμένη αγορά κάτι το οποίο δεν δουλεύουν τα υπόλοιπα μαγαζιά του δικτύου και άρα μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα κάτι το οποίο να μην παίζει στο online. Θα με ενδιέφερε και εμένα η αμέσως επόμενη στα 250.
Gauss3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μια ερώτηση παιδιά αυτή http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42ln570s-42-smart-led-full-hd/prod4183239pp/ αν και παλιά πιστευεται ότι είναι καλύτερη? Έριξα μια παραγγελία αλλα δεν ξέρω αν αξίζει μιας και είναι μοντέλο 3+ χρονών. Είναι 42'' full hd και lg... Tη θέλω για απλή τηλεόραση για τους γονείς μου βασικά... Ούτε smart ούτε τίποτα απλά να παίζει τα κανάλια... Ποιά απο τις 2 θεωρείται θα παίζει καλύτερη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
@topos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μια ερώτηση παιδιά αυτή http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42ln570s-42-smart-led-full-hd/prod4183239pp/ αν και παλιά πιστευεται ότι είναι καλύτερη? Έριξα μια παραγγελία αλλα δεν ξέρω αν αξίζει μιας και είναι μοντέλο 3+ χρονών. Είναι 42'' full hd και lg... Tη θέλω για απλή τηλεόραση για τους γονείς μου βασικά... Ούτε smart ούτε τίποτα απλά να παίζει τα κανάλια... Ποιά απο τις 2 θεωρείται θα παίζει καλύτερη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλυτερη η lg. 1
yositosi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μια ερώτηση παιδιά αυτή http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42ln570s-42-smart-led-full-hd/prod4183239pp/ αν και παλιά πιστευεται ότι είναι καλύτερη? Έριξα μια παραγγελία αλλα δεν ξέρω αν αξίζει μιας και είναι μοντέλο 3+ χρονών. Είναι 42'' full hd και lg... Tη θέλω για απλή τηλεόραση για τους γονείς μου βασικά... Ούτε smart ούτε τίποτα απλά να παίζει τα κανάλια... Ποιά απο τις 2 θεωρείται θα παίζει καλύτερη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αν δεν είναι εκθεσειακή η τηλεόραση που πήρες (εννοώ να έχει "λιώσει" σε λειτουργία) τότε πιστεύω ότι αγόρασες κελεπούρι σε αυτή την τιμή!! (ΑΝ την αγόρασες γιατί τώρα φαίνεται "εξαντλημένη") 2
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν είναι εκθεσειακή η τηλεόραση που πήρες (εννοώ να έχει "λιώσει" σε λειτουργία) τότε πιστεύω ότι αγόρασες κελεπούρι σε αυτή την τιμή!! (ΑΝ την αγόρασες γιατί τώρα φαίνεται "εξαντλημένη") Για την ακρίβεια λέει «μόλις εξαντλήθηκε» οπότε μπορεί και να την πρόλαβε! Σούπερ τιμή όντως και δε βλέπω να γράφει κάτι για εκθεσιακή. 2
Gauss3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν είναι εκθεσειακή η τηλεόραση που πήρες (εννοώ να έχει "λιώσει" σε λειτουργία) τότε πιστεύω ότι αγόρασες κελεπούρι σε αυτή την τιμή!! (ΑΝ την αγόρασες γιατί τώρα φαίνεται "εξαντλημένη") Μόλις την παρήγγειλα άλλαξε η ένδειξη σε εξαντλημένη... Σωστή η παρατήρηση σου, δεν είδα να γράφει κάπου εκθεσιακή κτλ απλά λέει 24 μήνες εγγύηση και υπέθεσα ότι είναι καινούρια... Θα φανεί απο τη συσκευασία αν είναι σφραγισμένη πιστεύω... Γιατί αν έπαιζε 3 χρόνια (και δεν το αναφέρει κάπου κιόλας) τότε δεν είναι προσφορά κλέψιμο είναι... Thanks 4
dobro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις την παρήγγειλα άλλαξε η ένδειξη σε εξαντλημένη... Σωστή η παρατήρηση σου, δεν είδα να γράφει κάπου εκθεσιακή κτλ απλά λέει 24 μήνες εγγύηση και υπέθεσα ότι είναι καινούρια... Θα φανεί απο τη συσκευασία αν είναι σφραγισμένη πιστεύω... Γιατί αν έπαιζε 3 χρόνια (και δεν το αναφέρει κάπου κιόλας) τότε δεν είναι προσφορά κλέψιμο είναι... Thanks κανε ενα printscreen ,καλου κακου...στη περιπτωση που ειναι....για τις δικαιολογιες που θα σου πουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις