arisg90 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ελληνικους υποτιτλους (σε ικανοποιητικο μεγεθος) στο ενσωματωμενο media player εχουν οι F&U? 1
Agathoklis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Την ειδα. Λες λοιπον οτι ειχε χειροτερα χρωματα απο μια 4K των 650€; Αυτο τι σχεση εχει και πως απαντα στις ερωτησεις περι εικονας της και ποιοτητας της, οταν παρα πολλες 40αρες full HD εχουν 50-60 ευρω ακομα και επωνυμη 43αρα με δορυφορικο δεκτη 100 ευρω παραπανω που αν βγει και σε προσφορα θα ειναι 30-40-50 μολις παραπανω (μολις 54€ πιο πανω απο το πλαισιο αυτη τη στιγμη εμμεση τιμη με την επιστροφη) ; Οταν λες οτι εχει χειροτερα χρωματα απο τριπλασιας αξιας που ηταν διπλα της, εγω πιστευω οτι ο αλλος θα καταλαβει οτι για καλυτερα χρωματα σε 40αρα fullHD πρεπει να δωσεις 600 ευρω, κατι που σιγουρα ειναι λαθος κατα 200-300% . Το ποια ειχαν βαλει διπλα της να ειναι η μονη που παιζει οπως φαινεται απο την φωτο τουλαχιστον, δεν χρειαζεται να σε μπερδευει και να λες "που να δωσω 650", αφου ειναι εντελως αλλο προιον. Σαν να συγκρινεις σκουπακι 12βολτο με σκουπα 1000Watt πχ και να λες "που να δωσω λεφτα για μεγαλη σκουπα". Μαν δεν ήπιες καφέ μάλλον σήμερα... Είπα η εικόνα φαίνεται τίμια αλλά δεν είναι κάτι φοβερό... Σε σχέση με τις άλλες που είχαν τριγύρω είχε ξέβαμμενα χρώματα, σορυ που δεν την ξηλωσα να την πάω δίπλα στις επώνυμες, των 40-50€ παραπάνω να κάνω συγκριση Ανεφερα την χρήση της (ξενωνας) και ότι η ποιότητα δεν με ενόχλησε στο να την αγοράσω. Τι άλλο έπρεπε να γράψω? Επίσης έβαλα την φωτογραφία που φαίνεται από πίσω η Panasonic που είναι 4k και 50". Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο στα επιτόπια review καλό θα ήταν να βγάλετε κανόνες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καφε δεν πινω ποτε, δεν ξερω αν εσυ τον χρειαζεσαι για να γραφεις ή να διαβαζεις, ποια ακριβως ειναι η κατηγορια σου προς εμε δηλαδη. Τιποτα συγκεκριμενο δεν θελει κανενας, εχουμε αρκετους κανονες. Εγραψα κατι μην την πατησει κανεις με αυτο που σημειωσες το οποιο εξηγησα πού και γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο. Και εδωσα και εναλλακτικη με επωνυμη 43αρα με δορυφορικο δεκτη με +50 ευρω μολις σε οσους ψαχνονται για αγορα και τους φανηκε το 200αρι "απιστευτο" για 40αρα ακομα και για lowest κατηγοριας . Απαντας με ενα ποστ γεματο ειρωνεία. Να σαι καλα! Καλο βραδυ.
Agathoklis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη αν το μήνυμα φαίνεται επιθετικό αλλά τόσο καιρό που γράφουμε εδώ υπέθεσα ότι σηκώνει λίγο πλάκα. Μάλλον δεν βγηκε καλά στο γραπτό. Ps ούτε εγώ πεινω καφέ, γιαυτό μάλλον
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλως. ΥΓ. Καλοριζικη/καλοθεατη συμφορουμιτη. 1
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω, φοράει πάνελ samsung LSC400HM10. 1
@topos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παρόλο που δεν την έχω την συγκεκριμένη να πω 2 λόγια από εμπειρία f&u που έχω. Αγόρασα δύο 32αρες το καλοκαίρι για συγγενικά πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας. (Στα 150 νομίζω την καθεμία από το you.gr) Για την χρήση τους είμαι(και οι κατοχοι ειναι) υπερευχαριστημενος. Από την εικόνα/κινηση δεν έχω κανένα θέμα, παράπονο μόνο από τον ήχο ψιλοεχω που σε μεγάλο χώρο -σαλονοκουζινα- είναι σχετικά αδύναμος για θέαση όταν βρίσκεσαι στην κουζίνα (~4μετρα απόσταση).Σε κανονική απόσταση (όπου τοποθετήθηκε η δεύτερη) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εκτός από αυτό το τηλεχειριστήριο θα μπορούσε να είχε καλύτερη εμβέλεια(βελτιώνετε εάν δεν βάλεις τις μπαταρίες που είχε μέσα). Τέλος τα μενού δεν είναι τόσο intuitive σαν να μην τα καλοσκεφτηκανε κ επιπλέων στις 32ιντσες η γραμματοσειρά τους είναι σχετικά μικρή. Στις συγκεκριμένες έχω δει αρκετές ταινίες και έχουν παίξει τα ξαδέρφια μου αρκετά με το ps3 τους.Κανενα παράπονο κ από κει. Επιπλέων είχα πάρει άλλη μία 55αρα Panasonic smart(αλλά πρέπει να ναι φασων μιας και πωλούνταν και ως JVC και ως f&u). Δεν έχει την *αψεγαδιαστη εικόνα αλλά είναι και αυτή μία χαρά χωρίς τα προβλήματα της μικρής γραμματοσειράς+αδύναμου ήχου. Εν ολίγοις, θα ξαναέπαιρνα ανετα για κανένα υπνοδωματιο. Και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά και για το σαλόνι μου εάν έψαχνα για 65αρα. *Ποιο πολύ με ενοχλεί η εικόνα στην 50αρα h6200 που ήταν 50% ακριβότερη.Εχει καλύτερη κινηση/χρώματα αλλά πλεων γίνετε πανικός από light bleeding και είναι αρκετά αργή στην αλλαγή καναλιών. 2
Zerg13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που εδωσα 1000+ ευρω για 55'' samsung smart tv τιποτα δεν εκανα. Το 3d εγκαταληφθηκε, το smart interface αχρηστο ή εγκαταλειπτε κ αυτο με ελαχιστες εφαρμογες(netflix η καλυτερη) και η εικονα εχει artifacts. Αν επαιρνα σημερα θα επαιρνα μια απλη, οικονομικη με καλη εικονα. 2
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πήγα και την είδα να παίζει. Για τα χρήματα που ζητουνται ειναι μια χαρα (και με το παραπάνω) Επαιζε ενα διαφημιστικό από hdmi splitter/hub και συγκρίνοντας με αλλες τηλεοράσεις (πιο ακριβές), το αποτέλεσμα "τις κοίταζε στα μάτια". Γωνίες βλέψης μια χαρά και παραπάνω. Κατάφερα να δω τηλεοπτικό σήμα (sd και hd). Στο hd τα πήγαινε άψογα αλλά στο sd, λόγω του μεγέθους της τηλεόρασης, το pixελιασμα ήταν έντονο. Δεν ειχα τη δυνατότητα να σκαλίσω ρυθμίσεις, διότι ίσως έχει καποιο φίλτρο εξομάλυνσης (όπως ´ολες σχεδόν οι τηλεοράσεις). Το μενου, απλό και λιτο. Το τηλεχ/ριο απλό και αρκετά μεγάλο (όσο πρεπει) και τα κουμπια ευκολα χειρίσιμα. Εγώ δεν την αγόρασα γιατί για τις χρήση που ήθελα, δεν με κάλυπτε. Θα περιμένω κάποια αλλη προσφορα. Βέβαια η σχέση τιμής-αποτελέσματος ειναι πάρα πολύ καλή και αν κάποιος θέλει μια απλή 40αρα για απλή χρήση, θεωρώ οτι ειναι πολύ καλή ευκαιρία. Tip: Αν σκέφτεστε να την αγοράσετε, πιέστε να πατε να την δείτε γιατί προβλέπω οτι θα εξαφανιστουν πολύ πριν λήξει η προσφορα.
peritri Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς αν παιζει ελληνικούς υπότιτλους από στικάκι η συγκεκριμένη TV; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από peritri
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς αν παιζει ελληνικούς υπότιτλους από στικάκι η συγκεκριμένη TV; Ευχαριστώ! ναι κανονικά 1
manthos_27 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά φοράει σίγουρα πανελ της σαμσουνγκ? Πάντως όπως και να χει την παράγγειλα σημερα, ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος! Είδα απο ενα κατάστημα την f&u 42 δίπλα δίπλα απο lg και Samsung και δεν είδα τρελή διαφορά ίσα ίσα άψογη θα έλεγα! Άκουω γνώμες για οποιον την έχει πάρει να μου πει
yositosi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ναι... να από τα μενού ο κωδικός του πάνελ
wannaplay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Την πηρα και εγω για το ανηψακι μου να παιζει P's4 .ευχαριστω τον ts
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που το θυμηθηκα, πριν αρκετα χρονια ειχα παει να δω μια f&U, 32αρα νομιζω, που ηταν σε καλη τιμη αλλα στο μαγαζι που την ειδα, προσεξα οτι ειχε σημαντικο θεμα με lip sync. Πανω απο 100msec ετσι χοντρικα για οποιον γνωριζει. Οχι οτι θα εχει σιγουρα τετοιο προβλημα η συγκεκριμενη, απλα τσεκαρετε το οσοι την εχετε "μπας και". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις