Alt3rnative Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 αυτο που παρηγγειλα ειναι το special edition?
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 αυτο που παρηγγειλα ειναι το special edition? θες να σ το ξαναπούμε
Alt3rnative Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οχι θελω να μου εξηγησεις αν εχεις την καλοσυνη απο που προκυπτει οτι ειναι το special edition..
leo066 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 προκύπτει από το ότι η infoquest εισάγει μόνο αυτό το μοντέλο και το welcomestore είναι επίσημος μεταπωλητής Οχι θελω να μου εξηγησεις αν εχεις την καλοσυνη απο που προκυπτει οτι ειναι το special edition.. 1
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οχι θελω να μου εξηγησεις αν εχεις την καλοσυνη απο που προκυπτει οτι ειναι το special edition.. προκύπτει από το ότι η infoquest εισάγει μόνο αυτό το μοντέλο και το welcomestore είναι επίσημος μεταπωλητής ακριβώς
kodorevi8ulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μη πεις όμως κι εσύ μου στείλανε άλλο γιατί δεν γράφει πουθενά το "Pro" 1
Alt3rnative Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχαχα οχι οκ δε σκαμπαζω και πολλα αλλα νομιζω οτι καταλαβα..
serdakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ακομα ο "κανονας" οτι μονοι oi official πωλητες φαιρνουν ελληνικη εκδοση?
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, serdakis είπε Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ακομα ο "κανονας" οτι μονοι oi official πωλητες φαιρνουν ελληνικη εκδοση? Όχι δεν ισχύει. Τώρα όλοι(99%) φέρνουν ευρωπαϊκά (Global version). Απλός διαλέγουμε αυτούς που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό τους service , ώστε αν γίνει κάτι να μην το στείλουν Κίνα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα