jokerdark91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια , ειμαι 16 ετων και θελω να ακολουθήσω την δουλεια του προγραμματιστη κλπ ...μου αρεσει να ασχολουμαι ...(οχι μονο να παιζω παιχνιδια αλλα καθομαι και ψαχνω και μαθαίνω 5-10 πράγματα παραπανω για διαφορα θεματα τεχνολογιας ..) λοιπον δεν ηξερα καμια γλωσσα προγραμματισμου ....μας ειπε ο καθηγητης μας στο σχολειο οτι μπορει να δουμε λιγο Html αλλα μιας κ δεν το βλεπω ειπα να αρχίσω μονος μου ... ετσι μπήκα στο Code academy διαβασα μερικα πράγματα για ωρες κ ετσι εμαθα μερικα πραγματα απο Html & Css ... μετα ομως τι ? με ποια γλωσσα θα μπορουσα να ασχοληθώ ? (θα ηθελα να ασχοληθω με C ή C++ αλλα ακουσα πως καλυτερα να μην ασχοληθω απο τωρα γτ ειναι πολυ δύσκολα ...) εδω να πω πως απο μαθηματικά δεν τα πολυ παω καλα ( οκ τα καταλαβαίνω οταν τα παραδίδει στην ταξη ο καθηγητης αλλα στα γραπτά ειμαι .....αστο καλυτερα )
kioukiou800 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γύρισε το καλύτερα στα οικονομικά....και στα 18 βγάλε άδεια security για να έχεις ένα μικρό εισόδημα ενώ σπουδάζεις.... Μέχρι στιγμής μη περιμένεις να βρεις εντός Ελλαδος κατι....Υπάρχει και ένα παρόμοιο νήμα στο Μπλα μπλα... 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Οικονομικά ενώ δεν το έχει με τα μαθηματικά?
jokerdark91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εγω μονο με πληροφορική θέλω να ασχοληθώ ...το αν υπάρχει άμεση επαγγελματικη αποκατάσταση ή οχι δεν με καιει και τοσο απο την στιγμή που θα σπουδάσω αυτο που μου αρεσει Οικονομικά ενώ δεν το έχει με τα μαθηματικά? κοιτα ... προσωπικά μαθηματικά κανω της ασκήσεις 1 ωρα πριν φύγω για το φροντιστήριο και οχι ολες ...πιστεύω πως αν στρωθώ πραγματικά το εχω
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γύρισε το καλύτερα στα οικονομικά....και στα 18 βγάλε άδεια security για να έχεις ένα μικρό εισόδημα ενώ σπουδάζεις.... Μέχρι στιγμής μη περιμένεις να βρεις εντός Ελλαδος κατι....Υπάρχει και ένα παρόμοιο νήμα στο Μπλα μπλα... Λες σε ένα παιδί να παρατήσει σχέδια που έχει για την πληροφορική και ως εναλλακτική προτείνεις να σπουδάσει οικονομικά και να γίνει σεκιουριτάς; Σοβαρά τώρα; 4
kioukiou800 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Λες σε ένα παιδί να παρατήσει σχέδια που έχει για την πληροφορική και ως εναλλακτική προτείνεις να σπουδάσει οικονομικά και να γίνει σεκιουριτάς; Σοβαρά τώρα;Να τον σπρώξω να κάνει κατι που πλέον εντός Ελλαδος δεν έχει προοπτική? Οκ.....Οικονομικά δεν έχουν απαραίτητα μαθηματικά και οταν αποφοιτήσει μέσω γραφείου θα μπορέσει να βρει άνετα... Επίσης, ως security θα μπορέσει να βρει δουλειά ως receptionist, πλέον reception προτιμούν προσωπικό ασφαλείας.....βέβαια μπορούσα να του προτείνω και ντελιβερας..... Γνώμη ζήτησε, γνώμη είπα....δεν την επέβαλα κιόλας... Jesus.....
najinblue3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 χωρις μαθηματικα συγνωμη που στο χαλαω αλλα μπα, δε γινεται προγραμματιστης, τουλαχιστον σοβαρος, πρεπει να μαθεις διακριτα και γραμμικη αλγεβρα πρωτα απο ολα, για να κατανοησεις αλγοριθμους, χωρις αυτα δεν εχει ουσια να ασχοληθεις με προγραμματισμο, μετα το συζηταμε για γλωσσα κτλπ, μετα τα μαθηματικα θα ασχοληθεις με αλγοριθμους και data structures, σαν πρωτη γλωσσα σου προτεινω οπως σε ολους java - python 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εγω μονο με πληροφορική θέλω να ασχοληθώ ...το αν υπάρχει άμεση επαγγελματικη αποκατάσταση ή οχι δεν με καιει και τοσο απο την στιγμή που θα σπουδάσω αυτο που μου αρεσει κοιτα ... προσωπικά μαθηματικά κανω της ασκήσεις 1 ωρα πριν φύγω για το φροντιστήριο και οχι ολες ...πιστεύω πως αν στρωθώ πραγματικά το εχω Πολύ λάθος σε βρίσκω.
najinblue3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 εγω μονο με πληροφορική θέλω να ασχοληθώ ...το αν υπάρχει άμεση επαγγελματικη αποκατάσταση ή οχι δεν με καιει και τοσο απο την στιγμή που θα σπουδάσω αυτο που μου αρεσει μαζι σου, κ εγω ξεκινησα κατι αλλο και στην πορεια το αλλαξα και ειχα την ευκαιρια να κανω το μεταπτυχιακο μου σε πολυ καλη σχολη της Σουηδιας, δεν ημουν καλος στα μαθηματικα αλλα εστρωσα κωλαρακι, δεν ηξερα αλγοριθμους αλλα εμαθα, βαλτο σκοπο και τιποτα δνε ειναι δυσκολο, εισαι και μικρος για την επ. κατασταση, στην Ελλαδα δεν ξερω τι γινεται αλλα σαφως και πρεπει να σκεφτεις το μελλον σου, κανω οτι μου αρεσει αλλα να βγαλω και χρημα για να ζησω, αν εχεις και ευκαιρια να φυγεις εξωτερικο ακομα καλυτερα, υπαρχει μεγαλη ζητηση στον τομεα
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 μου αρεσει να ασχολουμαι ...(οχι μονο να παιζω παιχνιδια αλλα καθομαι και ψαχνω και μαθαίνω 5-10 πράγματα παραπανω για διαφορα θεματα τεχνολογιας... Λάθος λόγο βρήκες να αρχίσεις προγραμματισμό. 2
tsofras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λάθος λόγο βρήκες να αρχίσεις προγραμματισμό. Γιατί? Τα σχόλια περί security τα αγνοώ, επίσης 12 χρόνια Προγραμματιστης μαθηματικά έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα οπότε το ξέχασε το χωρίς μαθηματικά δεν ισχύει παντού. Τέλος εγώ μένω μόνο στο ότι σου αρέσει οπότε κυνήγησε το φίλε μου. Για γλώσσα δεν ξέρω τι να σου προτείνω εγώ στα 14 ξεκίνησα με basic και Pascal Ήταν ποιο εύκολες από c, και μετά πήγα στη c. Τώρα η c++ τουλάχιστον για εμένα στην ηλικία των 16 ήταν δύσκολο να καταλάβω τι σημαίνει αντικείμενοστρεφής προγραμματισμός αλλά δεν υπήρχε και βοήθεια στο σχολείο, για εσένα μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα. Αυτά καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις στη ζωή σου και το ποιο σημαντικό είναι να το γουστάρεις
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 χωρις μαθηματικα δε ξερω τι μπορεις να κανεις να σου πω την αληθεια, μπορει πολλα οντως, αλλα εμενα μου φαινεται δυσκολο να μην ξερεις αλγοριθμους και αναλυση και να γινεις προγραμματιστης imho 2
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 χωρις μαθηματικα δε ξερω τι μπορεις να κανεις να σου πω την αληθεια, μπορει πολλα οντως, αλλα εμενα μου φαινεται δυσκολο να μην ξερεις αλγοριθμους και αναλυση και να γινεις προγραμματιστης imho Προγραμματίζεις κώδικα άλλων. Μόνο. Ή κάνεις ιστοσελίδες. Κάτι άλλο μπα. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν σου πει το αφεντικο πχ σχεδιασε μου εναν αλγοριθμο με το ταδε time / space complexity , δεν νομιζω χωρις να ξερεις μαθηματικα θα τα καταφερεις, εδω πηγα για internship πριν 2 βδομαδες και μου τα ρωτουσανε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα