Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με synology NAS

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το mirror κάνει ακριβώς αυτό. Μόλις τρέξει θα σκανάρει και τους 2 δίσκους και θα κάνει στον εξωτερικό μόνο ότι αλλαγές έκανες στο NAS. Δεν θα τα αντιγράψει όλα από την αρχή. Για τα διαγραμμένα αρχεία, εγώ έχω επιλέξει να τα στέλνει στον κάδο αλλά έχει και άλλες επιλογές μέσα από τις ρυθμίσεις του mirror

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mirror κάνει ακριβώς αυτό. Μόλις τρέξει θα σκανάρει και τους 2 δίσκους και θα κάνει στον εξωτερικό μόνο ότι αλλαγές έκανες στο NAS. Δεν θα τα αντιγράψει όλα από την αρχή. Για τα διαγραμμένα αρχεία, εγώ έχω επιλέξει να τα στέλνει στον κάδο αλλά έχει και άλλες επιλογές μέσα από τις ρυθμίσεις του mirror

Να σου πω την αλήθεια στην έκδοση για mac, δε γράφει τι είναι το κάθε εικονίδιο του category όταν πας το mouse πάνω του, γιαυτό και έχω μπερδευτεί. Οπότε δε μπορώ να βρω τι σημαίνει το εικονίδιο με τον κεραυνό κτλ...Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι είναι τα 5 εικονίδια αυτά? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

edit: Τελικά βρήκα τι σημαίνουν, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε....

Επεξ/σία από kavouras

Καλημέρα στην παρέα! Εγώ δεν έχω Synology, αλλά QNAP. Το θέμα με τα corrupted αρχεία (0 bytes) το παρουσίασε και σε μένα κάποτε που έκανα migration το RAID volume από ένα παλιότερο NAS της QNAP, στο καινούριο, πάλι της QNAP. Ταλαιπωρήθηκα πολύ τότε. Η λύση ήταν πολύ απλή. Έκανα απλά ενα Check file system από το μενού της διαχείρισης δίσκων του QNAP και όλα καλά. Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να υπάρχει και στο Synology.

Καλημέρα σε όλους

εχω και εγω ενα πρόβλημα με το καινούριο μου Synology DS115j με WD Red 4TB

Θέλω να το χρησιμοποιήσω για back-up αρχείων του υπολογιστη (μουσικά αρχεία) 

Μετά από λίγο διάβασμα γιατί ειναι κατι καινούριο για μένα είδα 'οτι η εφαρμογή Cloud Station Back-up κάνει συγχρονισμένο αντίγραφο του φακέλου / δίσκου που  του λες .

Κατάφερα (!!??) να σετάρω να μου κάνει έναν ολόκληρο δίσκο back-up , το οποίο συνεχίζεται ακόμα και τώρα που γράφω, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο αρχικός δίσκος που θέλω να κάνω αντίγραφο έχει δεδομένα μέσα του (δηλαδή δείχνει πχ 400gb από 1TB ). o δίσκος μέσα από τα Windows μοιάζει / είναι εντελώς αδειος!!!Ολοι οι φάκελοι εξαφανίστηκαν κατά την διαρκεια του back-up που ακομα συνεχίζεται.... Ειναι κάτι που θα πρέπει να ανυσηχώ ή ετσι γίνεται κατα την διάρκεια του back-up (που πολύ αμφιβάλω) 

επίσης ενώ η εφαρμογή cloud station back-up δείχνει να κανει μεταφορές στο NAS, αρχεία από το back-up μέσα στο δισκο του NAS που φαινονται 'οτι υπάρχουν, δεν μπορουν να ανοίξουν με λεγοντάς μου ότι δεν υπάρχουν.

Μια και είμαι καινούργιος σε αυτά τα δυκτυακά NAS παρακαλώ κάποιος να εξηγήσει αν τα παραπάνω του φαίνονται λογικά

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Θάνος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...