Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχω το router το κλασσικο του OTE στο δωματιο μου και το συνδεω με ethernet στον υπολογιστη μου..Πήρα όμως καινουργια τηλεοραση και θα πάρω και ps4 σε λίγο καιρό..Το θέμα είναι οτι η τηλεοραση και το ps4 θα ειναι στο σαλονι (το οποιο ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου) και το wifi του ρουτερ δεν πιανει ουτε με σφαιρες μεχρι εκει...Να πάρω καποιο καλο router για να πιανει μεχρι το σαλονι ή να παρω ενα repeater στο σαλονι και να το κουμπωσω με ethernet πισω στην τηλεοραση?? ειμαι ασχετος με το θεμα οποτε δωστε μου τα φωτα σας!!

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε power line για να μην χρειαστεί να περάσεις καλώδιο Ethernet , επειδή το κόστος είναι μεγάλο για το power line σε σύγκριση με το καλώδιο, υπάρχει περίπτωση να περάσεις καλώδιο Ethernet ως. Εκεί; πάντως δεν χάνεις ταχύτητα και στις δυο περιπτώσεις!

• Like 1
Δημοσ.

@ts

ουτε repeater, ουτε αλλαγή wifi router

Οι λύσεις είναι δυο. Η πιο δύσκολη αλλά με τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι να ρίξεις καλώδιο από την πηγή μεχρι το σαλόνι. Εκεί μετά μπορείς να συνδεσεις ένα router/switch οπου θα εχεις ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση όπου θες.

Η αλλη λύση, ειναι πιο ευκολη και παρα πολύ αποτελεσματική. Θα αγοράσεις αυτο παρακάτω, που ειναι σετάκι powerlines. Το τετράγωνο χωρίς την πρίζα θα το βάλεις στο σαλόνι και μπορεις να εχεις 2 εξόδους wired και ασύρματο δίκτυο (διαφορετικό).

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4226kit-av500-powerline-universal-wifi-range-extender-2-pack-kit-p-PER.612719

Δημοσ.

Σαν προϊόν ειναι καταπληκτικό αλλά την καλύτερη εμβελεια την πετυχαινει στα 5GHz δηλαδή οι συσκευές δεκτες πρεπει να παιζουν και σε 5GHz. Οι κεραίες στα 2,4GHZ είναι και αυτές χαμηλής ισχύος (διεθνή πρότυπα ασφαλείας) αρα αν εχει τωρα προβλημα αποστασης, μπορει να βελτιωθεί το σήμα αλλά οχι να γίνει καμπανα. Σε μακρινές αποστάσεις οι λύσεις ειναι καλώδιο ή powerlines

Δημοσ.

Σαν προϊόν ειναι καταπληκτικό αλλά την καλύτερη εμβελεια την πετυχαινει στα 5GHz δηλαδή οι συσκευές δεκτες πρεπει να παιζουν και σε 5GHz. Οι κεραίες στα 2,4GHZ είναι και αυτές χαμηλής ισχύος (διεθνή πρότυπα ασφαλείας) αρα αν εχει τωρα προβλημα αποστασης, μπορει να βελτιωθεί το σήμα αλλά οχι να γίνει καμπανα. Σε μακρινές αποστάσεις οι λύσεις ειναι καλώδιο ή powerlines

Οχι ρε συ τα 5ghz δεν βελτιώνουν την εμβέλεια ίσα ίσα τα 5ghz έχουν πολύ μικρή εμβέλεια αλλά ανεβάζουν απίστευτα την ταχύτητα του δικτύου. Οι 2.4ghz συχνότητα έχει την μεγάλη εμβέλεια και πιστεύω με το συγκεκριμένο ρουτερ θα ανεβάσει αρκετά μέτρα την εμβέλεια. Το συγκεκριμένο ρουτερ τα συνδυάζει και τα 2 ενώ πχ κάποια άλλα παίζουν είτε 2.4 είτε 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...