Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ως μηλοάσχετος θέλω τη βοήθειά σας.

Μου έφεραν ένα iPad κάτι πελάτες στο οποίο είχαν κάνει επαναφορά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν με ενημέρωσαν ώστε να κρατήσω το mail του Apple ID, και τώρα το iPad ζητάει το Apple ID με το οποίο ήταν ζευγαρωμένο για να ξεκλειδώσει.

Υπάρχει τρόπος να το βρούμε;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ως μηλοάσχετος θέλω τη βοήθειά σας.

Μου έφεραν ένα iPad κάτι πελάτες στο οποίο είχαν κάνει επαναφορά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν με ενημέρωσαν ώστε να κρατήσω το mail του Apple ID, και τώρα το iPad ζητάει το Apple ID με το οποίο ήταν ζευγαρωμένο για να ξεκλειδώσει.

Υπάρχει τρόπος να το βρούμε;

Γιατί δεν ρωτάς τους πελάτες? Δεν φτάνει μόνο το email. Θέλεις και το password. Προφανώς δεν απενεργοποίησαν το find my iPad.
  • Like 1
Δημοσ.

Οι πελάτες δεν ξέρουν ποιο mail είχαν βάλει;

Θυμήθηκαν τρία.

Ένα από αυτά είχε Apple ID και κάναμε password recovery.Όμως όταν το βάζω στο iPad λέει ότι το συγκεκριμένο Apple ID δεν έχει ζευγαρωθεί με τη συγεκριμένη συσκευή.

Δυστυχώς δεν με ενημέρωσαν πριν την επαναφορά ώστε να κρατήσω έστω το mail.

Δημοσ.

Ε δε νομίζω ότι φταις κάπου εσύ! Αν υπάρχει απόδειξη αγοράς νομίζω μπορούν να βγάλουν άκρη τηλεφωνικά με την apple.

Σαφώς και δεν φταίω.

Πάντως δεν ξέρω αν έχουν απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.

Θυμήθηκαν τρία.

Ένα από αυτά είχε Apple ID και κάναμε password recovery.Όμως όταν το βάζω στο iPad λέει ότι το συγκεκριμένο Apple ID δεν έχει ζευγαρωθεί με τη συγεκριμένη συσκευή.

Δυστυχώς δεν με ενημέρωσαν πριν την επαναφορά ώστε να κρατήσω έστω το mail.

Να υποθέσω ούτε υπολογιστή έχουν στο οποίο είχαν κάνει backup μέσω iTunes. Την επόμενη φορά που θα κανείς επαναφορά κάνε μέσο iTunes.

Τώρα αν δεν θυμούνται το Apple ID του iPad, θα πρέπει να βρούνε αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το iPad τους ανήκει.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το βγάζει και στο itunes στο appstore αν χρησιμοποιούν υπολογιστή και έχουν βάλει το ίδιο email.

Δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα.

Αύριο θα πάρω την Apple.

Να υποθέσω ούτε υπολογιστή έχουν στο οποίο είχαν κάνει backup μέσω iTunes. Την επόμενη φορά που θα κανείς επαναφορά κάνε μέσο iTunes.

Τώρα αν δεν θυμούνται το Apple ID του iPad, θα πρέπει να βρούνε αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το iPad τους ανήκει.

Μα αυτό είναι το θέμα.

Έκαναν μόνοι τους επαναφορά χωρίς να κρατήσουν το Αpple ID.

Αν το είχα κάνει εγώ σαφώς και θα το κρατούσα.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα.

Αύριο θα πάρω την Apple.

Μα αυτό είναι το θέμα.

Έκαναν μόνοι τους επαναφορά χωρίς να κρατήσουν το Αpple ID.

Αν το είχα κάνει εγώ σαφώς και θα το κρατούσα.

Είναι λίγο μπερδεμένο έτσι όπως το λες γιατί νωρίτερα έγραψες ότι δεν σε ενημέρωσαν για να το κρατήσεις. Αφού είχαν κάνει ήδη επαναφορά πως να το κρατούσες εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υπόθεση είναι αστεία. 

Το  Apple ID είναι ένα email κι ένα password. Τόσο απλά. Μπορούν να σου στείλουν ένα SMS το email αυτό και το password που έβαλαν. Δεν παίζει να το έχουν ξεχάσει μιας και το χρησιμοποιείς αρκετά συχνά και το χρησιμοποίησαν όταν έκαναν την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ τους επαναφορά. 

Μπορείς να πας στο https://www.icloud.com και να βάλεις εκεί το email και password που θα σου δώσουν και να δεις με ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένο.

α) Αν δεν ξέρουν το Apple ID προφανώς μιλάμε για κλεμμένο. 

β) Αν το γνωρίζουν άλλα δεν στο δίνουν επειδή έχουν το ίδιο και σε άλλες συσκευές τότε πρέπει να αποσυνδέσουν ΑΥΤΟΙ το Apple ID τους από το IPAD που σου πούλησαν κι ας μην μπλέκουν την Apple.

γ) Για να καταλάβεις τι γίνεται με τις Apple συσκευές και τι πρέπει να κάνεις εσύ και τι αυτοί. 

1 Αγοράζεις μια καινούργια Apple συσκευή.

2 Φτιάχνεις ένα Apple ID για σένα στο icloud Link.png Site: www.icloud.com

3 Περνάς το ID αυτό στο itunes,Applestore,icloud,find my iphone της συσκευής.

4 Βαριέσαι την συσκευή

5 Μπαίνεις στο itunes,icloud,Applestore,find my iphone και κάνεις LOG OUT το Apple ID σου από αυτά και μετά κάνεις RESET AS     NEW. 

6 Τώρα πια η συσκευή είναι ακριβώς όπως την πρωτοαγόρασες και μπορείς να την πουλήσεις.

Ελπίζω να βοήθησα.

Επεξ/σία από kriosgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...