Agon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πάει κάπως αργά . + Stuttering έβγαλα όλα τα players και κοντεκς και έβαλα τώρα το klite mega pack me to media player classic home. Αλλά δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω.
djuan1988 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Tι εννοείς με αυτό; Εννοεί ότι κάνει σπασίματα λογικά. Χάνει frames στην αναπαραγωγή. Προφανώς είναι θέμα στησίματος του PC του.
Agon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς στησίματος. Τι θα πρέπει να στήσω και πως.
djuan1988 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Software στησίματος εννοώ. Ίσως δεν έχουν κάτσει καλά οι drivers της gpu και δε δουλεύει το gpu acceleration. Δοκίμασε να τους περάσεις ξανά.
Agon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 το εκανα, εχεις να προτεινεις τιποτα ρυθμισεις σχετικα με το nvidia panel η εστω μεσω windows 10 ? μπας και βρω ακρη και ευχαριστηθω την καμερα
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Tι εννοείς με αυτό; Εννοώ αυτό που είπα. Μου το παίζει σε αργή ταχύτητα και σε κάποια σημεί χάνει frames. Το δοκίμασα σε ένα απλό σύστημα χωρίς κάρτα γραφικών (hd 4000 ενσωματωμένη στη cpu)
drdedus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το θεωρώ δύσκολο να έχει πρόβλημα η καμερα. Όπως σου ειπαν μαλλον το πρόβλημα ειναι από το στήσιμο του pc. Για πλακα στείλε το αρχείο στο κινητό και προσπάθησε πάλι με πολλούς player. Αν δεν .. τσέκαρε και τις ρυθμίσεις στους player.
Agon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν σου πω ότι έχω το galaxy s5 και τα παίζει μία χαρά ;;; Τα δοκίμασα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω όμως τις ρυθμίσεις να κάνω στο πισι και τους player. Καμία βοήθεια ;
pavloa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2I9cJSVQFTk timelapse που έχω βγάλει που στην ουσία ειναι βίντεο με πιο πρόγραμμα έκανες την επεξεργασία;;
karaLRS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 με πιο πρόγραμμα έκανες την επεξεργασία;; Με κανένα. Αυτόματα από την μηχανή βγήκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα