Προς το περιεχόμενο

xiaomi 4k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η yi 4k στα δικά μου τα μάτια είναι καλύτερη από Go pro 4 black. καλυτερη μπαταρία, touch οθόνη, timelapse, slomo και άλλα πολλά...

Δημοσ.

εχω την εντυπωση πως εχει λιγο μεγαλυτερη ευκρινεια η εικονα της gopro αλλα μεσα στο ΣΚΔ θα την δοκιμασω στη θαλασσα και σε εξωτερικους χωρους  σε ολα τα φορματ και θα δω καλυτερα τι παιζει. φυσικα θα ανεβασω και στο drive για να δειτε να μου πειτε και σεις.

στα βιντεο που ανεβασε ο  Mico παντως μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη η καμερα μου :P

Δημοσ.

Προφανώς έχεις απογοητευτεί από την αποτυχία σωστής αναπαραγωγής, αλλά σε αυτό δεν φταίει η κάμερα, αλλά το pc σου και οι players (κυρίως οι players)

Θεωρώ κοροϊδία τα 400+ που ζητάει η GoPro, όταν κάνεις τη δουλειά σου με σχεδόν τα μισά.

Δημοσ.

Για την καμπυλότητα που είπες πριν, μήπως έχει κάποια ρύθμιση για fov; Η yi νομίζω είναι στις 155 μοίρες και η hero 4 έχει από 73 έως 150 περίπου μοίρες.

Δημοσ.

Για την καμπυλότητα που είπες πριν, μήπως έχει κάποια ρύθμιση για fov; Η yi νομίζω είναι στις 155 μοίρες και η hero 4 έχει από 73 έως 150 περίπου μοίρες.

μαλλον φταιει η επιλογη wide kai ultra wide για την καμπυλοτητα την οποια θα δω και αυτη αυτες τις μερες.

Προφανώς έχεις απογοητευτεί από την αποτυχία σωστής αναπαραγωγής, αλλά σε αυτό δεν φταίει η κάμερα, αλλά το pc σου και οι players (κυρίως οι players)

Θεωρώ κοροϊδία τα 400+ που ζητάει η GoPro, όταν κάνεις τη δουλειά σου με σχεδόν τα μισά.

απτο πισι μου ρε συ γιατι να απογοητευτω? νομιζω οι players μου κανουν τη ζημια. 

το συστημα ειναι 6700k msi 970 4giga 16ram 3200 kai evo 850. τι να παρω για να τα βλεπω ανθρωπινα ? :D

α. και οθονη την Lg 29ara ultra wide της προσφορας του eshop

Δημοσ.

απτο πισι μου ρε συ γιατι να απογοητευτω? νομιζω οι players μου κανουν τη ζημια. 

το συστημα ειναι 6700k msi 970 4giga 16ram 3200 kai evo 850. τι να παρω για να τα βλεπω ανθρωπινα ? :D

τι codecs έχεις; τρέχεις gpu acceleration στο x264;

στον φάκελο αυτό θα έχουν ανέβει σε 5 λεπτά έξι βίντεο

https://drive.google.com/open?id=0B_2uXyFkEWbSMEV1cUE5TGVlOUE

1)4k ultra 24fps-->βάζει extra field of view μέσα και είναι για ανοικτούς χώρους για να μην φαίνεται η παραμόρφωση που κάνει

2)4k Ultra 24fps

3)1080p 60fps

4)720p 240fps

5)720p 240fps lens distortion on (κάνει πιο στενό το fov με αποτέλεσμα λιγότερη παραμόρφωση)

6)1080p 60fps image stabilization on

υπόψιν είναι λίγο σκοτεινή η μέρα και η κάμερα έπαιζε σε iso 400+ για αυτό και το λίγο grain.

https://youtu.be/7eLA5X7N4Ts

εδώ αυτό που λέω για το Ultra setting Που βάζει extra fov

Δημοσ.

τι κοντεκς θα χρειαστω και που μπορων να τα βρω (γιατι εχω κατεβασει ενα κοντεκ πακ που εχει τα παντα και καλα) .

και δεν εχω ιδεα τι ειναι το gpu accelaration ,τι κανει και πως!.

οσο για τα βιντεο ετη φωτος καλυτερα απο αυτα που εχω δει ως τωρα

Δημοσ.

τι κοντεκς θα χρειαστω και που μπορων να τα βρω (γιατι εχω κατεβασει ενα κοντεκ πακ που εχει τα παντα και καλα) .

και δεν εχω ιδεα τι ειναι το gpu accelaration ,τι κανει και πως!.

οσο για τα βιντεο ετη φωτος καλυτερα απο αυτα που εχω δει ως τωρα

https://www.codecguide.com/download_kl.htm

κατέβασε την standard edition.

σε κάποιο σημείο στην εγκατάσταση σε ρωτάει αν θες το x264 να το κάνεις decode με την cpu ή με DXVA της gpu. επιλέγεις το δεύτερο.

https://www.codecguide.com/faq_dxva.htm

Δημοσ.

Τι codec packs ρε παιδιά και χαζομάρες; Εγώ όπως είπα σε απλό σχετικά σύστημα, χωρίς κάρτα γραφικών της προκοπής, με τον Plain mpchc, χωρίς κανέναν codec, τα αναπαράγω μια χαρά μέχρι 2.7k και το 4k σε αργή σχετικά ταχύτητα.

Δημοσ.

Τι codec packs ρε παιδιά και χαζομάρες; Εγώ όπως είπα σε απλό σχετικά σύστημα, χωρίς κάρτα γραφικών της προκοπής, με τον Plain mpchc, χωρίς κανέναν codec, τα αναπαράγω μια χαρά μέχρι 2.7k και το 4k σε αργή σχετικά ταχύτητα.

δηλαδή είναι βλακεια να εκμεταλλευτεις το gpu acceleration της κάρτας γραφικών;

Δημοσ.

Αυτό που εννοώ είναι ότι πλέον οι Players έχουν δικά τους codecs και δε χρειάζεται να επιβαρύνεις το σύστημα με codecs εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Το gpu acc υπάρχει και στον mpchc (το γενικό dxva ή το nvidia cubit) χωρίς να μπει κανένα pack και το klite ενσωματώνει τον απλό mpc αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

κυριοι εβγαλα 4-5 βιντεο σε διαφορες αναλυσεις και φρειμς που θα ανεβασω το βραδακι , αλλα οτι player και να δοκιμασα βλεπω παλι stuttering στην εικονα και για καποιο λογο το 1080 φουλ πιξελιασμενο! το 4κ τρωγεται...αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι φταιει η καμερα, πρεπει να βρω ποια επιλογη να ενεργοποιησω η ποιο κοντεκ να βαλω για να στρωσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...