micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Στα χαρακτηριστικά λέει... Μέγιστο Οπτικό Πεδίο : 155 ° Είναι παραβολικός ο φακός, τι περίμενες; Όσο για την εικόνα, είναι το ίδιο με τον σκύλο, μόνο που παίζει ποιο άνετα λόγω χαμηλότερου bitrate (περίπου 9.500Kbps) το οποίο είναι πάλι πολύ καλό.
Agon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 απο οτι φαινεται καπου στην επιλογη ultra μου τα χαλαει... αλλα δεν ειναι περιεργο που εχουν θεμα τοσοι Players ? δηλαδη τι σοι αρχεια ειναι αυτα.... χθες παντως εκανα update Και το νεο firmware που μολις βγηκε... για να δουμε
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είναι και στην Ultimate. Όπως σου είπα η εικόνα είναι πολύ καλή, απλά είναι δύσκολα αρχεία στην αναπαραγωγή. Το vlc τα βρίσκει μπαστούνια, με το mpchc έπαιζαν στη μισή ταχύτητα με φουλ τον επεξεργαστή αλλά η εικόνα ήταν καθαρή.
Agon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 σε τι συστημα τα βλεπεις ? γιατι οπως σου εγραψα θεωρω οτι εχω αρκετα καλο πισι αλλα και παλι ...εχει καποια επιλογη να ρυθμισω %επεξεργαστη ?
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σε μια μπαχατέλα, [email protected] - 4gb ram - intel hd400 (ενσωματωμένη στη cpu). Το mpchc το δοκίμασες; Για να μιλάμε με τα ίδια δεδομένα.
Agon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ναι και τρεχει αρκετα καλα! απλα νομισα οτι εχει καποια επιλογη για να τραβαει περισσοτερους πορους απτο συστημα.
slk200gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 https://drive.google.com/file/d/1Ese-0I7pXsfWKT0K-zl2pOXJi80diD978g/view?usp=sharing νομιζω πως ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα. 1080 50fps βεβαια ολα στην εικονα λυγιζουν.... αλλα ειπαμε.. δεν θελω να σε στεναχωρεσω αλλα καμια σχεση με την gopro που εχω σε εικονα,νυχτα με την ημερα θα ελεγα, καλα αυτο το λυγισμα φερνει ναυτια αλλα και τα χρωματα ειναι καπως αν και πας βεβαια κοντρα στον ηλιο,δεν ξερω παντως δεν μπορει να θεωρηθει ικανοποιητικο αποτελεσμα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ποιό είναι το ακριβές μοντέλο/κωδικός της κάμερας; Και κανά λινκ.
Agon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ποιό είναι το ακριβές μοντέλο/κωδικός της κάμερας; Και κανά λινκ. Original YI II International Version WiFi 4K Sports Action Camera 155 Degrees Wide Angle - BLACK IMX377 Sensor 2.19 inch Touch Screen F2.8 Aperture δεν θελω να σε στεναχωρεσω αλλα καμια σχεση με την gopro που εχω σε εικονα,νυχτα με την ημερα θα ελεγα, καλα αυτο το λυγισμα φερνει ναυτια αλλα και τα χρωματα ειναι καπως αν και πας βεβαια κοντρα στον ηλιο,δεν ξερω παντως δεν μπορει να θεωρηθει ικανοποιητικο αποτελεσμα ποια gopro εχεις φιλε μου ? γιατι αν δεν με ικανοποιησει μεσα στο επομενο διαστημα αναγκαστικα θα στραφω στην gopro.
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Original YI II International Version WiFi 4K Sports Action Camera 155 Degrees Wide Angle - BLACK IMX377 Sensor 2.19 inch Touch Screen F2.8 Aperture ποια gopro εχεις φιλε μου ? γιατι αν δεν με ικανοποιησει μεσα στο επομενο διαστημα αναγκαστικα θα στραφω στην gopro. Tην 4
kostasbm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 για τι χρηση την πηρες τηνXiaomi 4k ????
Agon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ψαροντουφεκο, ψαρεμα απεξω , αναβασεις βουνο, γενικα αρκετη δραση σε εξωτερικους χωρους
slk200gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ψαροντουφεκο, ψαρεμα απεξω , αναβασεις βουνο, γενικα αρκετη δραση σε εξωτερικους χωρους go pro φιλε μου (οκ να τσουζει λιγο αλλα αξιζει να καρατας την δραστηριοτητα σου ποιοτικα)εγω για την γουρουνα κυριως την εχω,ταχυτητα,λασπες,νερο κτλ κτλ λιγο βλαμμενο μενου εχει αλλα την συνηθισα πια
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είναι ρε συ η xiaomi. Εϊναι λίγο ποιο "φωτεινή" στην εικόνα της αλλά στέκεται μια χαρά. https://www.youtube.com/watch?v=B1QRgzJzCEQ https://www.youtube.com/watch?v=zBL2UuTX2aA
Agon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αν βρω καμια ισως κανω την αλλαγη, αλλα για καινουργια δυστυχως δεν μπορω σε αυτη τη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα