Προς το περιεχόμενο

xiaomi 4k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ρε συ αλλα μου φαινεται κακη η ποιοτητα της εικονας... αν μπορουν να δουν και αλλοι τα βιντεο και να πουν καμια γνωμη καλα θα ειναι. τον σκυλο χεστον. ειναι καταμαυρος και ετσι και αλλιως δεν φαινονται λεπτομερειες!  επισης διαβαζω οτι ειναι πολυ καλος αντιπαλος σε gopro 4-5black και νομιζω οτι δεν στεκει και πολυ... βεβαια στο ytube νομιζω βλεπω καλυτερη εικονα...

Δημοσ.

Τώρα είμαι σε ένα παλιό λάπτοπ που δεν παίζει με καλή ταχύτητα τα βίντεο και το 1ο το παίζει με 10fps. Θα δοκιμάσω κι αύριο από ποιο καλό υπολογιστή τα υπόλοιπα γιατί από εδώ που είμαι οι  με ζορίζει να κατεβάσω 200mb.

EDIT:

Πάντως τα 45Mbps bitrate είναι πολύυυ overkill για την ποιότητα που βλέπω. Θα μπορούσε να βγει το ίδιο και στο 1/10ο

Έχει τίποτα ρυθμίσεις η κάμερα να δοκιμάσεις μικρότερο bitrate ή άλλη μορφή βίντεο;

Δημοσ.

Λοιπόν. Κατέβασα όλα τα βίντεο και τα είδα και είναι μια χαρά και καθαρή εικόνα και χωρίς κανένα "πιξέλιασμα". Τα βλέπω με τον mpchc αλλά και με wmp όλα παίζουν καθαρά και μου άρεσε ιδιαίτερα το 1080@90fps.

Το vlc έχει θέματα με την αναπαραγωγή απ' ότι βλέπω.

Οπότε δοκίμασε και με κανέναν άλλον player.

Το bitrate μπορείς να το ρίξεις κατά την εγγραφή;

Δημοσ.

απο οτι ειδα εχει 2 επιλογες , την νορμαλ και την ultra  σε καθε αναλυση. οπου Ultra =μεγαλυτερο bitrate

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα ακόμα σετ σε νορμάλ και δοκίμασε την αναπαραγωγή με το mphch γιατί το vlc βλέπω ότι έχει πολλά προβλήματα με τα 2.7 και 4k αρχεία. Όντως πιξελιάζει, σταματάει για αρκετά δευτερόλεπτα και πετά πράσινα κομμάτια στην εικόνα.

Δημοσ.

και δεν ειναι μονο το vlc, bs player media player μια απο τα ιδια! θα κανω δοκιμες αργοτερα και θα το ξαναδω. δεν υπαρχει καποιος Player αρκετα καλος για ολα ? μεχρι και στο premiere δεν τα ειδα πολυ καλα τα αρχεια...

Δημοσ.

Κατ΄ αρχάς το Premiere μη το συμμερίζεσαι γιατί στο preview που δείχνει η εικόνα είναι σε χαμηλή ανάλυση για να προχωράει γρήγορα.

Στα 10άρια τα δοκίμασα στο windows media player και παίζουν το ίδιο καλά όπως και στο mpchc (ο player που χρησιμοποιώ).

Δημοσ.

ας ελπισουμε να ειναι μονο θεμα bitrate και player γιατι εχω διαβασει και εχω δει αρκετα καλα reviews για την καμερα ... δεν λεει να φαω τετοιο ξενερωμα. το απογευμα θα ενημερωσω σχετικα με τα νεα βιντεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...