Προς το περιεχόμενο

xiaomi 4k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, πηρα πριν λιγες μερες την καμερα του τιτλου, και παροτι εχω διαβασει πολυ καλα λογια και εχει δει πολυ καλα βιντεο, οτι δοκιμασα να γραψω... ειτε σε 1080,2.7k,4k φαινεται πολυ χαλια ! δοκιμασα bs player wmp,vlc  ακομη και στο πρεμιερ τα δειχνει πιξελιασμενα...πολυ κατωτερης αναλυσης εικονα και αρκετα θολη. γνωριζει κανεις  κατι σχετικα ? γιατι φοβαμαι μην εχει προβλημα η καμερα

Δημοσ.

200e απο gearbest. ειναι η international edition .και δεν μου φαινεται κατι λαθος  απτις ρυθμισεις ρε γμτ... 

επισης αυτα τα thl τι ρολο βαρανε ? τα ειδα γιατι και αυτα αλλα διαβασα οτι προκειται για thumbnails

Δημοσ.

200e απο gearbest. ειναι η international edition .και δεν μου φαινεται κατι λαθος  απτις ρυθμισεις ρε γμτ... 

επισης αυτα τα thl τι ρολο βαρανε ? τα ειδα γιατι και αυτα αλλα διαβασα οτι προκειται για thumbnails

είναι για να βλέπεις το video στην κάμερα επειδή δεν μπορει να κάνει playback το full αρχειο.

Δημοσ.

θα τραβηξω μερικα βιντεο σημερα σε 2-3 αναλυσεις να ανεβασω μηπως και βγαλετε εσεις καμια ακρη... γιατι εχω απογοητευτει 

Δημοσ.

δοκιμασα παλι σημερα... 4k 25fps 2.7k 25 fps 1080 σε 90 και 50fps .μια απτα ιδια... πολυ κακη ποιοτητα και βασικα βλεπω και το βιντεο να κολλαει αρκετα. ειδικα στο βιντεο με τα πολλα frames laggarei τρελα... δεν παιζει να ειναι θεμα απτο Pc. 16giga ram 3200, i7 600k kai 970 και τα βιντεο γραμμενα σε ssd. καμια ιδεα ? 

Δημοσ.

Νορμάλ αλλά τι να καταλάβεις σε μία οθονιτσα 4εκατοστα. Σε κάνα μισάωρο θα έχουν ανέβει τα βίντεο στο drive. Να δείτε μήπως και βγάλετε ακρη

να και τα βιντεο που τραβηξα. 
Δημοσ.

οταν λες μια χαρα ? κατσε να βαλω τον Player Που λες μηπως και δω φως! δεν ξερω να σου πω

παντως εχω την εντυπωση πως με gopro 3 black ειχα καλυτερη εικονα.  να φταιει το focus ? δηλαδη σου φαινεται καθαρη η εικονα π.χ. στο χωμα ? η στους τοιχους που χτυπαει ο ηλιος ?

Δημοσ.

Ώπα κάτσε πατριώτη, γιατί στο αρχικό ποστ έγραφες για «φαινεται πολυ χαλια» και «τα δειχνει πιξελιασμενα» και ναι μεν, μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από την εικόνα, αλλά ούτε πολύ χάλια μου φαίνεται, ούτε πιξέλιασμα εντόπισα.

Το μόνο ίσως που θα έπρεπε να είναι καλύτερο, είναι το κοντράστ για να διακρίνονται περισσότερο οι λεπτομέρειες στο δέρμα του σκύλου.

edit όντως στο VLC που έβαλα τώρα το "4k-25fps.MP4" αναπαράγεται πολύ σπαστά!

παρομοίως και τα άλλα αρχεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...