Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 post-330623-0-52504300-1487341188.jpg Α το έχεις Saruman; Από θέμα θερμοκρασία/επιδόσεις πως τα πάει, έχεις δει καθόλου throttling; Έχει νόημα να προσπαθήσω να πείσω τον φίλο μου να πάει σε άλλο κινητό, π.χ. redmi note 3 ή redmi 4 pro που έχουν και τα δύο sd, ή δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα;
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Α το έχεις Saruman; Από θέμα θερμοκρασία/επιδόσεις πως τα πάει, έχεις δει καθόλου throttling; Έχει νόημα να προσπαθήσω να πείσω τον φίλο μου να πάει σε άλλο κινητό, π.χ. redmi note 3 ή redmi 4 pro που έχουν και τα δύο sd, ή δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Το έχω για λίγες μέρες ,δεν είναι δικό μου .Κοίτα νομίζω τα βασικά στα είπα ,το κινητό είναι μια χαρά ειναι ανάλογα τη ζητάει ο καθένας . Τα αρνητικά στα είπα ,αλλά για μένα προσωπικά με Snapdragon θα υπάρχει καλύτερη εμπειρια
Makeran111 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλά πλάκα μας κάνεις .... Έχω 3 Xiaomi διαφορετικά αυτή την στιγμή και η μπαταρία και στα 3 κρατάει τουλάχιστον 2-3 μέρες σε νορμάλ χρήση. Όχι, δεν κάνω πλάκα και με τον φίλο μου καταλήξαμε ότι είναι πρόβλημα του MIUI.
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, δεν κάνω πλάκα και με τον φίλο μου καταλήξαμε ότι είναι πρόβλημα του MIUI.Βάλτε άλλη τότε..Αν είναι και Unofficial ακόμα χειρότερα
Makeran111 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Βάλτε άλλη τότε..Δεν είναι τόσο απλό (εγώ του έβαλα την ελληνική, ο φίλος την προεγκατεστημένη) . Και γενικά δεν αξίζει να του αλλάζεις τη ROM. Όχι, δεν είναι unofficial. Κι εγώ νόμιζα αυτό που λες επειδή είχε μία ROM πατάτα το δικό και του έβαλα ελληνική. Ίδια κατανάλωση μπαταρίας.
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι τόσο απλό (εγώ του έβαλα την ελληνική, ο φίλος την προεγκατεστημένη) . Και γενικά δεν αξίζει να του αλλάζεις τη ROM. Όχι, δεν είναι unofficial. Κι εγώ νόμιζα αυτό που λες επειδή είχε μία ROM πατάτα το δικό και του έβαλα ελληνική. Ίδια κατανάλωση μπαταρίας.Να υποθέσω η ρομ από την κοινότητα ....Τη να σου πω .... Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να λες μην πάρεις για ένα μεμονωμενο περιστατικό . Και είναι ανάλογα τη χρήση του κάνει και ο κάθε ένας σην και πως το φορτίζεις ,παίζει και αυτό ρόλο 3 μέρες δεν κρατάει η μπαταρία του Note 3 pro ούτε με προσευχή. Λοιπόν το δικό μου το βγάζω από τον φορτιστή στις 8 το πρωί και σβήνει στις 8 το βράδυ με 3.5 ώρες οθόνης, φωτεινότητα στο 80% μόνιμα και 4G μόνιμο. Αν τα κλείσω όλα Αντε να βγάλει άλλες 12 ώρες ( πάλι χλωμό το κόβω). Όταν λέω νορμάλ εννοώ μόνο τηλέφωνο και μνμ.Τώρα με αυτά που λες εσύ η 1 μέρα είναι καλά . Φωτεινότητα στο 80% !!!! Εγώ τα έχω 30-35% και όχι στο αυτόματο .
Makeran111 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ρε παλικάρι μου. Τι είναι αυτά που του λες... Έχω πάρει το redmi note 3 pro και έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία. 6 ώρες οθόνη με δεδομένα ανοιχτά, και φωτεινότητα max στο αυτόματο. Με την ίδια χρήση στο galaxy note 3 έβγαζε 2.5 με 3 ώρες. Με normal χρήση άνετα πας δύο μέρες και αν το σκίσεις gps, δεδομένα κτλ βγάζεις μία μέρα.Τελικά Redmi Pro έχει ο φίλος μου και έχει παρόμοια μπαταρία με το 3.Δεν ξέρω πώς εσένα σου βγάζει τόσο. Εγώ πάντως Redmi Note 2 του άλλαξα και μπαταρία και πάλι τα ίδια, αλλά υποθέτω αυτό λόγω μικρής ποσότητας mA.
vairass Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά Redmi Pro έχει ο φίλος μου και έχει παρόμοια μπαταρία με το 3. Δεν ξέρω πώς εσένα σου βγάζει τόσο. Εγώ πάντως Redmi Note 2 του άλλαξα και μπαταρία και πάλι τα ίδια, αλλά υποθέτω αυτό λόγω μικρής ποσότητας mA. Με 4G δεδομένα ή οθόνη πάνω από 3 ώρες δύσκολα... Αν μιλάς κιόλας όπως εγώ; άστο..
grcvcv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το redmi note 4 έχει μέτρια μπαταρία. Βγάζει μια μέρα με δυνατή χρήση... Τα σαμσουνγκ πχ S5 s6 βγάζουν πολύ πιο λίγο με ίδια χρήση... Κι αν πας σε redmi pro4 με sn625και 5αρα οθόνη δεν έχεις θέμα εντελως Vfm το νοτε4. Καλούτσικο το νοτε 3 υστερεί πολύ του 4 λόγω φολας οθόνης βασικά.. Άτονα ξέπλυμα να χρώματα... Με 4G δεδομένα ή οθόνη πάνω από 3 ώρες δύσκολα... Αν μιλάς κιόλας όπως εγώ; άστο..τρέλα πουλάς... 6,7ωρες βγάζει με φουλ ίντερνετ στρημινγκ κ ομιλία...
vairass Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το redmi note 4 έχει μέτρια μπαταρία. Βγάζει μια μέρα με δυνατή χρήση... Τα σαμσουνγκ πχ S5 s6 βγάζουν πολύ πιο λίγο με ίδια χρήση... Κι αν πας σε redmi pro4 με sn625και 5αρα οθόνη δεν έχεις θέμα εντελως Vfm το νοτε4. Καλούτσικο το νοτε 3 υστερεί πολύ του 4 λόγω φολας οθόνης βασικά.. Άτονα ξέπλυμα να χρώματα... τρέλα πουλάς... 6,7ωρες βγάζει με φουλ ίντερνετ στρημινγκ κ ομιλία... Που στο σπίτι με 5% φωτεινότητα;
panos- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Που στο σπίτι με 5% φωτεινότητα;Στο υπόγειο. Fact πάντως και εγώ στο σπίτι με 5% κυκλοφορώ γιατί πρώτον με ενοχλεί και δεύτερον σπατάλη. Έξω την έχω στο 70% περίπου με ελάχιστες εξαιρέσεις στο 100% ή σε βράδυ στο 15%.
vairass Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στο υπόγειο. Fact πάντως και εγώ στο σπίτι με 5% κυκλοφορώ γιατί πρώτον με ενοχλεί και δεύτερον σπατάλη. Έξω την έχω στο 70% περίπου με ελάχιστες εξαιρέσεις στο 100% ή σε βράδυ στο 15%. ρε φιλε στο σπιτι μου βγαζει 12 ωρες οθονη εμενα...εξω ειπαμε με το ζορι 3-4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά ο ενδιαφερόμενος πήρε το Xiaomi Redmi Note 4, επίσημη εισαγωγή. Με μια μικρή επαφή που είχα μαζί του: αρκετά όμορφο, δε φαίνεται να ζορίζεται, ωραία χρώματα στην οθόνη, αξιοπρεπής κάμερα αν και στις βραδυνές, όπως τα περισσότερα κινητά άλλωστε, δε λέει τίποτα ιδιαίτερο Συνολικά φαίνεται αρκετά καλό, μια πετυχημένη αγορά θα έλεγα.
vairass Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά ο ενδιαφερόμενος πήρε το Xiaomi Redmi Note 4, επίσημη εισαγωγή. Με μια μικρή επαφή που είχα μαζί του: αρκετά όμορφο, δε φαίνεται να ζορίζεται, ωραία χρώματα στην οθόνη, αξιοπρεπής κάμερα αν και στις βραδυνές, όπως τα περισσότερα κινητά άλλωστε, δε λέει τίποτα ιδιαίτερο Συνολικά φαίνεται αρκετά καλό, μια πετυχημένη αγορά θα έλεγα. Ερώτηση ..... Μήπως έχει Wind ο φίλος σου; πιάνει 4G;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση ..... Μήπως έχει Wind ο φίλος σου; πιάνει 4G; Όχι έχει Cosmote, Γενικότερα δεν τον πολυενδιαφέρει η σύνδεση μέσω data, όταν συνδέεται χρησιμοποιεί περισσότερο το wifi. Λίγο που το έβαλε σε σύνδεση με χρήση των δεδομένων κινητής, συνδέθηκε με Η+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα