Προς το περιεχόμενο

Κινητό <250€ για φίλο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι με τον επεξεργαστή Mediatek Helios X20.

Εγώ σου λέω το pro με τον επεξεργαστή Snapdragon.

Ναι επίσημος είναι και στα δύο,αλλά γιατί να πάρει με το Mediatek που έχει θέμα υπερθέρμανσης και να μην πάρει το pro!

Αυτά στα είπανε;

Έχει "κολλήσει" ελαφρώς με το χρώμα. Αν υπήρχε redmi 4 pro (snapdragon) μαύρο χρώμα θα το είχε πάρει χθες. Μέχρι και το μέγεθος του αρέσει καλλίτερα. Αλλά μας έφαγε το χρώμα βλέπεις :-D.

Δημοσ.

Έχει "κολλήσει" ελαφρώς με το χρώμα. Αν υπήρχε redmi 4 pro (snapdragon) μαύρο χρώμα θα το είχε πάρει χθες. Μέχρι και το μέγεθος του αρέσει καλλίτερα. Αλλά μας έφαγε το χρώμα βλέπεις :-D.

Υπομονή έρχεται και αυτό http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Το είχε φέρει 1 κατάστημα πριν κάμποσες μέρες αλλά τα πήρανε.

Γι αυτό λέει από κάτω "Αυτή τη στιγμή κανένα από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο Skroutz δεν πουλάει το συγκεκριμένο προϊόν"

Ενώ στα αλλά αν παρατηρήσεις γράφει "Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!"

Δημοσ.

Γενικότερα πώς κρίνετε το Redmi Note 4 MTK, αξίζει ως κινητό; Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά του ποια είναι;

Πρόβλημα απόδοσης, είναι ότι το chip γραφικών που συνοδεύει τον επεξεργαστή είναι ίσο με ενός μέτριου Snapdragon, άρα δε θα παίζει εύκολα τα βαριά 3D παιχνίδια.

Ο Helio X20 επεξεργαστής σε πολλές συσκευές έχει από μικρά έως σοβαρά προβλήματα(π.χ υπερθέρμανσης).

Μετρια καμερα

Νομίζω αυτά

Δεν έχει έρθει από την αντιπροσωπεία το Snapdragon.

Όταν λες αντιπροσωπεία;
Δημοσ.

εγω το πηρα πριν λιγες μερες (redmi note 4 mayro ), απο κοτσοβωλο, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Καλη κατσκαευ, πολυ καλη μπαταρια, ωραια οθονη, γρηγορο και χωρις lag, μετρια καμερα.

Δημοσ.

εγω το πηρα πριν λιγες μερες (redmi note 4 mayro ), απο κοτσοβωλο, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Καλη κατσκαευ, πολυ καλη μπαταρια, ωραια οθονη, γρηγορο και χωρις lag, μετρια καμερα.

Από θερμοκρασίες πως το είδες; Το ζόρισες καθόλου με games/videos να δεις τι παίζει; Με προβλημάτισε λίγο με αυτά που είπε ο Saruman παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά τους mediatek, οπότε καλό είναι να έχουμε και μια εικόνα από έναν ιδιοκτήτη της συσκευής.

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πως το είδες; Το ζόρισες καθόλου με games/videos να δεις τι παίζει; Με προβλημάτισε λίγο με αυτά που είπε ο Saruman παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά τους mediatek, οπότε καλό είναι να έχουμε και μια εικόνα από έναν ιδιοκτήτη της συσκευής.

post-330623-0-29400700-1487625603_thumb.jpg
Δημοσ.

Αν θες καλή διάρκεια μπαταρίας μην πάρεις Xiaomi.

Εγώ έχω το Redmi note 2 και ένας φίλος μου το Note pro και και τα δύο με το ζόρι βγάζουν μέρα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το Redmi note 2 και ένας φίλος μου το Note pro και και τα δύο με το ζόρι βγάζουν μέρα.

Όχι ρε παλικάρι μου. Τι είναι αυτά που του λες... Έχω πάρει το redmi note 3 pro και έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία. 6 ώρες οθόνη με δεδομένα ανοιχτά, και φωτεινότητα max στο αυτόματο. Με την ίδια χρήση στο galaxy note 3 έβγαζε 2.5 με 3 ώρες. Με normal χρήση άνετα πας δύο μέρες και αν το σκίσεις gps, δεδομένα κτλ βγάζεις μία μέρα.

Δημοσ.

Καλά πλάκα μας κάνεις ....

Έχω 3 Xiaomi διαφορετικά αυτή την στιγμή και η μπαταρία και στα 3 κρατάει τουλάχιστον 2-3 μέρες σε νορμάλ χρήση .

Εννοώ την InfoQuest.

Α ναι ,αυτός το είχε φέρει με Αγγλικό μενού,Play store-πληκτρολόγιο Ελληνικό
Δημοσ.

Εννοώ την InfoQuest.

δεν ειναι αντιπροσωπεία αλλά επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα

δεν υπάρχει αντιπροσωπεία xiaomi στην ευρωπαϊκή ένωση (Ελλάδα) και ότι με αυτό συνεπάγεται

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει αντιπροσωπεία xiaomi στην ευρωπαϊκή ένωση (Ελλάδα) και ότι με αυτό συνεπάγεται

Είσαι σωστός .
  • Like 1
Δημοσ.

Yep.

Δημοσ.

3 μέρες δεν κρατάει η μπαταρία του Note 3 pro ούτε με προσευχή.

Λοιπόν το δικό μου το βγάζω από τον φορτιστή στις 8 το πρωί και σβήνει στις 8 το βράδυ με 3.5 ώρες οθόνης, φωτεινότητα στο 80% μόνιμα και 4G μόνιμο.

Αν τα κλείσω όλα Αντε να βγάλει άλλες 12 ώρες ( πάλι χλωμό το κόβω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...