Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-axon-3gb-32-gb

Είμαι έτοιμος να  ρίξω παραγγελία για κινητό αξίζει το συγκεκριμένο;; υπόψιν τα κινητά τα κρατάω 2+χρόνια και από ότι βλέπω δεν νομίζω να πάρει android 6 τουλάχιστον.
επίσης στο τραπέζι έχω ρίξει τα εξής.
Meizu M5 NOTE
Coolpad LeEco Cool1 Dual
Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Pro
Lenovo K5 Note

τώρα είμαι με ενα xiaomi redmi note 3g κοντεύει τα 3 χρόνια λειτουργίας, από την μία θέλω ξανά ΧΙΑΟΜΙ λόγο λογαριασμου ΜΙ από την άλλη λέω να δοκιμάσω και κάτι άλλο , το ζτε axon το ερωτεύτηκα αλλά με φοβίζει μην έχω σε λίγο καιρό πρόβλημα με τις εφαρμογές λόγο android 5 .

ακούω γνώμες παιδιά.

ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το είδα που το  ανέφερες χθες ...

να πω την αλήθειά ήμουν έτοιμος να χτυπήσω και γω το ZTE ΑΧΟΝ στα 152€ άλλα είναι το Α2016 απ ότι έψαξα μάλλον δεν έχει την 800άρα γιατί είναι για την Ινδία, snap 810 ότι με αυτό συνεπάγεται, δεν θα πάρει άλλη αναβάθμισή, η μπαταρία του όπως και η κάμερα  δεν ... γενικά η συσκευή δεν περπάτησε καθόλου έτσι έκανα πίσω

η γνώμη μου πάρε το νότε 3 σπέσιαλ απο δω

Δημοσ.

το Α2016 έχει την 800αρα είναι το international, to A2015 είναι το κινέζικο.  εχει τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω-κάτω με το lg flex 2. 

ο SD 810 τι θέματα είχε;; μπαταρία την ήθελα ποιο μεγάλη πιστεύω μέρα θα την βγάζει.

Καλό το νοτε 3 αλλά θέλω κάτι ποιο καινούργιο και να έχει λίγο καλύτερη κάμερα πχ redmi pro

Δημοσ.

το Α2016 έχει την 800αρα είναι το international, to A2015 είναι το κινέζικο.  εχει τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω-κάτω με το lg flex 2. 

ο SD 810 τι θέματα είχε;; μπαταρία την ήθελα ποιο μεγάλη πιστεύω μέρα θα την βγάζει.

Καλό το νοτε 3 αλλά θέλω κάτι ποιο καινούργιο και να έχει λίγο καλύτερη κάμερα πχ redmi pro

ο sd 810 έχει θέμα υπερθέρμανσης, το ΖΤΕ είναι παλιότερή συσκευή απ το νότε 3 και μη νομίζεις ότι έχει καλύτερή κάμερα απ το xiaomi

δες το letv x527

• Like 1
Δημοσ.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230088.html?wid=11

μπήκε στο παιχνίδι και αυτό πολύ καλή τιμή και βλέπω μεγάλη υποστήριξη σε ρομ , διαβάζω καλά σχόλια στο myphone

Τι μερα την βγάζει η μπαταρία
attachicon.gifIMG_20170220_203609.jpg

τα 32gb μου φαίνονται λίγα

Δημοσ.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_230088.html?wid=11

μπήκε στο παιχνίδι και αυτό πολύ καλή τιμή και βλέπω μεγάλη υποστήριξη σε ρομ , διαβάζω καλά σχόλια στο myphone

τα 32gb μου φαίνονται λίγα

έχει και πολύ καλή μπαταρία το zuk το μονό κακό έχει αρκετά παλιό soc

Δημοσ.

μάλλον στο zuk θα καταλήξω μπορεί φίλε ziaba να είναι παλιό το soc αλλά δεν νομίζω και να κολλάει ;;  απλή χρήση κάνω και κανένα παιχνίδι (clash of clan) παίζω από αυτό που έχω τώρα καλύτερο θα είναι , και βλέπω τρομερή υποστήριξη lineage os.

Δημοσ.

τότε είσαι κομπλέ με το zuk ... δες και το zuk 2 που παίζει στην ίδια τιμή και εχει πολύ καλύτερα specs

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα στα χέρια μου σήμερα το redmi pro απλά δεν υπάρχει η συσκευή, πιστεύω έκανα την καλύτερη αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...