IKARIWTHS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω τον υπολογιστη του ιατρειου μου αλλα απο οτι βλεπω υπαρχει προβλημα,Εχω δυο προγραμματα που χρησιμοποιω η εταιρια τους ομως εχει κλεισει ,οταν τα εγκατεστησα στον καινουριο υπολογιστη μου ζητησαν καινουριο password το οποιο οπως καταλαβαινετε δε γινεται να βαλω .υπαρχει τροπος να τα μεταφερω στον υπολογιστη χωρις να χαθει το user name k password που ειχα δωσει τοτε?
accipio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Έχω υπόψη μου το EaseUS Todo PCTrans. Δεν το έχω δουλέψει για να ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι, ειδικά για τη δουλειά που το θέλεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ΤΙ προγραμματα ειναι αυτα? Μηπως να βρεις αλλη εταιρεια που να παρεχει τα προγραμματα που θα μπορει να παρεχει και support αν γινει κατι γιατι αν εχεις ιατρειο και εχεις θεμα με τα προγραμματα τι θα κανεις!?
IKARIWTHS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 είναι κάποια που τα είχα αγοράσει το 2010 που το είχα ανοίξει,δεν είναι σημαντικά είναι βίντεο με παρουσιάσεις κτλ . το pc trans τίποτα δυστυχώς
vste Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Τι λειτουργικο συστημα εχει επανω? Εαν εχουν και τα 2 windows 7 και ιδια version μπορεις να κανεις ενα image απο τον εναν στον αλλον και αν δουλεψει μπορεις να αλλαξεις το κλειδι στον 2ο. Επισης μπορεις: 1) Να κανεις copy το directory των προγραμματων απο το παλιο pc μιας και υπαρχει περιπτωση το password να ειναι αποθηκευμενο σε καποιο αρχειακι μεσα στο folder. 2) Να κανεις import τα κλειδια της registry που περιεχουν τις ρυθμισεις/κωδικους των προγραμματων αυτων.
tarantules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ παλιά μου είχε χρειαστεί να κάνω κάτι αντίστοιχο και το έκανα με το PC Mover. Ρίξτου μια ματιά.Ίσως καταφέρεις κάτι
vste Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 το 1 και το 2 πως θα τα κάνω? Για το 1ο ειναι απλο. Κανεις copy ολο τον φακελο του προγραμματος (συνηθως ειναι στο Program Files, αν δεν γνωριζεις κανε δεξι κλικ στο shortcut του προγραμματος και properties ιδοτητες) σε ενα Usb stick και το μεταφερεις στο ιδιο ακριβως σημειο στον καινουριο pc αντικαθιστωντας ολα τα αρχεια της εγκαταστασης. Το 2 ειναι αρκετα ζορικο να το εξηγησω δυστυχως.
villasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο γινοταν με το Norton CleanSweep , αλλα δεν βγαινει πια . Εαν το βρεις καπου κανε μια δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα