Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραψε αναλυτικα οθονη και κουτι που εχεις..

Επισης συμπληρωσε την φορμα.. (κανε copy paste εδω)

Πες μας και αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το πασχα που βγαινουν  οι amd ryzen και λογικα θα πεσουν και οι τιμες στην ιντελ..

σορρυ για το off topic αλλα ασπουμε ο i5 4460 απο τα 180 θα παει 160 ?

Δημοσ.

θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί είναι κακό και γενικά τι πρέπει να προσέχουμε όσον αφορά αυτό. ευχαριστω.

Λόγω φθηνών πυκνωτών είναι από τα τροφοδοτικά που μετά το πέρας της εγγύησής τους (3 χρόνια ) κάνεις το σταυρό σου  μην τα φτύσει. Καλύτερα εφόσον το πήρε, να προσέχει να μην του βάλει στο μέλλον κάρτα γραφικών high end και να μείνει σε low consumption gpu's όπως η Ti που θα έχει τώρα. 

Μιλάμε για τα νέα προϊόντα που έρχονται σε άμεσο ανταγωνισμό με τους ryzen, δηλαδή τους kabylake i3/i5/i7 7XXX και δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο θα πέσει ακόμα η τιμή τους. Ήδη η τιμή του i5 7400 ας πούμε από την ημέρα κυκλοφορίας του έχει πέσει σχεδόν 25€.

Δημοσ.

Λόγω φθηνών πυκνωτών είναι από τα τροφοδοτικά που μετά το πέρας της εγγύησής τους (3 χρόνια ) κάνεις το σταυρό σου  μην τα φτύσει. Καλύτερα εφόσον το πήρε, να προσέχει να μην του βάλει στο μέλλον κάρτα γραφικών high end και να μείνει σε low consumption gpu's όπως η Ti που θα έχει τώρα.

οκ ευχαριστώ. πάντως κ παλαιότερα που είχα πάρει PC από το Πλαίσιο και είχε αντίστοιχο τροφοδοτικό, δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.. βεβαια δεν είχα κ πάνω high end GPU..

Δημοσ.

Πιθανον, χωρις να ειμαστε ακομη σιγουροι για τιποτα..

Υπομονη μεχρι το πασχα..Αλλα ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να πας στον 4460 οταν υπαρχει ο 7400 στην ιδια τιμη και ΠΟΛΥ καλυτερος επεξεργασης!

Τελικά το  budget πήγε λίγο πάνω από τα 800 ευρώ κ επειδή ήθελε με δόσεις έκανε custom παραγγελία από το ΠΛΑΙΣΙΟ με τα παρακάτω

CPU: INTEL i5 7400

MB: Gigabyte B250M DS3H

RAM: 16GB Corsair Vengeage 2400ΜHz DDR4

SSD: SanDisk 240GB

GPU: MSI VGA GeForce GTX 1050 4GB

Power: Corsair PSU VS Series 550W

+το κουτί που πήρε..

ευχαριστώ κ πάλι!

Διαφωνω γενικα με το Πλαισιο, μιας και υπαρχουν πιο αξιολογα καταστηματα με καλες τιμες..

Και συμφωνω κι εγω για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο οτι ειναι απλως ενα μετριο τροφοδοτικο οπως επισης και  ο ssd..

Anyway, αφου θελει πλαισιο, καλοριζικο, δεν εχω να πω κατι αλλο.. :X

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...