Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήρθε η ειδοποίηση πληρωμής ΕΦΚΑ... Πάω να πληρώσω και βλέπω ότι η  eurobank μας δουλέυει κανονικά εδώ και μήνες. Ενώ αναφέρει ξεκάθαρα τα παρακάτω.

image.png.85a5b3ca349da31d315b36f91f8a814d.png

Στην πραγματικότητα χρεώνει κατά το δοκούν. Ενώ όλοι οι λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι με το πρόγραμμα συναλλαγών, σήμερα διαπίστωσα ότι ενώ στο PB Account με χρέωνε τα γνωστά 0,15€, στον όψεως δεν χρέωνε τίποτα. Αυτό νομίζω ξεκίνησε να συμβαίνει από τις πληρωμές Οκτωβρίου και μετά.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2020 στις 7:31 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Δεν έχεις λάθος.

Τον ένα μήνα έβαλαν, τον άλλο δεν έβαλαν και τώρα πάλι έβαλαν.

Για δες το.

ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ στην Εθνική!

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Η Eurobank δεν μου κρατάει τίποτα για πληρωμές προς το δημόσιο. Μόνο για ΔΕΗ, κλπ. Μόλις πλήρωσα τις υποχρεώσεις του μήνα. Επαγγελματικός λογαριασμός.

Δημοσ.

Μπερδεμένα πράγματα, στο ΙΚΑ δεν χρέωσε τίποτα, αλλά στο ΕΦΚΑ πήγε να χρεώσει 0,15€. Για ΔΕΗ χρεώνει 0,25€, οπότε θα την πληρώνω από το site της ΔΕΗ :P. Καλό θα ήταν και οι άλλες κρατικές υπηρεσίες να έχουν πλατφόρμα πληρωμών όπως έχει για το ΕΝΦΙΑ η ΑΑΔΕ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Μπερδεμένα πράγματα, στο ΙΚΑ δεν χρέωσε τίποτα, αλλά στο ΕΦΚΑ πήγε να χρεώσει 0,15€. Για ΔΕΗ χρεώνει 0,25€, οπότε θα την πληρώνω από το site της ΔΕΗ :P. Καλό θα ήταν και οι άλλες κρατικές υπηρεσίες να έχουν πλατφόρμα πληρωμών όπως έχει για το ΕΝΦΙΑ η ΑΑΔΕ.

Μόνο ο εφκα, δεν έχει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 10:46 ΜΜ, mandos είπε

Πειραιώς 0,60€

Αλφα / Εθνική: 0,30€

Συμπληρώνω:

Eurobank 0,30 €

Attica Bank 0,25 €

Viva Wallet 0,30 €

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτές πλήρωσα ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής και δεν πήρε προμήθεια ενω όπως είχα αναφέρει τον προηγούμενο με χρέωσε.

Ενα άλλο που παρατήρησα, πλήρωσα 2 λογαριασμούς Cosmote (την ίδια στιγμή για διαφορετικά τηλέφωνα) στη μια μου πληρωμή μου πήρε 0,50 προμήθεια και στην άλλη τίποτα. Τα ποσά ήταν σχετικά κοντά 47 και 63 ευρώ αντίστοιχα και η προμήθεια μπήκε στο μικρότερο λογαριασμό.

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bad_freddy είπε

Χτές πλήρωσα ΕΦΚΑ μέσω Εθνικής και δεν είχε πήρε προμήθεια ενω όπως είχα αναφέρει τον προηγούμενο με χρέωσε.

Ενα άλλο που παρατήρησα, πλήρωσα 2 λογαριασμούς Cosmote (την ίδια στιγμή για διαφορετικά τηλέφωνα) στη μια μου πληρωμή μου πήρε 0,50 προμήθεια και στην άλλη τίποτα. Τα ποσά ήταν σχετικά κοντά 47 και 63 ευρώ αντίστοιχα και η προμήθεια μπήκε στο μικρότερο λογαριασμό.

Μήπως στην εθνική έχεις τίποτα εταιρικο λογαριασμο ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Μήπως στην εθνική έχεις τίποτα εταιρικο λογαριασμο ?

Όλες μου τις πληρωμές τις κάνω απο τον όψεως, είμαι ατομική επιχείρηση οχι εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Όλες μου τις πληρωμές τις κάνω απο τον όψεως, είμαι ατομική επιχείρηση οχι εταιρεία.

Μήπως έχεις κάποιο δωρεάν πακέτο ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Μήπως έχεις κάποιο δωρεάν πακέτο ?

Οχι το βασικό 2 ευρω μου πέρνει κάθε μήνα για την παροχή της "υπηρεσίας".

Πάντως όπως είπα τον προηγούμενο μήνα με είχε χρεώσει (το εχω γράψει κι εδώ) + οτι αυτό με την προμήθεια σε 1/2 λογαριασμούς Cosmote με δυσκολεύει να καταλάβω το pattern των προμηθειών της Εθνικής...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα από απλό λογαριασμό η εθνική με χρέωσε για την πληρωμή του ΕΦΚΑ και τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο (ξεχάστηκα).

Λοιπόν,
σήμερα από τον ΟΨΕΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΦΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.

* για τον όψεως παίρνει νταβατζιλίκι 2 ευρώ/μήνα.

Επεξ/σία από sam sam
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/1/2021 στις 5:03 ΜΜ, bad_freddy είπε

Οχι το βασικό 2 ευρω μου πέρνει κάθε μήνα για την παροχή της "υπηρεσίας".

Πάντως όπως είπα τον προηγούμενο μήνα με είχε χρεώσει (το εχω γράψει κι εδώ) + οτι αυτό με την προμήθεια σε 1/2 λογαριασμούς Cosmote με δυσκολεύει να καταλάβω το pattern των προμηθειών της Εθνικής...

Ο όψεως με τα 2 ευρώ το μήνα έχει κάποιες συναλλαγές το μήνα δωρεάν, δε θυμάμαι πόσες 3/μήνα. Οπότε αυτές που ήταν δωρεάν ήταν στο όριο των δωρεάν συναλλαγών σου, αυτές που όχι προφανώς είχες περάσει το όριο των δωρεάν.

Για όλες τις συναλλαγές δωρεάν και άλλες εκπτώσεις πρέπει να πας σε ετήσιο κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...