antonis4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 skeftomai na agoraso to ante 430w true power. exeis kanenas empireia apo antec? ti allo proteinete?
tzinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 hmm psaxno gia kouti kai trofodotiko kai ego, gia kouti eipa thn apopsi mou se allo post. Trofodotika skeftomai kai ego ena antec alla re gamoto 100 euro einai polla gia trofodotiko? Ta smart power ti lene? To eshop exei 1 psu550 wat noname malon me 60 euro, poso xalia mporei na nai? Dhladi gia na kalipsei as poume athlon xp 2800 kai 3 sklirous, cd,cdr,dvdr kai graphic den that kanei th doulia tou? den milao gia overclocking, aplh leitourgia. ta levicom? pou einai kai psiloftina. Telos antec smart power 450 wat h low noise true 430? yparxei megalh diafora gia ena normal pc?
antonis4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 koita exo apopsi gia to trofodotiko toy e-shop kai mou exoun pei oti einai poly kalo axiopisto kai athorybo.gia antec tora thn psaxno kai ego giati ontos 100+euro einai para polla.
apocalypse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Τα antec της σειράς truepower είναι πολύ δυνατά , ήσυχα και αξιόπιστα. Το δικό μου 480W δεν καταλαβαίνει τίποτα , δίνει τέλειες τάσεις (μετρημένες με πολύμετρο) , ενώ όλο το σύστημα είναι υπερχρονισμένο στα άκρα... Για ένα normal σύστημα ίσως είναι λίγο υπερβολικά. Σε τι σύστημα θα μπει; Τα smartpower δεν έχουν καμία σχέση με τα truepower , εκτός από το όνομα , οπότε δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Για το πόση διαφορά έχει η μάρκα στο τροφοδοτικό θα πω οτι πριν πάρω το Antec είχα ένα noname 550W. Ζοριζόταν τόσο πολύ που στην γραμμή των 12V έδινε 13.1V!! Ή αν προτιμάτε έφτανε στα όρια του να γίνει επικίνδυνο. Υπό πολύ χειρότερες συνθήκες το Antec δεν καταλαβαίνει τίποτα.
antonis4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 koita isos na exeis dikio gia thn yperbolh alla psaxno ena eponymo giati ayto pou eixa kai exo dhladh exei problhma me ta kalodia .an kounhso ligo to pc xanetai h paroxh se duo apo ayta kai katalabaineis... psaxno loipon grhgora na to antikatasthso alla oxi me biasynh xoris na kano ereyna.
apocalypse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Τα καλύτερα που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα είναι τα Antec και τα Enermax. Και οι 2 μάρκες είναι κορυφαίες σε ποιότητα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τα Watt που λένε είναι πραγματικά και πολύ συντηρητικά μετρημένα (ένα no name με ίδια πραγματική ισχύ με το δικό μου θα έπρεπε να λέει 800W). Απλά είναι υπερβολικά αν δεν έχεις απίστευτα γεμάτο ή υπερχρονισμένο μηχάνημα. Καλή λύση , με αρκετά λιγότερα χρήματα είναι και τα Herolchi.
antonis4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 einai athoryba?giati ayto pou exo mou exei spasei ta neyra.
antonis4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 brhka sto ram-shop .h diafora me to dual fan poia einai? apodosh ?thorybos?
apocalypse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Όλα τα τροφοδοτικά κάνουν θόρυβο , εξαρτάται και από το υπόλοιπο PC. Πολλοί θεωρούν τα TruePower αθόρυβα , στο δικό μου PC από τότε που έβαλα υδρόψυξη , το τροφοδοτικό είναι το πιο θορυβώδες κομμάτι.......... Τα herolchi είναι ήσυχα αλλά δεν είναι Antec , ούτε Enermax. Πολύ ήσυχα είναι και τα Zalman αλλά είναι ακριβά. Για περισσότερες πληροφορίες για την απόλυτη ησυχία δες και εδώ : http://www.silentpcreview.com
invaider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 ta enermax einai ta kalitera apo'ti kserw, alla akriba, egw exw ena Q-Tec 550W kai den exw kanena prob. athlon 2.2 3Xhdd 3xcd-r 1xdvd-r. yp'opsin oti exw akousei oti ta q-tec einai moufa!!! alla mia xara doulevi. whatever...... poios niazete, ama doulevi ftanei.
apocalypse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μακριά από Q-Tec. Και μόνο ο θόρυβος που κάνουν είναι αρκετός λόγος. Σαν να μην έφτανε αυτό , τα watt που δηλώνουν (πχ 550 του invaider) είναι τα peak watt (watt που μπορούν να δώσουν για ελάχιστο χρόνο) και όχι τα max watt (watt που μπορούν να δώσουν σταθερά για πολύ χρόνο).
reo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 To sistima mou to vlepete parakato..afou epatha xontri zhmia me ena no nmae (kahke h mhtrikh) phra ena enermax 350w kai eimai apolitos efxaristhmenos..70 euro
Marcos_Aurilius Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Είχα βρει noname (είχε όνομα, αλλά σαν να μην είχε...) τροφοδοτικό Dual-fan 400W με 37€, το οποίο και πέρασα στο PC μου. Τα utilities έδειχναν καλύτερα νούμερα αλλά περίπου 10 μέρες μετά κάηκε η 7VRXP μου, και τώρα είμαι με την Abit (το καλό της υπόθεσης ) και με το παλιότερο αλλά όπως αποδεικνύεται πολύ πιο αξιόπιστο 300W τροφοδοτικό που ήρθε μαζί με το κουτί μου. Επίσης, τροφοδοτικό και ενισχυτής αγοράζονται με το κιλό. Όσο πιο βαριά, τόσο πιο καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.