Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Το ποσό που διαθέτουμε : 200 -210 max

• Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) : all around

Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε : 4.7-5.2

Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : Εγγύηση !

Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες : NAI

Μας ενδιαφέρει το Dual SIM : Αδιάφορο

Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM : Αδιάφορο

Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα : Ναι

Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G : Αδιάφορο

Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό : Android

Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία : Να βγάζει σχεδόν μέρα !

Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα : Μόνο από Ελλάδα

Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης) : Από eshop.gr λόγω πιστωτικού αξίας 35 ευρώ

Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο : Καινούργιο

Το κινητό είναι για κοπέλα μιας και το ηρωικό Xiaomi Mi2s μετά από 3 χρόνια έφαγε τα ψωμιά του !

Μας ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης και η κάμερα !

Ως τώρα οι επιλογές μας είναι από φτηνότερο ως το ακριβότερο Lenovo K5 - Lenovo K5 Plus - Huawei Honor 7 Lite - Sony Xperia XA - Huawei P9 Lite !

Δημοσ.

P9 lite επειδή το έχει ο κολλητός μου το έχω δουλέψει πολύ και είναι πολύ καλό κινητό με σούπερ οθόνη και αυτονομία. Τα ΧΑ λένε έχουν θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας. Lenovo εγώ προσωπικά δεν θα κοίταγμα καν.

• Like 1
Δημοσ.

P9 lite επειδή το έχει ο κολλητός μου το έχω δουλέψει πολύ και είναι πολύ καλό κινητό με σούπερ οθόνη και αυτονομία. Τα ΧΑ λένε έχουν θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας. Lenovo εγώ προσωπικά δεν θα κοίταγμα καν.

Ναι για το XA και την μπαταρία του το χω διαβάσει , τόσο χάλια λες να είναι ?

Το Lenovo το αγόρασε πρόσφατα φίλος δεν το χω δει πάρα πολύ αλλά για τα χρήματα του δεν είναι άσχημο ούτε η φώτο ούτε το βίντεο έχει κ ένα ψευδό EIS , είναι βέβαια η τελευταία επιλογή μας αν δεν μας καλύψουν κάποια άλλα σαν σχέση τιμής απόδοσης.

Το P9 lite έχει κάποιου είδους EIS ξέρουμε ?

Δημοσ.

Κοιταξε και το xiaomi redmi note 3 στα 200. Πλέον πουλιουνται κανονικά ελλάδα και εχουν 2 χρονια εγγυηση.

Θέλει από eshop

Και που είδες εσύ ότι πουλιούνται σε όλη την Ελλάδα!

Μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα .

Από το eshop για εμένα το Huawei P9 Lite(αν μπορείς αυτό με τα 3GB ram)

Μετά δες και στο Κωτσοβολο το redmi note 3 (199€)

2 χρόνια εγγύηση ,Ελληνικά ,υποστηρίζει όλες τις μπάντες και έχει και υποστηρίξει απο την Info Quest.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έχει το Ρ9 lite eis Κ δυστυχώς δεν βρήκα πληροφορίες στο Ίντερνετ. Πάντως το θεωρώ πλέον μετά την αγορά της Moto από την Lenovo την καλύτερη budget επιλογή.

Δημοσ.

Θέλει από eshop

Και που είδες εσύ ότι πουλιούνται σε όλη την Ελλάδα!

Δεν ειπα οτι πουλιούνται σε ολη την Ελλάδα. Ειπα οτι πουλιουνται κανονικά στην Ελλαδα. Δεν χρειαζεται δλδ να παρεις απο Κινα ή απο τα μαγαζια που τα φερνουν ανεπισημα απο Κινα.

Δεν το ειδα οτι ηθελε απο eshop

Δημοσ.

Καλή σας μέρα , το Redmi Note 3 η αλήθεια είναι σε καλή τιμή αλλά είναι κ λιγάκι ογκώδες , θα προσπαθήσω να βρω κατάστημα που να τα έχει να τα συγκρίνω , μας ενδιαφέρει η κάπως ομαλή λήψη βίντεο που δεν είναι εύκολο να βρεις στα χρήματα που δίνουμε . Ακόμα κ με το P9 lite δεν έχω πειστεί ότι μπορεί να τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα .

Σήμερα έκατσε καλά η μέρα θα ξαναδώ το Lenovo Κ5 του φίλου από κοντά κ μετά τα άλλα στα καταστήματα

Το XA να το αφήσω τελείως δηλαδή λόγω μπαταρίας ?

Δημοσ.

γιατί δεν παίρνει το mi4 εχει νορμαλ κάμερα και η τιμή του eshop τρώγεται.. μαζεμένες διαστάσεις ότι πρέπει για κοπέλα + γνωρίζει απο xiaomi

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας μόνο , αλλιώς το χτυπούσαμε άνετα , δυο τέτοια έχουμε ήδη , το ένα τραυματισμένο .

Άντε κ λιγάκι λόγω εγγύησης .

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...