billst22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τα έκανα, μετά το 2 και μέχρι το τέλος κάνει αυτό με οποιονδήποτε player, σίγουρα την δουλειά την κάνει το Avidemux. Όταν λές σύνδεση τι εννοείς? Και για να έχεις μια εικόνα, έτσι το κάνω... http://prntscr.com/eglbir
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το περίεργο είναι ότι ακολούθησα την ίδια διαδικασία και το τελικό μου αρχείο πάει "νεράκι" μέχρι τέλος. Κάτω από το mp4 λέει Ρύθμιση. Πάτα το και δες τι έχει. Δοκίμασε και mp4 και psp. Όταν τα κατέβασες από το keepvid ποια επιλογή πήρες; Εγώ το έκανα από το mp4-480p. Κάνε και μια δοκιμή να παρακάμψεις το 1ο μέρος και να συνδέσεις από το 2ο και μετά. Επίσης δοκίμασε να τα ξανακατεβάσεις τα parts. [...] Όταν λές σύνδεση τι εννοείς?[...] Εννοώ τη σύνδεση των αρχείων που έκανε το demux. UPDATE: Επανέρχομαι με περισσότερα. Ξανακατέβασα τα κομμάτια και τα είδα ένα-ένα με το mediainfo. Το 2ο part έχει μια μικρή διαφοροποίηση σε σχέση με τα υπόλοιπα... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Δοκίμασα με το ffdshow να τα ενώσω αλλά εκεί είχα πρόβλημα όταν έβαζα μέσα το 2ο part. Για την ακρίβεια σταματούσε η αναπαραγωγή από το 21ο λεπτό μέχρι το 42ο (όπου είναι το 2ο part). Αν το παρακάμψω και βάλω οποιαδήποτε άλλα αρχεία τότε το τελικό αρχείο παίζει κανονικά. Το περίεργο όμως είναι ότι το demux μου τα ένωσε κανονικά και πάλι και παίζει χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από micos000
billst22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κάτω από το mp4 λέει Ρύθμιση. Πάτα το και δες τι έχει. Δοκίμασε και mp4 και psp. Το δοκίμασα και κάνει το ίδιο Εγώ το έκανα από το mp4-480p. Το ίδιο και εγώ και την κατέβασα και απο άλλους downloader αλλά και πάλι τα ίδια. Κάνε και μια δοκιμή να παρακάμψεις το 1ο μέρος και να συνδέσεις από το 2ο και μετά. Παράκαμψα σχεδόν όλα τα parts 1 προς 1, πάλι τα ίδια Με λίγα λόγια πείραξα όλες τις ρυθμήσεις που υπάρχουν, έκανα delete και install πάλι τα ίδια και τελικά βρήκα το απόλυτο πρόγραμμα που κάνει τα πάντα Aimersoft Video Converter Ultimate
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κοίτα. Αν είναι να κάνεις convert τα βίντεο σε άλλη μορφή τότε οι λύσεις είναι δεκάδες (freemake, format factory, xmedia κτλ κτλ κτλ). Το aimer δεν το ξέρω και βαριέμαι να το κατεβάζω και να το εγκαθιστώ μόνο για να δω αν ενώνει τα βίντεο, αλλά πιστεύω ότι κάνει re-encoding. Το όλο θέμα με το avidemux είναι ότι ΔΕΝ κάνει μετατροπή και σε μένα δουλεύει άψογα.
billst22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο και σ' ευχαριστώ πολύ για όλο σου το ενδιαφέρον, αλλά τι να κάνω άλλο αφού μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Κάτι φταίει στο pc μου? Το aime ενώνει τα parts αφού όμως κάνει όπως το είπες re-encoding που τα κάνω στο ίδιο format (mp4) και του δίνεις εντολή για merge και κάνει ένα αρχείο ταινίας. Με το μάτι δεν βλέπω κάποια διαφορά στην ποιότητα, τι να πώ!
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Φυσικά, αφού σου βγάζει πρόβλημα το demux θα πας σε re-encoding και αφού σου έβγαλε καλή ποιότητα άστο όπως είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα