billst22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και κάτι άλλο, βρήκα κάτι ταινίες και κατέβασα αλλά είναι πχ σε 7 parts, ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να τια ενώσω ? Οκ το βρήκα Freemake Video Converter Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2017 από billst22
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κάτσε μισό λεπτό, τι parts είναι αυτά και τι κατάληξη έχουν; Το freemake κάνει re-encode (χρόνος και απώλειες) και πιστεύω ότι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Μήπως απλά πρέπει να αποσυμπιεστούν (με το winrar ή το 7zip) ή να ενωθούν π.χ. με το hjsplit ή το avidemux;
billst22 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οχι δεν είναι ζιπαρισμένα... κοίτα πχ αυτό https://www.youtube.com/results?search_query=%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD+%CE%B7+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7+%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9+
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Α, ωραία!. Τώρα βγάλαμε άκρη. Λοιπόν. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να ενώσεις τα βίντεο χωρίς απώλειες (το freemake όπως είπα κάνεις επανασυμπίεση και αυτό σημαίνει απώλειες) με το avidemux. Ρίξε τα βίντεο με τη σειρά στο πρόγραμμα και επέλεξε από το output format το mp4 muxer. Μετά File->Save as και δώσε ένα όνομα. Σε λίγα λεπτά θα έχεις ένα ωραίο mp4 87 λεπτών στην αρχική ποιότητα και χωρίς απώλειες. Μοναδική προϋπόθεση είναι τα βίντεο να έχουν την ίδια ανάλυση και κωδικοποίηση στην εικόνα και στον ήχο. EDIT: Μόλις το δοκίμασα και κατέβασα τα parts σε 480p. Τα ένωσα σε 10 δευτερόλεπτα σε ένα αρχείο mp4 μεγέθους 240ΜΒ.
billst22 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το δοκίμασα κατέβασα απο την ταινία που σου έδωσα 2 parts, τα έριξα μέσα, έκανα την ρύθμηση που μου είπες αλλά μου έφτιαξε μόνο το πρώτο, δεν μου τα ένωσε.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όταν τα έριχνες μέσα στο πρόγραμμα άλλαζε η χρονική διάρκεια; Κανονικά θα πρέπει να αυξάνεται κατά 21 λεπτά με κάθε part. Εγώ τα ονόμασα όλα με τη σειρά γιατί η ονομασία δεν τα έβαζε με τη σειρά (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ κτλ λόγω Δ, Π, Τ). Τα ονόμασα 1,2,3,4,5 και τα επέλεξα όλα μαζί και τα έριξα στο demux. Ο συνολικός χρόνος έγινε περίπου 87 λεπτά. Τα Parts τα κατέβασα δίνοντας ένα-ένα τα λινκ στο http://keepvid.com Εκτός αν κατέβασες τα parts με κάποιο πρόγραμμα το οποίο κάνει και μετατροπή ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μην είναι ίδια τα αρχεία.
billst22 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία, τα αρχεία ήταν τα ίδια απλά αυτό που έφτεγε ήταν η ονομασία. Μόλις έκανα και εγώ 1,2,3... τα πέρασε κανονικά μέσα και τα ένωσε. Όλα καλά!
billst22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα το προγραμματάκι που μου είπες για κατέβασμα, πολύ καλό και κάνει πολλές δουλειές. Κοίτα όμως όταν πάω να ενώσω τα parts με το demux απο το 2 και μετά πως σπάει την εικόνα... http://prntscr.com/edmb1n Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από billst22
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το screenshot είναι από το demux ή από κάποιον Player; Εγώ που το έκανα πριν μου έπαιζε μια χαρά μέχρι τέλος. Δοκίμασε με το mpchc
billst22 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Απο το mpchc είναι, αυτόν τον player παίζω.
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ποιο output module χρησιμοποιείς; Πήγαινε Προβολή->Επιλογές->Έξοδος και δώσε ένα screenshot (με alt+prntscr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο)
billst22 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις μου εξηγείς τι εννοείς αυτό? Ποιο output module χρησιμοποιείς;
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πήγαινε εκεί που σου γράφω στη συνέχεια (στο mpchc φυσικά).
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Για δοκίμασε στο direct show να βάλεις προεπιλογή ή επικάλυψη. Μετά από κάθε εφαρμογή κλείσε και ξανάνοιξε το mpc. Αφού όμως στο κάνει από το 2ο και μετά μπορεί να είναι και θέμα σύνδεσης. Εμένα πάντως μου τα ένωσε κανονικά. Όταν επιλέξεις mpeg4 πάτα στο configure από κάτω και δες αν η επιλογή είναι mp4 και όχι psp. Η κατάληξη του τελικού αρχείου είναι mp4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα