NIGHTMARE1980 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.μου έσπασε η φωλιά (αυτή τις φώτο)του λεβιε ταχυτητων από την alfa 156.αγορασα το ανταλλακτικό αλλά για οικονομικό λόγο,θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας πως μπορώ να την αλλάξω.δεν νομίζω να χρειάζεται να σηκώσω το αμάξι για να κρατήσω κόντρα τα παξιμαδια από κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι χρειάζεσαι τρίποδα ή ράμπα, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ ναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Θέλεις να το επιβεβαιώσω?Παρ' όλα αυτά αν το πρατήριο που χρησιμοποιείς έχει ράμπα για αλλαγή λαδιών (αρκετά έχουν πλέον) ίσως κάποια χαλαρή ώρα να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. UPDATEΔυστυχώς θέλει "σήκωμα" σε τρίποδα ή καλύτερα ράμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ.θα το κάνω με τρίποδα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα