Gorgonzola Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά, Ήρθε στα χέρια μου ένα μεταχειρισμένο κινητό Samsung Galaxy Note 3, η version με τους 8 πυρήνες (SM-N900), το οποίο είχε πέσει από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να σπάσει η lcd. Δεν χάλασε μόνο το τζάμι όμως, θέλει αλλαγή ολόκληρη η lcd γιατί δεν δείχνει τίποτε. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να βρω οικονομικά μία οθόνη για να την αντικαταστήσω? Θα ασχοληθώ μόνος μου για την αλλαγή. Από δικό μου ψάξιμο σε ebay δεν βρήκα με λιγότερο από 130+ ευρώ χωρίς προβλήματα. Πιστεύετε αξίζει να κάνω την επισκευή ή να κρατήσω τα χρήματά μου λόγω παλαιότητας του μοντέλου? Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Moto G (πρώτο που βγήκε), αλλά δεν σκόπευα να αλλάξω κινητό προς το παρόν. Απλά μου φάνηκε καλή ευκαιρία, αν μπορέσω να ξοδεύσω λίγα χρήματα για την επισκευή του. Δηλαδή γύρω στα 80ευρώ..
Gorgonzola Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό. Απλώς αν γνωρίζετε πως να επισκευάσω οικονομικά αυτό που έχω ήδη.
Finn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς samsung και φθηνές οθόνες δε πάνε μαζί. Κάτω απο 100 ευρώ δε θα βρεις οπότε δε ξέρω κατα πόσο αξίζει η επισκευή του.
vairass Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 199 ευρω στην αντιπροσωπεία άλλαξε φίλος πριν 1 χρονο, άντε να έπεσε στα 150 τώρα,δεν συμφέρει με τίποτα.
Kapoios Akuros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αν το ανταλλακτικο της οθόνης κοστίζει τόσο όσο αναφέρθηκε παραπάνω δεν αξίζει κατά την γνώμη μου. Με τόσα χρήματα παίρνεις καλό μεταχειρισμενο Note3 απο τις αγγελίες του site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα