kosto21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια μητρική προσωρινά μέχρι να δει το service την δικιά μου και να μου την κάνουν rma. Αυτό το κάνω γιατί δεν με πέρνει να μην έχω pc λόγο δουλειάς. Θέλω μια μητρική που να ταιριάζει με την υπογραφή μου και να έχει μεταπώληση μετά . Όταν βγάλω άκρη με την sabertooth θα βγάλω την καινούργια και θα την βάλω αγγελία εδώ στο forum. Ευχαριστώ.
giorgos1966 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια μητρική προσωρινά μέχρι να δει το service την δικιά μου και να μου την κάνουν rma. Αυτό το κάνω γιατί δεν με πέρνει να μην έχω pc λόγο δουλειάς. Θέλω μια μητρική που να ταιριάζει με την υπογραφή μου και να έχει μεταπώληση μετά . Όταν βγάλω άκρη με την sabertooth θα βγάλω την καινούργια και θα την βάλω αγγελία εδώ στο forum. Ευχαριστώ. Παρε αυτη που μου την εχουν συστησει εδω στο φορουμ.Μολις την βγαλεις και εαν σε παρω χαμπαρι μπορει να την αγορασω εγω: https://www.skroutz.gr/s/8254482/Asus-970-Pro-Gaming-Aura.html
kosto21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο να σαι καλά . Αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση θα πάρω αυτή και όταν είναι να την βγάλω αγγελία θα σου στείλω μήνυμα μήπως ενδιαφέρεσαι. Αν και θα προτιμούσα κάτι φθηνότερο μιας και δεν θα είναι η main mobo μου. 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο να σαι καλά . Αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση θα πάρω αυτή και όταν είναι να την βγάλω αγγελία θα σου στείλω μήνυμα μήπως ενδιαφέρεσαι. Αν και θα προτιμούσα κάτι φθηνότερο μιας και δεν θα είναι η main mobo μου. Ε κανα 10-15% κάτω την δίνεις και έχασες ξέρω 'γω, 10-15 ευρώ.
kosto21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ε κανα 10-15% κάτω την δίνεις και έχασες ξέρω 'γω, 10-15 ευρώ. Αν είναι να χάσω 10%-15% δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι να χάσω 10%-15% δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ε καλά, μίλα και με τον Γιώργο απο πάνω να τα συννενοηθείτε. Αλλιώς πας σε αυτήν και χάνεις λιγότερα με το 10-15% ή και μιλάμε και εμείς. https://www.skroutz.gr/s/6932067/Gigabyte-78LMT-USB3-rev-6-0.html ή αυτήν που έχει sata 3 κτλ. https://www.skroutz.gr/s/6620244/Asrock-970M-Pro3.html ή αυτήν που μάλλον θα φύγει ευκολότερα https://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P-rev-1-0.html
kosto21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες βρήκα την Msi 970 gaming. Γνωρίζει κάποιος αν κάνει με τον 8350 ? γιατί είδα στο net προβλήματα. Αξίζει ή να πάω σε κάτι άλλο ?
life is music Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες βρήκα την Msi 970 gaming. Γνωρίζει κάποιος αν κάνει με τον 8350 ? γιατί είδα στο net προβλήματα. Αξίζει ή να πάω σε κάτι άλλο ? 970a-ud3p rev 3 aythn βρεσ
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες βρήκα την Msi 970 gaming. Γνωρίζει κάποιος αν κάνει με τον 8350 ? γιατί είδα στο net προβλήματα. Αξίζει ή να πάω σε κάτι άλλο ? Όχι με τίποτα MSI σε AM3/AM3+ socket. 2
giorgos1966 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.Συγνωμη εαν μπαινω σφηνα με μία ερωτηση που θελω να κανω βλεποντας τι προτεινετε στο παληκαρι που ξεκινησε το θεμα: εγω του προτεινα την Asus 970 Pro Gaming/Aura ενω βλεπω οτι λετε oi περισσότεροι για την Gigabyte 970a-ud3p rev 3... Ειναι καλυτερη αυτη απο την Asus; Γιατι θελω προσεχως να αλλαξω την δικη μου σε κατι καλυτερο και με δυνατοτητες για overclock. Το συστημα μου ειναι κατι παρομοιο με του kosto21. Υπαρχει βεβαια και η διαφορα στην τιμη...Μπας και να δω για την Gigabyte 970a-ud3p rev 3; Μηπως ομως ειναι και παλιο μοντελο;
life is music Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.Συγνωμη εαν μπαινω σφηνα με μία ερωτηση που θελω να κανω βλεποντας τι προτεινετε στο παληκαρι που ξεκινησε το θεμα: εγω του προτεινα την Asus 970 Pro Gaming/Aura ενω βλεπω οτι λετε oi περισσότεροι για την Gigabyte 970a-ud3p rev 3... Ειναι καλυτερη αυτη απο την Asus; Γιατι θελω προσεχως να αλλαξω την δικη μου σε κατι καλυτερο και με δυνατοτητες για overclock. Το συστημα μου ειναι κατι παρομοιο με του kosto21. Υπαρχει βεβαια και η διαφορα στην τιμη...Μπας και να δω για την Gigabyte 970a-ud3p rev 3; Μηπως ομως ειναι και παλιο μοντελο; eσυ φιλε μ προχωρας στην αsus αν αλλαζες και το κουτακι θα εισουν μια χαρα και δεν θα αλλαζες και ψηκτρα
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 eσυ φιλε μ προχωρας στην αsus αν αλλαζες και το κουτακι θα εισουν μια χαρα και δεν θα αλλαζες και ψηκτρα Μια χαρά θα είναι με το υπάρχον κουτί αν βγάλει τον πλαινό ανεμιστήρα σε περίπτωση που βάλει άλλη ψύκτρα, άλλωστε το είχαμε συζητήσει στο θέμα που είχε ανοίξει. Δεν υπάρχει λόγος να μπει σε περιττά έξοδα ο άνθρωπος, ας μπει μια τελία σε αυτό το θέμα και ας επικεντρωθούμε στο ζήτημα της μητρικής μιας και ειδάλλως θα βγούμε off topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα