chrispap95 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_7--G5qSDag Ο τυπάς ανακάλυψε την επαγωγή? Καλή φάση αλλά τον έχει προλάβει ο Faraday εδώ και κάτι αιώνες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 συγνωμη αλλα ουτε πιθανο πλανητη του δικου μας ηλιακου συστηματος δε μπορουμε να βρουμε?!!.....ποσο πισω ειμαστε ακομα Σε σχέση με το σύμπαν είμαστε πολύ μικροί και πολύ πίσω θα είμαστε για πάντα όσα χρόνια και να περαδουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskok2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Να ρωτησουν τον Παπα..... Εδω παπάς εκεί παπάς θα μας τον βρει τον πλανήτη. Εδω μας βρήκε την Υπηρεσία Διαστήματος της Ελλάδας , δεν θα βρει έναν πλανητακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ελλάδα, 2017, τεχνολογικό φόρουμ, είδηση τεχνολογικού ενδιαφέροντος. 20 ποστ πίπες(μαζί κ το δικό μου), 1-2 σχετικά. Άθλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 τί κρίμα να μην είχε γίνει υπόθεση της ύπαρξης του πλανήτη τη δεκαετία του 70. λογικώς για το voyager θα ήταν πιο εύκολο να τον εντοπίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1414 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γατάκια, τρέχετε να προλάβετε τώρα που η Ελλάδα βγαίνει στις διαστημικές αγορές και θα τα ανακαλύψει όλα.... Τωρα που εχουμε την δικη μας NASA δηλαδη τη ΜASA, ποιος μας πιανει;; Ολικη UFOποιηση!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό να θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο του SETI@home,ιδίως όταν το computer vision δεν μπορεί ακόμη να εκτελέσει τέτοιο ρόλο αξιόπιστα. Από εκεί και πέρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποδειχτεί ότι υπάρχει 9ος πλανήτης, είναι άλλωστε από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 2016(και του 21ου αιώνα μέχρι τώρα). Ελλάδα, 2017, τεχνολογικό φόρουμ, είδηση τεχνολογικού ενδιαφέροντος. 20 ποστ πίπες(μαζί κ το δικό μου), 1-2 σχετικά. Άθλιο. To αυτό. Σε κάθε επιστημονική είδηση το 90+% θα είναι Σεφερλίδικες εξυπνάδες και το λοιπό πσεκασμένα πόστ. Ελάχιστες οι σοβαρές/σχετικές απαντήσεις. τί κρίμα να μην είχε γίνει υπόθεση της ύπαρξης του πλανήτη τη δεκαετία του 70. λογικώς για το voyager θα ήταν πιο εύκολο να τον εντοπίσει. Δεν νομίζω το voyager να είχε καμία τέτοια δυνατότητα.Οι αισθητήρες του ήταν περισσότερο σχεδιασμένοι για κοντινές λήψεις και για συγκεκριμένες αποστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό να θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο του SETI@home,ιδίως όταν το computer vision δεν μπορεί ακόμη να εκτελέσει τέτοιο ρόλο αξιόπιστα. Από εκεί και πέρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποδειχτεί ότι υπάρχει 9ος πλανήτης, είναι άλλωστε από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 2016(και του 21ου αιώνα μέχρι τώρα). To αυτό. Σε κάθε επιστημονική είδηση το 90+% θα είναι Σεφερλίδικες εξυπνάδες και το λοιπό πσεκασμένα πόστ. Ελάχιστες οι σοβαρές/σχετικές απαντήσεις. Δεν νομίζω το voyager να είχε καμία τέτοια δυνατότητα.Οι αισθητήρες του ήταν περισσότερο σχεδιασμένοι για κοντινές λήψεις και για συγκεκριμένες αποστολές. ναι σωστό , αλλά υποθέτω πως αν είχε γίνει κάποια εκτίμηση τότε, για τον εν λόγο πλανήτη , μπορεί και να τον εφοδίαζαν με τα κατάλληλα όργανα. πάντως μου φαίνεται πως είχε καλό αισθητήρα, δεδομένης της έκκλησης του carl sagan να στρέψει τις κάμερες μια τελευταια φορα προς τη γη και να πάρει τη φωτογραφία pale blue dot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ναι σωστό , αλλά υποθέτω πως αν είχε γίνει κάποια εκτίμηση τότε, για τον εν λόγο πλανήτη , μπορεί και να τον εφοδίαζαν με τα κατάλληλα όργανα. πάντως μου φαίνεται πως είχε καλό αισθητήρα, δεδομένης της έκκλησης του carl sagan να στρέψει τις κάμερες μια τελευταια φορα προς τη γη και να πάρει τη φωτογραφία pale blue dot. Μμμμ, δεν ξέρω. Δεν είμαι ειδικός στις κάμερες, αλλά εφόσον είχαν ήδη γνωστές τις θέσεις των πλανητών και ήταν η πλατφόρμα η πρώτη επιχειρησιακή που φεύγει από το ηλιακό σύστημα είπαν να βγάλουν την φωτό, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Δηλαδή ήταν περισσότερο αναμνηστική-PR,πάρα κάτι που είχε πραγματική αξία. Από εκεί και πέρα σίγουρα μια διαστημική πλατφόρμα (μελλοντικά το J.Webb ; ) θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην αναζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limoras1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ πιθανο ειναι να μην υπαρχει καν αυτος ο πλανητης και η εν λογω ανωμαλια να προερχεται απο κατι που απλα δεν υπολογιζουν μεσα η και εξω απο το ηλιακο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο μου φαίνεται. Άντε, κι αν μπορούμε να ζήσουμε εκεί, εύκολα θα φύγω, για να ξεφύγω! Ακόμη και μόνος μου να ζήσω, αρκεί να γλυτώσω από ΕΝΦΙΑ, μειωμένους μισθούς, φανατικούς ισλαμιστές κ.λ.π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 τί κρίμα να μην είχε γίνει υπόθεση της ύπαρξης του πλανήτη τη δεκαετία του 70. λογικώς για το voyager θα ήταν πιο εύκολο να τον εντοπίσει. Ωραία ιδέα, αλλά όχι. Η τροχιά του πλανήτη 9 είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μακριά από εμάς ώστε να αποτελέσει στόχο για τον οποιοδήποτε Voyager, ακόμα και αν "ψιλιαζόμασταν" την ύπαρξή του από τότε. Ακόμα και αν τον "έβλεπε" όμως (το 2080 ), το να γυρίσουν τα μικροκύματα πίσω σε εμάς για να τον δούμε κι εμείς, ενώ θα έχει τέτοια απόσταση από τον ήλιο (άρα και καθόλου ενέργεια) είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα