Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) κάποιον Πρόσφατα είδα ένα άρθρο από vip-news.gr που "πέθανε" τον Σταλόνε. Title: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΟΝΕ | Τώρα δημοσίευση Σ0Κ του CNN που πάγωσαν όλοι... Να αρχίζει Μεγάλος πανικός στα Social Media. O 70αχρονος ηθοποιός γράφηκε πως πέθανε... Να καταλήγει Είναι αλήθεια όμως; η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ και αποτελεί μια ψεύτικη είδηση (των Αμερικανικών news sites εννοεί)... Είπα λοιπόν να διεξάγω μια έρευνα για να δω αν είναι πιασάρικη είδηση. Έτσι αποφάσισα να δημοσιεύσω μια παραλλαγή, να πεθάνω δλδ κάποιον άλλον σε ένα Μπλογκ ολίγον ημερών με ΜΟΛΙΣ 50 επισκέπτες την ημέρα. Τα αποτελέσματα της έρευνας? θα σας εκπλήξουν! 2500~ views σε λιγότερο από 24 ώρες κοντά 2,5$ κέρδη Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από Tsalikis177
suffocater Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μιλας με γριφους γεροντα. Απλα μας είπε οτι "ανακαλυψε" πως το clickbait με θανάτους διασήμων αποφέρει φράγκα. Πέσαμε απ τα σύννεφα. 1
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Απλα μας είπε οτι "ανακαλυψε" πως το clickbait με θανάτους διασήμων αποφέρει φράγκα. Πέσαμε απ τα σύννεφα. ναι αυτο λεω. ρε! υπαρχουν πολλών ειδών clickbaits. και πλέον αρκετός κόσμος δεν τα πατάει γιατί έχει άλλα προβλήματα στο κεφάλι του από το να δει "ΣΟΚ - ΠΑΣΙΓΝΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ" εχω ενα πεθαμενο μπλογκ που δεν μπαινει κανεις. αν ειχα ενα γνωστο μπλογκ οπως το vip-news θα ειχα 25κ οχι 2.5κ
isay Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 κάποιον Πρόσφατα είδα ένα άρθρο από vip-news.gr που "πέθανε" τον Σταλόνε. Title: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΟΝΕ | Τώρα δημοσίευση Σ0Κ του CNN που πάγωσαν όλοι... Να αρχίζει Μεγάλος πανικός στα Social Media. O 70αχρονος ηθοποιός γράφηκε πως πέθανε... Να καταλήγει Είναι αλήθεια όμως; η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ και αποτελεί μια ψεύτικη είδηση (των Αμερικανικών news sites εννοεί)... Είπα λοιπόν να διεξάγω μια έρευνα για να δω αν είναι πιασάρικη είδηση. Έτσι αποφάσισα να δημοσιεύσω μια παραλλαγή, να πεθάνω δλδ κάποιον άλλον σε ένα Μπλογκ ολίγον ημερών με ΜΟΛΙΣ 50 επισκέπτες την ημέρα. Τα αποτελέσματα της έρευνας? θα σας εκπλήξουν! 2500~ views σε λιγότερο από 24 ώρες κοντά 2,5$ κέρδη Με λίγα λογια ανακάλυψες το clickbait και έγινες ένας ακομα blog spammer/τρολλ. Συγχαρητήρια (με ειρωνικό τρόπο). Αν τωρα άνοιξες το θέμα για να γίνει φασαρία και κράξιμο (ακομα κι αν δεν εχεις blog) τοτε συγχαρητήρια εις διπλουν που ανακαλυψες και το trolling. Ενα site που ξεσκεπάζει τέτοιες περιπτώσεις clickbait ή like farming ειναι το http://ellinikahoaxes.gr/ 1
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Με λίγα λογια ανακάλυψες το clickbait και έγινες ένας ακομα blog spammer/τρολλ. Συγχαρητήρια (με ειρωνικό τρόπο). Αν τωρα άνοιξες το θέμα για να γίνει φασαρία και κράξιμο (ακομα κι αν δεν εχεις blog) τοτε συγχαρητήρια εις διπλουν που ανακαλυψες και το trolling. Ενα site που ξεσκεπάζει τέτοιες περιπτώσεις clickbait ή like farming ειναι το http://ellinikahoaxes.gr/ Όπως γράφω και στο ποστ μου (αλλά από την βιασύνη σου να μου την πεις δεν κατάλαβες) έγινε στα πλαίσια μιας έρευνας. Το οποίο σημαίνει ότι έγινε και τέλος. Δεν είναι του χαρακτήρα μου τα κλικμπειτ. Απλά θέλω να ανοίξω τα μάτια σε μερικούς που είναι τόσο πίσω στην παιδεία και παρασύρονται... Όσο για το ellinikahoaxes.gr, πολύ αμφιβάλω για τον σκοπό του. Το θεωρώ σιτε το οποίο επιβιώνει εις βάρος των άλλον. Δλδ άλλο που δεν θέλουν αυτοί να υπάρχουν hoaxes. Εγώ φταίω που προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια στους χρήστες του διαδικτύου και χάνω τον χρόνο μου κάνωντας έρευνα για να σας έχω και αποδείξεις και να μην λέω λόγια του αέρα. Πολύ λυπάμαι!
isay Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπες οτι "τελος". Ειπες οτι έκανες έρευνα, άλλο το ένα και αλλο το άλλο. Για το ellinikahoaxes εννοείται σεβαστή η γνώμη σου για αυτό. Εμένα με έχει σώσει και θαυμάζω τον τύπο που τρώει χρόνο να κάνει έρευνα και να τεκμηριώσει αυτά που λεει. Απο να λεω τα ίδια και τα ίδια σε γνωστους και φίλους, οταν μου κοινοποιούν/στέλνουν χαζομάρες, τους παραπέμπω εκεί για να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά. Δυο μονο περιπτώσεις δεν άλλαξαν τροπο σκέψης, οποτε απλά σταματησαν να μου στελνουν σκουπίδια (πάλι κερδισμένος).
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπες οτι "τελος". Ειπες οτι έκανες έρευνα, άλλο το ένα και αλλο το άλλο. Για το ellinikahoaxes εννοείται σεβαστή η γνώμη σου για αυτό. Εμένα με έχει σώσει και θαυμάζω τον τύπο που τρώει χρόνο να κάνει έρευνα και να τεκμηριώσει αυτά που λεει.... Δεν χρειάζεται πανεπιστήμιο να καταλάβεις αν μια είδηση είναι ψεύτικη ή έχει μεγάλη δόση υπερβολής. Ακόμα και από τις μεγαλύτερες σελίδες (newsbomb./beast klp) είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις τι ισχύει και τι όχι. Όταν σου λέει "χαλασμός κυρίου, χιόνια , -30, 2 μέτρα χιόνι" πρέπει να είσαι στόκος (σορρυ) για να το πιστέψεις. Αλήθεια... χάνεις την ώρα σου με το ellinikahoaxes? πέρα από το ότι είναι σχετικά εύκολο να καταλάβεις αν μια είδηση ισχύει, ποιος ο λόγος δλδ. Χ@σκμε για τις ειδήσεις. Δεν εξαρτόμαστε από καμία είδηση για να ζήσουμε.
Predatorkill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Απλα μας είπε οτι "ανακαλυψε" πως το clickbait με θανάτους διασήμων αποφέρει φράγκα. Πέσαμε απ τα σύννεφα. Ναι βρε ειρωνικο ηταν. Tsalikis γιατι νομιζεις οτι ενδιαφερει τους devs ή wannabe devs ενα τετοιο post; Οσοι ασχολουνται με dev τα γνωριζουν ηδη αυτα. Καλυτερα να το εγραφες στο Μπλα Μπλα, γι αυτο το λογο σε ειρωνευονται ολοι εδω.
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ναι βρε ειρωνικο ηταν. Tsalikis γιατι νομιζεις οτι ενδιαφερει τους devs ή wannabe devs ενα τετοιο post; Οσοι ασχολουνται με dev τα γνωριζουν ηδη αυτα. Καλυτερα να το εγραφες στο Μπλα Μπλα, γι αυτο το λογο σε ειρωνευονται ολοι εδω. Το σκέφτηκα, αλλά είναι κάτι που εμπεριέχει το Web Dev οπότε το θεώρησα λίγο άκυρο για εκεί. Τέσπα. Ένα πράγμα όμως ρε συ. Ενώ είμαι πολύ καλός Dev , δεν τα παω καλά με τα clickbait. Ίσως επειδή είναι λίγο μαρκετινγκ η όλη υπόθεση. Ή επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να γράφω κλικ-μπειτ άρθρα. Άμα δεν σου αρέσει βρε παιδί μου το clickbaiting δεν μπορείς να είσαι καλός. Βασικά ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου σε αυτό το ποστ. Έπρεπε να απαντήσω πιο φιλικά. @isay.
pmav99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 @tsalikis γιατί δεν ανεβάζεις στο blog ένα «trolling survival guide (ενας οδηγός με εικόνες)». Με το know-how που έχεις συσσωρεύσει, θα γίνεις classic.
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 @tsalikis γιατί δεν ανεβάζεις στο blog ένα «trolling survival guide (ενας οδηγός με εικόνες)». Με το know-how που έχεις συσσωρεύσει, θα γίνεις classic. βαριέμαι
Tsalikis177 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ότι να ναι 4500 έφτασε. Καλά τι στο καλό. από που έρχονται! Να μου ζήσεις Facebook με "το facebook θα αντιμετωπίσει τα κλικ-μπειτς". δλδ που να μην είχε "αντιμετωπίσει" τα κλικμπειτς. Άχρηστο σοσιαλ μιντια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα