Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου...

Κάτοχος πολλά χρόνια HOL γραμμής (πλέον Vodafone) και έχοντας το NetFaster Iad 2...

Εν συντομίας μου έχει σπάσει τα νεύρα με τις αποσυνδέσεις του και με μεγάλα ping που πιάνει μερικές φορές!

Έχω ελέγξει γραμμές, καλώδια (αφού να φανταστείτε πως πλέον έχω 10 εκατοστά PSTN καλώδιο που πάει από την πρίζα στο netfaster και πιασμένο με Κλέμμα για καλύτερη ένωση)

Αυτή τι στιγμή έχω 2 ρουτερ και 1 splitter ethernet 1000ρι 7 θέσεων γιατί έχω και NAS, οπότε το αρχικό ρούτερ (netfaster) δουλεύει μόνο DHCP (έχει 1 ethernet μόνο πάνω του που πάει στο splitter ethernet και από εκεί περνάν όλα τα άλλα) και ένα ακόμα ρουτερ που έχει 802.11n γιατί προβάλω 1080p στην τηλεόραση!

Μιας και έχω όλα αυτά, σκέφτηκα να τα κάνω όλα 1 με ένα πολύ καλό moden/router και από ότι είδα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για VOIP μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτά τα δύο και τώρα θέλω την βοήθεια σας!

Link.png Site: TP-LINK-Archer-VR600Χωρίς VOIP

Link.png Site: TP-LINK-VR600vΜε 2 εξόδους για Phone

Ίδια μοντέλα και τα δύο...

Σκέφτηκα να πάρω κατευθείαν ένα με 802.11ac με πολύ καλό σήμα, με VDSL γιατί κανείς δε προβλέπει το μέλλον...!

Αρχικά δεν ήθελα να δώσω καθόλου χρήμα αλλά βαρέθηκα να σχολούμε :P

Περιμένω προτάσεις για modem/router και να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές από αυτά τα δύο και αν θα δουλέψει κανονικά στο vodafone Voip...!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ζήτησε από την Vodafone αντικατάσταση εξοπλισμού, voip σε άλλο εξοπλισμό δεν μπορεις γιατί δεν θα σου δώσουν κωδικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Τους Κωδικούς τους έχω, το βοιπ δε ξέρω αν δουλέψει!
Λες να μη δουλέψει ούτε για ιντερνέτ?

Όσο για το ρουτερ που λες για αντικατάσταση, θα μου δώσουν μια βλακεία τώρα και νωμίζω πως το NetFaster είναι καλύτερο!

Δημοσ.

Μίλησα με αυτούς και η λύση τους πλέον είναι να δουν αν μπορεί να γίνει pstn η γραμμή μου! Λογικά θα δουλεύει ποιο σωστά σαν pstn πιστεύω! Περιμένω τηλέφωνο τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...