ootyposoo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά!Αυτό το ποστ αποτελεί προσπάθεια να βοηθήσω έναν καλό φίλο μου!Αυτός ο φίλος μου ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) και κινείτε σε φάσεις Trap, Dubstep, DnB και λίγο trance!Κατά την γνώμη μου, πάντα, βρίσκετε σε πολύ καλό επίπεδο συγκριτικά με πολλούς στην Ελλάδα και βασικά πέρα από το ότι είναι φίλος μου αρέσει πολύ η μουσική του!Εδώ μπορείτε να ακούσετε ένα από τα πιο πετυχημένα του τραγούδια τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε ακροαματικότητα και εδώ το αγαπημένο μου remix του!Ακούστε και πείτε μου την γνώμη σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
l337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Και τα δύο τα βρίσκω πολύ χάλια εώς εντελώς γελοία.Καγκουροπανηγυρτζήδικα για κλαρινογαμπρούς. Χωρίς παρεξήγηση
ootyposoo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καμία παρεξήγηση αδερφέ, ο καθένας με τα γούστα του...Απλά είναι λίγο άτοπη η τοποθέτηση σου περί κλαρινογαμπρών, δεν νομίζω να βρεις κάποιον να του αρέσουν αυτά τα κομμάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα