Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω στην κατοχή μου αυτό το Dellακι.Έπειτα από μια πτώση που είχε και καθώς δουλευε μόνο με μπαταρία,του κάηκε ξαφνικά ο σκληρός απ'το απότομο σβήσιμο,όπου και αλλάχθηκε.Ο τεχνικός μου που έκανε την αντικατάσταση του σκληρού μου ανέφερε ότι το λάπτοπ λειτουργεί κανονικά αλλά έχει ένα θεματάκι με την ταινία της οθόνης στην οποία υπάρχουν και κάποια καμένα πιξελ.Μολονότι,μου έκανε κάτι σκηνικά,καθώς την ώρα που τον χρησιμοποιούσα σαν να κατεβαινε μόνη της η φωτεινότητα της οθόνης,κατά τα άλλα δεν υπήρχε κανένα θέμα.Ώσπου λόγω νεύρων χτύπησα με δύναμη το γραφείο που είχα επάνω το λάπτοπ και εκείνο με μιας νέκρωσε.Μόλις πάω να το ανοίξω,ενώ ξεκινάει να δουλεύει,η οθόνη μονίμως είναι μαύρη κι δεν με βάζει καν στα bios.Σε τεχνικό που το πήγα μου λέει πως το πρόβλημα είναι το chipset της μητρικής το οποίο και αλλάχθηκε,αλλά μου λέει ότι το λάπτοπ δεν επανήλθε ποτέ, ενώ παράλληλα μου αντιπροτεινε να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο απ'το μαγαζί του.Και ερωτω είναι δυνατόν να μην επανέλθει ποτέ ένα λάπτοπ από μια τέτοια ζημία?Ή μου ανέφερε αυτήν την δικαιολογία για προφανείς λόγους...

Υ.Γ Πέραν αυτού,εχετε να προτείνετε κάνα αξιόπιστο και προσιτό σε τιμές μαγαζί για επισκευή προς το κέντρο της Αθήνας?

Δημοσ.

Ναι, είναι αρκετά πιθανό. (αν όντως είναι το chipset της μητρικής ή η κάρτα γραφικών)

Δυστυχώς δεν μπορούν όλα να επισκευαστούν με απόλυτη επιτυχία.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι αρκετά πιθανό. (αν όντως είναι το chipset της μητρικής ή η κάρτα γραφικών)

Δυστυχώς δεν μπορούν όλα να επισκευαστούν με απόλυτη επιτυχία.

Δηλαδή δεν φτιάχνεται με τίποτα?Ούτε με αλλαγή μητρικής ξέρω γω?

Δημοσ.

Άλλο να αλλάξεις ολόκληρη την μητρική, έχει δεν κάνεις κάποια επιδιόρθωση.

Προφανώς και θα δουλέψει έτσι αλλά μάλλον δεν αξίζει και πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...