Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν άκουσα μόνο γνώμη ατόμων από το ινσομνια,ψαχτηκα πολύ μπορώ να πω, είδα review , διάβασα αλλά forums και όλοι λένε το ιδιο για την μάχη των midrange γραφικων Δηλαδή αν έπαιρνα τον 6600 (που ήθελα αλλά μου είπαν ότι θα μου είναι αχρηστος για μένα) δεν θα είχα τέτοιο θέμα; Μόνο στο lol το παρατήρησα και αυτό πριν βάλω όριο στα 120φπς. Στο gtav δν είδα ποτέ κάτω από 65. Λέω να δοκιμάσω ένα φορμάτ αλλά βαριέμαι λίγο να τα κάνω όλα από την αρχή Αν δεν έχεις προβλήματα, ξέχνα ότι στο είπα, απλά 'φχαριστήσου το. 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ με τον Sheogorath, λογικά είναι θέμα χαμηλού χρονισμού της CPU. 2,7 GHz είναι "λίγα" για gaming. Καλού κακού όμως κάνε ένα format για να είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει αυτό και εγκατέστησε τους τελευταίους οδηγούς για τα γραφικά.
razorblade334 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αν κανεις φορματ στην αρχη θα δεις περισσοτερα καρε.παντα ετσι γινεται.πρεπει να περασουν μια δυο εβδομαδες μεχρι να κατασταλαξει και να δεις ποσα θα πιανεις γενικα.το εχω παρατηρησει πολλες φορες.
Lewnidas1995 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ με τον Sheogorath, λογικά είναι θέμα χαμηλού χρονισμού της CPU. 2,7 GHz είναι "λίγα" για gaming. Καλού κακού όμως κάνε ένα format για να είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει αυτό και εγκατέστησε τους τελευταίους οδηγούς για τα γραφικά. αν κανεις φορματ στην αρχη θα δεις περισσοτερα καρε.παντα ετσι γινεται.πρεπει να περασουν μια δυο εβδομαδες μεχρι να κατασταλαξει και να δεις ποσα θα πιανεις γενικα.το εχω παρατηρησει πολλες φορες. ευχαριστώ πολύ παιδια ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα