Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σε όλους. Εχω ξανακανει τοπικ για ενα "θεμα" που αντιμετοπίζω με την κάρτα καθώς νομιζω οτι δεν αποδίδει σωστά ή έχει καποιο θεμα (με ρεύματα κλπ. Εχω δει σε 3 παιχνιδια τι fps πιανουν οι χρήστες της κάρτας μου ( LoL 150-180 , cs go 190-250 , gta 60-70) και η δικιά μου στο LoL πιανει παρόμοια αλλα κάνει πολλά fps drop ακόμα και κάτω απο τα 100 καμιά φορά. Στο CS:GO δεν πιανει πανω απο 200 ποτέ ενώ στο gta με ολα φουλ πιανει μεχρι και 90! αλλα ποτε κατω απο 65-70. Σε όλα τα games Ultra/full. Εχω κανει και bench την κάρτα που θα ποστάρω φωτο παρακάτω αλλα θέλω και την βοήθεια σας (ή καποιος που ξερει) στο αν η κάρτα μου δουλεύει σωστά και όπως θα πρέπει. Να σημειώσω πως εχει γινει σωστά το install απο τα drivers.
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά χαμηλά χρονισμένος. Λογικά εκεί ευθύνονται τα frame drops, καθώς αυτός ορίζει συνήθως τα min fps. 3
vixos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ο επεξεργαστής σου είναι αρκετά χαμηλά χρονισμένος. Λογικά εκεί ευθύνονται τα frame drops, καθώς αυτός ορίζει συνήθως τα min fps. Τι χαμηλά;;; Στα 2.7;; Μια χαρά είναι τα 2.7 που είναι και η στοκ συχνότητα του 6400. Δεν νομίζω να έχει καμμία σχέση η cpu. Δηλαδή σύμφωνα μα τα λεγόμενα σου πρέπει να κάνει oc για να μην εχει frame drop;; Εγώ θα σου πρώτεινα ενα format και windows 10 64bit. Επίσης δεν φαίνεται η ram σου . Αν έχεις κάτω από 16 θα πρώτεινα να αναβαθμιστείς.
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τι χαμηλά;;; Στα 2.7;; Μια χαρά είναι τα 2.7 που είναι και η στοκ συχνότητα του 6400. Δεν νομίζω να έχει καμμία σχέση η cpu. Δηλαδή σύμφωνα μα τα λεγόμενα σου πρέπει να κάνει oc για να μην εχει frame drop;; Εγώ θα σου πρώτεινα ενα format και windows 10 64bit. Επίσης δεν φαίνεται η ram σου . Αν έχεις κάτω από 16 θα πρώτεινα να αναβαθμιστείς. Και 8 να έχει, μια χαρά πρόβλημα δεν θα είχε. Τα 2.7, μια χαρά είναι για λάπτοπ, για παιχνίδια σε desktop είναι αρκετά χαμηλά. 4
vixos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Και 8 να έχει, μια χαρά πρόβλημα δεν θα είχε. Τα 2.7, μια χαρά είναι για λάπτοπ, για παιχνίδια σε desktop είναι αρκετά χαμηλά. o 6400 δουλεύει στα 2,7 από την μάνα του. Γιατί είναι λίγα; Δηλαδή πρεπει να κάνει overclocking;
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 o 6400 δουλεύει στα 2,7 από την μάνα του. Γιατί είναι λίγα; Δηλαδή πρεπει να κάνει overclocking; Ας δει το cpu utilization απο το overlay όταν παίζει. Τα 2.7 είναι λίγα γιατί...είναι. Όχι OC θεωρητικά δεν μπορεί να κάνει.
vixos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ο επεξεργαστής προφανώς θεωρεί ότι το turbo δεν χρειάζεται στην συγκεκριμένη εργασία, γιαυτό και δεν το εχει ενεργοποιήσει. Αντε και σου βρήκα λύση... Δώσε την 480 και πάρε μια 1060 ή μια μεταχειρισμένη 970. χαχαχα 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 RAM έχω ήδη 16gb. Δεν νομιζω να φταίει ο επεξεργαστής ρε παιδιά καθώς πλεον (εδω και 10 μερες) δεν έχω τοσα fps drop. Να σημειώσω πως τα drop γινόντουσαν μονο στο LoL και μόνο σε κανένα team fight σε δρακο ή μπαρον και πλεον δεν εχω fps drop διότι έβαλα fps limit στα 120. Απο την αλλη, οι ρυθμίσεις στο CP της κάρτας δεν πειράχτηκαν καθόλου (λετε να φταιει αυτο απο τότε που τα περασα. Η κάρτα γενικά δεν σηκώνει θερμοκρασίες πάνω απο 55 (μια φορα ειδα τοσο) στα παραπάνω παιχνιδια αλλα οταν παιζει ο μικρος αδερφος μου Rocket League η καρτα πρεπει να σηκώνει καμια 70αρα γιατι ακούω τις ψυκτρες. Επισης απτο GPW Tweak ειναι στο Silent Mode (εκτός και αν οταν παιζω games γυρνάει στο gaming, στο overclock δεν γυρναει ποτε μονο του απ οσο ξερω 100%) Εντομεταξύ ψάχνω την ρύθμιση για τo 3d (οπως της nvidia) αλλα πουθενά. Ο επεξεργαστής προφανώς θεωρεί ότι το turbo δεν χρειάζεται στην συγκεκριμένη εργασία, γιαυτό και δεν το εχει ενεργοποιήσει. Αντε και σου βρήκα λύση... Δώσε την 480 και πάρε μια 1060 ή μια μεταχειρισμένη 970. χαχαχα χαχαχα ελπιζω να κανεις πλακα γιατι και γω 1060 θα έπαιρνα αλλα υποτίθεται η rx480 έχει βελτιωθεί κατα πολύ και εχει γινει ισαξια σε Dx11 και πολυ καλυτερη σε Dx12
arrows Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 "λπιζω να κανεις πλακα γιατι και γω 1060 θα έπαιρνα αλλα υποτίθεται η rx480 έχει βελτιωθεί κατα πολύ και εχει γινει ισαξια σε Dx11 και πολυ καλυτερη σε Dx12" Που το λέει ποιός ακριβώς? ο γιαννάκης ο κωστάκης και ο γιωργάκης που γράφουν τα δικά τους στο insomnia, πiσω απo το profil " the beast, the mayhem etc) εάν δίνεις βάση στο τι γράφει ο καθένας πριν το launch των polaris έγραφαν για κάρτα επιπέδου 1070, 980ti και μάλιστα με drivers να διπλασιάσει τις επιδόσεις της, μη γινω κακός και πώ ποιοί πάνω κάτω τα γράφουν γνωριζόμαστε πάνω κάτω έστω διαδικτυακά........ 2
ASDIC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 συμφωνω με τον Sheo, πεφτει μπουκαλα απο τον επεξεργαστη, τα 2,7Ghz ειναι πολυ λιγα. Με 3,9 ghz στον δικό μου και με μια 470 πεφτει μπουκαλα. Στο Valley στο Extereme HD προφιλ και πιανω 1923 σκορ, αρα το 2153 που πιανει ο φίλος ειναι χαμηλο. Πριν τον υπερχρονισμο με στοκ στα 3,2 επιανα σκορ γυρω στα 1400-1500( δεν θυμαμαι ακριβως ), οποτε ναι ο χρονισμος του επεξεργαστη παιζει ρολο.
ultraex2003 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) εκανα 2 run με valey extreme για το φιλο που ψαχνετε με τη μια 290 στα 1050/5000 (crossfire disable) drivers 17.2.1 fx 8320 στα 3.0 underclock και στα 4500 oc Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από ultraex2003
Sheogorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πιθανον να "πεφτει μπουκαλι" στα min fps, εξου και τα drops. Αν ειναι σε ενα παιχνιδι μονο μπορει να ειναι θεμα προγραμματιστικο φυσικα.
Lewnidas1995 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 "λπιζω να κανεις πλακα γιατι και γω 1060 θα έπαιρνα αλλα υποτίθεται η rx480 έχει βελτιωθεί κατα πολύ και εχει γινει ισαξια σε Dx11 και πολυ καλυτερη σε Dx12" Που το λέει ποιός ακριβώς? ο γιαννάκης ο κωστάκης και ο γιωργάκης που γράφουν τα δικά τους στο insomnia, πiσω απo το profil " the beast, the mayhem etc) εάν δίνεις βάση στο τι γράφει ο καθένας πριν το launch των polaris έγραφαν για κάρτα επιπέδου 1070, 980ti και μάλιστα με drivers να διπλασιάσει τις επιδόσεις της, μη γινω κακός και πώ ποιοί πάνω κάτω τα γράφουν γνωριζόμαστε πάνω κάτω έστω διαδικτυακά........ Δεν άκουσα μόνο γνώμη ατόμων από το ινσομνια,ψαχτηκα πολύ μπορώ να πω, είδα review , διάβασα αλλά forums και όλοι λένε το ιδιο για την μάχη των midrange γραφικων συμφωνω με τον Sheo, πεφτει μπουκαλα απο τον επεξεργαστη, τα 2,7Ghz ειναι πολυ λιγα. Με 3,9 ghz στον δικό μου και με μια 470 πεφτει μπουκαλα. Στο Valley στο Extereme HD προφιλ και πιανω 1923 σκορ, αρα το 2153 που πιανει ο φίλος ειναι χαμηλο. Πριν τον υπερχρονισμο με στοκ στα 3,2 επιανα σκορ γυρω στα 1400-1500( δεν θυμαμαι ακριβως ), οποτε ναι ο χρονισμος του επεξεργαστη παιζει ρολο. Δηλαδή αν έπαιρνα τον 6600 (που ήθελα αλλά μου είπαν ότι θα μου είναι αχρηστος για μένα) δεν θα είχα τέτοιο θέμα; Πιθανον να "πεφτει μπουκαλι" στα min fps, εξου και τα drops. Αν ειναι σε ενα παιχνιδι μονο μπορει να ειναι θεμα προγραμματιστικο φυσικα. Μόνο στο lol το παρατήρησα και αυτό πριν βάλω όριο στα 120φπς. Στο gtav δν είδα ποτέ κάτω από 65. Λέω να δοκιμάσω ένα φορμάτ αλλά βαριέμαι λίγο να τα κάνω όλα από την αρχή
ASDIC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 φιλε απο Ιντελ επεξεργαστες ειμαι παντελως ασχετος, δεν ξερω ποιος επεξεργαστης θα ηταν καλος για εσενα. Το θεμα σου εαν παραμενει στα περισσοτερα παιχνιδια σου εινια θεμα "μπουκαλας". Παντως συγκριτικα σου λεω ενας επεξεργαστης 7ετιας με 4 πυρηνες/4 νηματα στα 3,9(υπερχρονισμενος) ειναι αργος για μια Rx 470 τα συμπερασματα δικα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα