TRIKALOS_1977 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, το συνδέω κανονικά με το δικτιού της forthnet που έχω. Στην αρχή με αφήνει να μπω στην σελίδα του μόντεμ με 192.168.1.1 αλλά μετα από λίγο και κάποιες άλλες προσπάθειες που κάνω για να περάσω κάποιες ip cam που έχω δεν μπαίνει στην σελίδα του μόντεμ ενώ έχω κανονικά δικτιού και internet οπού μπαίνω οπού θέλω. Του έχω κάνει πολλές φορές reset και στην αρχή για κάποιες φορές μπαίνει ενώ στην συνέχεια δεν με αφήνει να μπω στο μενού του μόντεμ. Τι μπορεί να φταίει?
newnick Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε τελικά μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο το μοντέλο πρέπει να έχει θέμα..... δες και εγώ τι τράβηξα Site: εδώ Εδώ και 3 μέρες δεν μου έχει κάνει θέμα άμα παρουσιάσει θα σου πω....
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 δειτε για firmware update κιολας.επισης σε καποια ρουτερ νομιζω μετα απο χ ωρα δεν σε αφηνει να μπεις Interface και η tp link το ελεγε οτι ηταν σαν Security επισης τυπικα και ενα Hard reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα