razorblade334 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα στους ξενυχτηδες. Εχω μια απορια σχετικα με μια αλλαγη που εκανα... εδωσα την windforce gtx 1060 oc 6g και θα παρω αυριο (ως αλλαγη λογω των ελλατωματικων ανεμιστηρων στην σειρα wf) μια asus rog strix gtx 1060 6g. Η απορια που εχω ειναι η εξης. Επειδη ειναο μεγαλη κι εγω εχω την μητρικη asus H170M-plus και ειναι μικρη atx , σε περιπτωση που η καρτα βρισκει πανω στις μνημες(εαν βρισκει) και την κουμπωσω στην πιο κατω pci express , θα χασω σε επιδοσεις λογω λιγοτερων lanes;
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπάει στις μνήμες. 1
terry308 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Στο κουτί ίσως να βρίσκει (στις θέσεις για του δίσκους) αλλα στις μνήμες αποκλείεται 1
razorblade334 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οχι στο κουτι δεν βρισκει σιγουρα.μπορει να ειναι mid cas(corsair spec 02) αλλα εχει αυθονο χωρο εκει που ειναι οι θυρες μεχρι τα φανακια και τους δισκους τους εχει χαμηλα. Απλα εκει που ειναι η θυρα ακριβως εκει που τελειωνει ξεκινανε τα σλοτς των μνημων.αλλα μπορει η καρτα να εκτεινεται περισσοτερο προς τα κατω και οπως λεει ο sheogorath να ειμαι τυχερος και να χωραει.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οχι στο κουτι δεν βρισκει σιγουρα.μπορει να ειναι mid cas(corsair spec 02) αλλα εχει αυθονο χωρο εκει που ειναι οι θυρες μεχρι τα φανακια και τους δισκους τους εχει χαμηλα. Απλα εκει που ειναι η θυρα ακριβως εκει που τελειωνει ξεκινανε τα σλοτς των μνημων.αλλα μπορει η καρτα να εκτεινεται περισσοτερο προς τα κατω και οπως λεει ο sheogorath να ειμαι τυχερος και να χωραει. Ποτέ σε καμία commercial μητρική δεν υπήρχε θέμα με ραμ και pci express X16. 2
razorblade334 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ποτέ σε καμία commercial μητρική δεν υπήρχε θέμα με ραμ και pci express X16. οκ! σ ευχαριστω sheogorath! μου εφυγε ενα βαρος. θα ηταν κριμα να την παω πισω. ολα καλα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μονο ψυκτρες cpu εχουν θεμα με τις μνημες που ειναι πιο ψηλα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα