Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως είπα πιο πάνω όμως φίλε μου το ΜΟΝΟ που με σταματάει σε αυτά που είπες είναι η μεγάλη οθόνη, δε θα ήθελα να πάω πάνω από 5.2 γιατί είμαι 90% σίγουρος ότι θα με κουράσει πάλι, γι' αυτό όπως έγραψα στο Υ.Γ πιο πάνω που δε πρέπει να το πρόσεξες γιατί το συμπλήρωσα μετά το p8 lite μέχρι στιγμής είναι αυτό που σκέφτομαι πιο έντονα από όλα για τους λόγους που έγραψα, που ξαναλέω είναι καθαρά προσωπική άποψη με βάση αυτά που ζητάω από ένα κινητό, αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο post μου στο Υ.Γ για να έχεις μια πιο καθαρή άποψη για το τι ζητάω..

Ώραια πάρε τότε το μικρό redmi και είσαι ήσυχος.. Και με τα 2 γιγα να πάρεις καλυμμένος θα είσαι για 1 χρονο.

Τώρα αν θες επώνυμο κινητό ας απαντήσει κάνας άλλος εγώ δεν τους δίνω πλέον πανω από 200 ευρώ τέλος.

Φίλος πάντως που έχει j5 2016 σαν να σέρνεται με την 6.

Δημοσ.

Ώραια πάρε τότε το μικρό redmi και είσαι ήσυχος.. Και με τα 2 γιγα να πάρεις καλυμμένος θα είσαι για 1 χρονο.

Τώρα αν θες επώνυμο κινητό ας απαντήσει κάνας άλλος εγώ δεν τους δίνω πλέον πανω από 200 ευρώ τέλος.

Φίλος πάντως που έχει j5 2016 σαν να σέρνεται με την 6.

δηλαδή είναι τόσο ανώτερο το μικρό redmi σε σχέση με το p8 lite;

Δημοσ.

δηλαδή είναι τόσο ανώτερο το μικρό redmi σε σχέση με το p8 lite;

Snapdragon, εγώ αυτό θα έπαιρνα... Δεν πρόκειται ξανά να πάρω κινητό με kirin or mediatek εκτός αν βγάλει η Samsung την Σειρά galaxy s με mediatek στα μισά λεφτά.

Δημοσ.

Snapdragon 616, εγώ αυτό θα έπαιρνα... Δεν πρόκειται ξανά να πάρω κινητό με kirin or mediatek εκτός αν βγάλει η Samsung την Σειρά galaxy s με mediatek στα μισά λεφτά.

κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!

Να σαι καλά.. Είπαμε αν βρεις κάτω από 100 ευρώ p8 lite παρτο θα σε καλύψει κ θα κάνεις οικονομία, αλλά για καινουριο είναι ακριβό πλέον.

Δημοσ.

Να σαι καλά.. Είπαμε αν βρεις κάτω από 100 ευρώ p8 lite παρτο θα σε καλύψει κ θα κάνεις οικονομία, αλλά για καινουριο είναι ακριβό πλέον.

136 παίζει στο skroutz ντάξει, δε το λες και ακριβό..

Δημοσ.

136 παίζει στο skroutz ντάξει, δε το λες και ακριβό..

Ναι αλλά με τα ίδια παίρνεις το redmi 3s :) αν σου αρέσει παρτο, εγώ λεφτά για τέτοια συσκευή δεν θα έδινα όμως..

Δημοσ.

Ναι αλλά με τα ίδια παίρνεις το redmi 3s :) αν σου αρέσει παρτο, εγώ λεφτά για τέτοια συσκευή δεν θα έδινα όμως..

κοίτα δε το ξέρω καθόλου το 3s και αν εξαιρέσουμε και τους επεξεργαστές που είπες ότι δε συμπαθείς "με το μάτι" έχουν πάνω κάτω τα ίδια specs αν εξαιρέσεις το fingerprint, κάνω λάθος;

Δημοσ.

κοίτα δε το ξέρω καθόλου το 3s και αν εξαιρέσουμε και τους επεξεργαστές που είπες ότι δε συμπαθείς "με το μάτι" έχουν πάνω κάτω τα ίδια specs αν εξαιρέσεις το fingerprint, κάνω λάθος;

Το 3s έχει τεράστια μπαταρία, κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδια ναι. Αν δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία πάρε το π8 λαιτ.

Δημοσ.

Το 3s έχει τεράστια μπαταρία, κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδια ναι. Αν δεν σε ενδιαφέρει η μπαταρία πάρε το π8 λαιτ.

υπέρ ευχαριστώ και πάλι για όλα!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι προταθηκε το 3S και οχι το 4? Ειναι νεοτερη γενια και ειναι περισσοτερο βελτιστοποιημενο, η μπαταρια διαρκει περισσοτερο και δεν διαφερουν σε τιποτα που να ευνοει το 3S αφου το MIUI 8 φροντιζει τα 2GB RAM να ειναι αρκετα για καθε εργασια!!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι προταθηκε το 3S και οχι το 4? Ειναι νεοτερη γενια και ειναι περισσοτερο βελτιστοποιημενο, η μπαταρια διαρκει περισσοτερο και δεν διαφερουν σε τιποτα που να ευνοει το 3S αφου το MIUI 8 φροντιζει τα 2GB RAM να ειναι αρκετα για καθε εργασια!!

Αν είναι μέχρι 5' οκ, 198 στον τσιγκούνη, ας δει και το 4.

Δημοσ.

γιατί το 3s (αν βρει την έκδοση που φέρνει η Infoquest) έχει όλες τις μπάντες για το 4g , το 4 δεν τις έχει 

επίσης αυτό το η miui 8 φροντίζει τα 2gb ram... Μόνο για αστείο μπορώ να το δεχτώ :) 

• Like 1
Δημοσ.

γιατί το 3s (αν βρει την έκδοση που φέρνει η Infoquest) έχει όλες τις μπάντες για το 4g , το 4 δεν τις έχει 

επίσης αυτό το η miui 8 φροντίζει τα 2gb ram... Μόνο για αστείο μπορώ να το δεχτώ :)

Αυτο για τη RAM εμπειρικα το λες? Το χεις και σου κολλησε? Εγω παντως δοκιμασα να ανοιξω οτι εφαρμογη ειχα και εμειναν ~600ΜΒ ελευθερα.. Στο χερι! οχι οτι φανταζομαι η εχω ακουσει.. 

Οσο για την μπαντα.. Εχει Wind και μενει σε επαρχια? γιατι αλλιως η διαφορα θα ναι μηδαμινη.. Θεσσαλονικη 16Mbps λιγο ειναι? ουτε τα ενσυρματα ADSL δεν δινουν τοσο..

Δημοσ.

Αυτο για τη RAM εμπειρικα το λες? Το χεις και σου κολλησε? Εγω παντως δοκιμασα να ανοιξω οτι εφαρμογη ειχα και εμειναν ~600ΜΒ ελευθερα.. Στο χερι! οχι οτι φανταζομαι η εχω ακουσει.. 

Οσο για την μπαντα.. Εχει Wind και μενει σε επαρχια? γιατι αλλιως η διαφορα θα ναι μηδαμινη.. Θεσσαλονικη 16Mbps λιγο ειναι? ουτε τα ενσυρματα ADSL δεν δινουν τοσο..

έχω το 3

και όχι η Miui δεν φημίζεται για την καλή διαχείριση της μνήμης 

αν έχει επιλογή για 3gb καλό είναι να πάρει τη συσκευή με τα 3gb

το ότι είσαι τώρα καλά δε σημαίνει ότι θα είσαι το ίδιο σε 4-5 μήνες, το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα 16/32

τώρα για το 4g , δεν ξέρω τι έχει , είπα ότι σε αυτό υστερεί το 4 σε σχέση με το 3s (άλλους τους ενδιαφέρει , εμένα π.χ. όχι, αλλά καλό είναι να το διεκρυνίζουμε)

τα mbps δεν λένε απαραίτητα κάτι, έτσι κι αλλιώς η 800αρα δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα, η 800αρα έχει να κάνει με την μεγαλύτερη κάλυψη αλλά και την κάλυψη σε σημεία που πριν δεν θα είχες (π.χ. μέσα σε σπίτια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...