beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα στη παρέα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 μοντέλα, γέρνω βέβαια περισσότερο προς το p9 lite αλλά θα ήθελα κυρίως να ξέρω αν αξίζει να δώσω αυτή τη διαφορά για το p9 lite σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο, όλες οι γνώμες/απόψεις δεκτές! Υ.Γ θα με ενδιέφερε από κάποιον κάτοχο να μου πει και τι θα προτιμούσε ανάμεσα σε p8 lite και j5 16..
SuPerMaNrE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μένεις αποκλειστικά σε αυτά που είπες; Αν όχι , τότε κοίτα και το xiaomi redmi note 3 pro. Η κάμερα σε ενδιαφέρει πολύ;
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα στη παρέα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 μοντέλα, γέρνω βέβαια περισσότερο προς το p9 lite αλλά θα ήθελα κυρίως να ξέρω αν αξίζει να δώσω αυτή τη διαφορά για το p9 lite σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο, όλες οι γνώμες/απόψεις δεκτές! Υ.Γ θα με ενδιέφερε από κάποιον κάτοχο να μου πει και τι θα προτιμούσε ανάμεσα σε p8 lite και j5 16.. Είχα P9 lite μέχρι πριν λίγες μέρες, σέρνεται μπροστά στο xiaomi redmi note 3 pro, ειχα και p8" lite.. Ίδια κατάσταση. Με το xiaomi θα ανέβεις κατηγορία..
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μένεις αποκλειστικά σε αυτά που είπες; Αν όχι , τότε κοίτα και το xiaomi redmi note 3 pro. Η κάμερα σε ενδιαφέρει πολύ; Είχα P9 lite μέχρι πριν λίγες μέρες, σέρνεται μπροστά στο xiaomi redmi note 3 pro, ειχα και p8" lite.. Ίδια κατάσταση. Με το xiaomi θα ανέβεις κατηγορία.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς παίδες, ναι το έχω τσεκάρει και το redmi, το έχει πάρει και ένας ξάδελφος και το έχω δει λιγάκι σε menu, πως ρολλάρει κτλ απλά είχα πει ότι δε θα πήγαινα πάλι σε 5.5 ίντσες γιατί με ψηλοκούρασε ένα τέτοιο που είχα βέβαια με ανάλυση hd απλά όχι τίποτα τρελό αλλά παρόλα αυτά το έχω και αυτό στα υπ' όψιν γιατί τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν σε σχέση με τη τιμή του.. Υ.Γ το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing και social media, δε κάνω τρελή χρήση γενικά ούτε παίζω παιχνίδια, απλά θα ήθελα κάτι όσο καλύτερο γίνεται εκεί μέχρι τα 200 ευρώ, η 5άρα είναι ιδανική οθόνη για εμένα άντε και η 5.2 αλλά επειδή το έχω τσεκάρει και σε review το redmi έχει τρελή ανάλυση και ωραία χρώματα, απλά φοβάμαι μη με κουράσει.. Θα μπορούσες να συμπληρώσεις την φόρμα; δε σε έπιασα φίλε μου
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς παίδες, ναι το έχω τσεκάρει και το redmi, το έχει πάρει και ένας ξάδελφος και το έχω δει λιγάκι σε menu, πως ρολλάρει κτλ απλά είχα πει ότι δε θα πήγαινα πάλι σε 5.5 ίντσες γιατί με ψηλοκούρασε ένα τέτοιο που είχα βέβαια με ανάλυση hd απλά όχι τίποτα τρελό αλλά παρόλα αυτά το έχω και αυτό στα υπ' όψιν γιατί τα χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν σε σχέση με τη τιμή του.. Υ.Γ το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για browsing και social media, δε κάνω τρελή χρήση γενικά ούτε παίζω παιχνίδια, απλά θα ήθελα κάτι όσο καλύτερο γίνεται εκεί μέχρι τα 200 ευρώ, η 5άρα είναι ιδανική οθόνη για εμένα άντε και η 5.2 αλλά επειδή το έχω τσεκάρει και σε review το redmi έχει τρελή ανάλυση και ωραία χρώματα, απλά φοβάμαι μη με κουράσει.. δε σε έπιασα φίλε μου Πάρε τότε το μικρό xiaomi 3s μια χαρά είναι για 5αρι.
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε τότε το μικρό xiaomi 3s μια χαρά είναι για 5αρι. για το j5 ούτε λόγος ε; να μη το σκεφτώ κάν; επίσης, αν είναι και παω στο 3s να πάρω την έκδοση με τα 3 γίγα ε; έχουν 50 ευρώ διαφορά, αξίζει;
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 για το j5 ούτε λόγος ε; να μη το σκεφτώ κάν; επίσης, αν είναι και παω στο 3s να πάρω την έκδοση με τα 3 γίγα ε; έχουν 50 ευρώ διαφορά, αξίζει; τι j5 ρε συ...πεταμενα λεφτα , lalakies της samsung κολπα για να βγαλει λεφτα..!! παρε το 3GB αν δεν αλλαζει κινητα σαν τα πουκαμισα! προσοχη : xiaomi πρωτη φορα πηρα, κατι σημερα μου ελεγαν δεν με ακουν καλα στο μικροφωνο αν συνεχισει να το κανει θα φυγει νυχτα το κινητακι,γιατι δεν το θελω μονο για παιχνιδια μιλαω πολλες ωρες την ημερα.
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 τι j5 ρε συ...πεταμενα λεφτα , lalakies της samsung κολπα για να βγαλει λεφτα..!! παρε το 3GB αν δεν αλλαζει κινητα σαν τα πουκαμισα! η αλήθεια είναι ότι είμαι ακριβός αυτό αλλά με πολύ mid range συσκευές, γι' αυτό πολεμάω να βρω κάτι όσο καλύτερο μπορώ σε αυτή τη τιμή μπας και αράξει στα χέρια μου κάμποσους μήνες
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 η αλήθεια είναι ότι είμαι ακριβός αυτό αλλά με πολύ mid range συσκευές, γι' αυτό πολεμάω να βρω κάτι όσο καλύτερο μπορώ σε αυτή τη τιμή μπας και αράξει στα χέρια μου κάμποσους μήνες μακαρι, τα ιδια κανω και εγω εδω και 10 χρονια εχω μπλεξει αγρια..( Καζινο φαση). Παντως αν θες κατι φθηνο δες κ αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/166911-lenovo-vibe-c2-power-dual-sim-white Αν σε ενδιαφερουν οι καμερες εχει καλες, πιο καλες απο το redmi note 3
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 μακαρι, τα ιδια κανω και εγω εδω και 10 χρονια εχω μπλεξει αγρια..( Καζινο φαση). χαχαχα είναι να μη μπεις στο τρυπάκι με τα άτιμα, επειδή κάτι με έχει πιάσει και κοιτάω μόνο 3 γίγα ram, να μη κοιτάω καθόλου λες όσα έχουν 2; η δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα; να τονίσω ότι ακόμα έχω μείνει στα κινητά του 1 γίγα που τα περισσότερα δε κολλούσαν και σχεδόν πουθενά με κάποιες εξεραίσεις βεβαίως βεβαίως.. 1
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 χαχαχα είναι να μη μπεις στο τρυπάκι με τα άτιμα, επειδή κάτι με έχει πιάσει και κοιτάω μόνο 3 γίγα ram, να μη κοιτάω καθόλου λες όσα έχουν 2; η δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα; να τονίσω ότι ακόμα έχω μείνει στα κινητά του 1 γίγα που τα περισσότερα δε κολλούσαν και σχεδόν πουθενά με κάποιες εξεραίσεις βεβαίως βεβαίως.. μεχρι ποσα θες να δωσεις πρεπει να μας πεις , μετα θα δουμε, επισης καμερες θες καλες η αρκεισε με τις κινεζικες ;
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 μεχρι ποσα θες να δωσεις πρεπει να μας πεις , μετα θα δουμε, επισης καμερες θες καλες η αρκεισε με τις κινεζικες ; έγραψα πιο πάνω μέχρι 200, άντε στη χειρότερη είχα πει 230 αν έπαιρνα το p9 lite, επίσης κινέζικες κάμερες δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε οπότε δεν έχω άποψη και τέλος για το lenovo που μου έστειλες, όσοι γνωστοί μου έχουν πάρει lenovo δεν έχει βγει καλό οπότε μόνο και μόνο γι' αυτό δε θα μπω καν στο κόπο να το τσεκάρω.. Υ.Γ μέχρι στιγμής αν τα βάλω κάτω σε σχέση τιμής, απόδοσης, ομορφιάς κτλ (για τα δικά μου γούστα πάντα) το p8 lite το σκέφτομαι ένα κλικ πάνω απ' όλα τα αλλα, άσε που πούλησε και πουλάει ακόμα πολύ, δε νομίζω να είναι τυχαίο, απλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες όπως ακριβώς μου λέτε εσείς εδώ μέσα..
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 έγραψα πιο πάνω μέχρι 200, άντε στη χειρότερη είχα πει 230 αν έπαιρνα το p9 lite, επίσης κινέζικες κάμερες δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε οπότε δεν έχω άποψη και τέλος για το lenovo που μου έστειλες, όσοι γνωστοί μου έχουν πάρει lenovo δεν έχει βγει καλό οπότε μόνο και μόνο γι' αυτό δε θα μπω καν στο κόπο να το τσεκάρω.. Τι εννοείς δεν έχουν βγει καλα; έχουν εγγύηση δύο χρόνια Λοιπόν έως 230 redmi note 4, or note 3 pro.. Εγώ δεν πήρα το 4 γιατί δεν ξέρω τι αρρώστιες μπορεί να βγάλει, οπότε πήρα δοκιμασμένη λύση στα 199. P8 Lite, μάλιστα μόνο δεύτερο χερι στα 80 αν το βρεις η πιο κάτω, αλλιώς ούτε καν το κοιτάς. Καλύτερα να πάρεις P9 Lite που έχει και κάμερες Sony.
beverlover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς δεν έχουν βγει καλα; έχουν εγγύηση δύο χρόνια Λοιπόν έως 230 redmi note 4, or note 3 pro.. Εγώ δεν πήρα το 4 γιατί δεν ξέρω τι αρρώστιες μπορεί να βγάλει, οπότε πήρα δοκιμασμένη λύση στα 199. όπως είπα πιο πάνω όμως φίλε μου το ΜΟΝΟ που με σταματάει σε αυτά που είπες είναι η μεγάλη οθόνη, δε θα ήθελα να πάω πάνω από 5.2 γιατί είμαι 90% σίγουρος ότι θα με κουράσει πάλι, γι' αυτό όπως έγραψα στο Υ.Γ πιο πάνω που δε πρέπει να το πρόσεξες γιατί το συμπλήρωσα μετά το p8 lite μέχρι στιγμής είναι αυτό που σκέφτομαι πιο έντονα από όλα για τους λόγους που έγραψα, που ξαναλέω είναι καθαρά προσωπική άποψη με βάση αυτά που ζητάω από ένα κινητό, αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο post μου στο Υ.Γ για να έχεις μια πιο καθαρή άποψη για το τι ζητάω.. Υ.Γ όταν λέω δεν έχουν βγει καλά τα lenovo των φίλων δεν εννοώ ότι χάλασαν η κάτι άλλο, απλά βρίσκεις πιο ποιοτηκά κινητά σε αυτά τα χρήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα