paul_10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ toshiba sattelite a 300 το οποίο κάνει επανεκκινησεις συνεχεία , προσπάθησα να βάλω άλλα windows απο 7 σε 10 αλλά πάλι σε κάποια φάση κάνει επανεκκίνηση ομως εαν μπω Bios οσο ειμαι εκει δεν κάνει επανεκκίνηση και σε safe mode δεν κάνει επανεκκίνηση δόκιμες που έκανα ήταν άλλαξα φορτιστή άλλαξα μνήμες άλλαξα σκληρό τι αλλα μπορώ να κανω για να βρω το πρόβλημα ? στον τίτλο που γράφω και οθόνη ειναι λάθος το έγραψα κατα λάθος ευχαριστώ πολυ
LambisElef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια φάση κάνει επανεκκίνηση; Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των windows 10; Όταν εγκαθιστάς τα windows 10 τα βάζεις σε άλλο partition; (Φαντάζομαι ναι, αφού μιλάς για safe mode.) Έχεις ελέγξει τις θερμοκρασίες του;
paul_10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 επανεκκίνηση κάνει εκει λίγο πριν το "κάλς ορίσατε" ή αμέσως μετά έβαλα άλλο σκληρό και προσπάθησα να βαλω τα 10ρια εκει αλλα παλι κανει επανεκκίνηση
LambisElef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει να είναι η κάρτα γραφικών ή κάποιο άλλο chip και εκεί που πάει να φορτώσει drivers τσουπ πεθαίνει. Βέβαια δε νομίζω να έπρεπε να το κάνει κατά τη διάρκεια φρέσκιας εγκατάστασης σε άλλο δίσκο. Πάντως τώρα που το έψαξα φαίνεται να είναι αρκετά συχνό πρόβλημα στα Toshiba A300 και δε βρήκα κάποια "λύση". Πιθανόν λοιπόν να είναι σωστή η υπόθεσή μου και η mobo να έχει πεθάνει. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και με κάποια linux distro, να δεις τι θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα