dimitrishat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα προβλημα στη προσπαθεια μου να εγκαταστησω windows σε macbook pro 2016 ( without touchbar , αν παιζει καποιο ρολο αυτη η πληροφορια ). Εχω εγκαταστησει αρκετες φορες bootcamp σε mac υπολογιστες μονο και μονο για καποια προγραμματα τα οποια δεν υπαρχουν σε μακ. Anyway, δοκιμασα το ιδιο copy των windows που εχω εγκατεστημενο και στον imac μου ( late 2012 ) και λειτουργησε/λειτουργει αψογα. Δοκιμασα και αλλο copy και μου βγαζει το ιδιο προβλημα. File : \windows\system32\boot\winload.efi Error code : 0xc000000f Οποια βοηθεια...ευπροσδεκτη!
mr.angelos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι να βαλεις windows!!!!! επισης αν το θες τοσο πολυ υπαρχει το virtual box και μπορεις να εχεις ενα αλλο pc με windows
dimitrishat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι να βαλεις windows!!!!! επισης αν το θες τοσο πολυ υπαρχει το virtual box και μπορεις να εχεις ενα αλλο pc με windows για καποια προγραμματα
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι δεν πήγε καλά με το copy. Ίσως χρειάζεται επιδιόρθωση κάποιο αρχείο του windows. Μπορεί να λείπουν και κάποιοι drivers. Αν κατάλαβα καλά δεν κάνει εγκατάσταση καθαρή καινούργια με την χρήση του boot camp απλά προσπαθείς να τρέξεις παλιές copies του windows. Σωστά? ΥΓ. Αν χρησιμοποιήσεις το boot camp δεν φτιάχνει δικό του USB με τα drivers?
dimitrishat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι δεν πήγε καλά με το copy. Ίσως χρειάζεται επιδιόρθωση κάποιο αρχείο του windows. Μπορεί να λείπουν και κάποιοι drivers. Αν κατάλαβα καλά δεν κάνει εγκατάσταση καθαρή καινούργια με την χρήση του boot camp απλά προσπαθείς να τρέξεις παλιές copies του windows. Σωστά? ΥΓ. Αν χρησιμοποιήσεις το boot camp δεν φτιάχνει δικό του USB με τα drivers? το εχω σε iso μορφη και οταν τρεχεις το bootcamp το αναγνωριζει και το τρεχει απο εκει..τρεχει κανονικα το bootcamp και κατεβαζει τα απαραιτητα αρχεια αλλα οταν κανει restart το macbook μου βγαζει αυτη την οθονη. Το ιδιο copy χρησιμοποιησα και για τον imac μου
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 το εχω σε iso μορφη και οταν τρεχεις το bootcamp το αναγνωριζει και το τρεχει απο εκει..τρεχει κανονικα το bootcamp και κατεβαζει τα απαραιτητα αρχεια αλλα οταν κανει restart το macbook μου βγαζει αυτη την οθονη. Το ιδιο copy χρησιμοποιησα και για τον imac μουΑν το MacBook Pro έχει την τελευταία έκδοση του Mac OS και συνεχίζει και σου παρουσιάζει πρόβλημα ,καλύτερα να επικοινωνήσεις με την Apple. Κάπου διάβασα ότι δεν δουλεύουν τα USB 3 στικάκια. Αν έχεις κανένα USB 2 στικάκι δοκίμασε με αυτό.Το πρόβλημα είναι σίγουρα κάποιος driver που δεν είναι σωστός. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και από το windows topic.
dimitrishat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν το MacBook Pro έχει την τελευταία έκδοση του Mac OS και συνεχίζει και σου παρουσιάζει πρόβλημα ,καλύτερα να επικοινωνήσεις με την Apple. Κάπου διάβασα ότι δεν δουλεύουν τα USB 3 στικάκια. Αν έχεις κανένα USB 2 στικάκι δοκίμασε με αυτό. Το πρόβλημα είναι σίγουρα κάποιος driver που δεν είναι σωστός. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και από το windows topic. δε χρησιμοποιησα στικακι. το εχω σε .iso μορφη στο μακ πανω.. αυριο θα δοκιμασω με στικακι ( αλλα ειναι sub 3 )
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως αν τα προγράμματα που χρειάζεσαι δεν ειναι πολυ βαριά τοτε ειναι πολυ καλύτερο και πρακτικό να εχεις μια εικονική μηχανή σε virtual box/VMware ή parallels.
laserscout Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 κατέβασε τα 64 bit windows Πάντως αν τα προγράμματα που χρειάζεσαι δεν ειναι πολυ βαριά τοτε ειναι πολυ καλύτερο και πρακτικό να εχεις μια εικονική μηχανή σε virtual box/VMware ή parallels. Aπό το Yosemite υποστηρίζεται native virtualization στο macOS. Οπότε το overhead είναι πολύ μικρό και τα VM τρέχουν πολύ καλά. Tο veertu χρησιμοποιώ για windows VM.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 κατέβασε τα 64 bit windows Aπό το Yosemite υποστηρίζεται native virtualization στο macOS. Οπότε το overhead είναι πολύ μικρό και τα VM τρέχουν πολύ καλά. Tο veertu χρησιμοποιώ για windows VM. Τι εννοείς native virtualization στο Yosemite και μετά; Άκυρο τώρα πρόσεξα ότι είναι η διαφήμιση του veertu επειδή χρησιμοποιεί το Hypervisor framework της Apple. Το έχεις δοκιμάσει με Linux VMs; Performance;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα