Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εκανα καποιες εργασιες στον Η/Υ μου με αρχεια βιντεο,& ξαφνικα μου βγηκαν-στο τελος-τεσσαρα[4] επιπλεον USB...δεν εχουν περιεχομενο...ειναι με τη σειρα-->USB Drive(G:)...H....I....&   J....Αυτα τωρα θελω να τα διαγραψω...επισης,μου λεει, οτι καποια αρχεια ειναι ετοιμα για εγκατασταση...βλακειες...καποια βοηθεια? ευχαριστω πολυ.

post-83716-0-47039000-1487498035_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως σύνδεσες κανένα dock station ή κάποιο usb hub;

Αν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής και πας Διαχείριση και μετά στη Διαχείριση δίσκων τι έχει εκεί;

Στη διαχείριση συσκευών τι βγάζει;

Επανεκκίνηση έκανες;

Δημοσ.

Καλημερα.οχι.ειχα 4 αρχεια dvd μπροστα στην οθονη μου & προσπαθουσα με ποιο τροπο θα τα μετεφερα σε ενα CD ή DVD...Καπου εκει με τις πολλες προσπαθειες,μου βγηκαν στα τελος και αυτα,ειναι αδεια ομως...Μολις κανω επακεκκινηση το πισι[εχω τα win 10],μου βγαζει με το ανοιγμα ενα μνμ κατω στο tray--> you have files waiting to be burned to disk...αυτο το μνμ σημαινει κατι;;;;για να κανω τωρα & αυτα που μου ειπες,μηπως διωξω τα 4 USB.....

Στη φωτο,βγαζει αυτο....

post-83716-0-56866700-1487501835_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμένα αυτές οι συσκευές μου μοιάζουν για card reader. Έχεις card reader στο σύστημα;

Αυτό το μήνυμα μπορείς να το καταργήσεις αν πατήσεις σε αυτό και διαγράψεις τα αρχεία που έχει.

Με τα αρχεία dvd έβγαλες άκρη; Αν θέλεις το κοιτάμε κι αυτό.

Δημοσ.

card reader ? τι ειναι αυτο? πρωτη φορα το ακουω...Ποιο μνμ να καταργησω; Το μονο που εχω κανει απο χτες βραδυ,ειναι τα 4 αρχεια dvd που εχω γραψει σε ενα dvd με το convertXtodvd....τιποτα αλλο για την ωρα....Να ρωτησω τωρα,το εξης--? Αυτα τα 4 Generic ειδα οτι με δεξι κλικ,διαγραφονται....να το κανω;;;

Δημοσ.

Οχι παιδια,δεν εχω....Απλα,ξαναεκανα πριν λιγο 1-2 restart το πισι & ειδα οτι στο tray δεν μου βγαζει πλεον οτι αρχεια περιμενουν να εγκατασταθουν...οκ αυτο...εφτιαξε...επισης,εκανα δεξι κλικ στο καθε ενα USB & Uninstal...και φυγανε...τι να πω...Αρα,τα προβληματακια λυθηκαν...ειμαστε οκ...Σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.καλο μεσημερι να εχετε.Γιωργος.

Δημοσ.

card reader ? τι ειναι αυτο? πρωτη φορα το ακουω...Ποιο μνμ να καταργησω; Το μονο που εχω κανει απο χτες βραδυ,ειναι τα 4 αρχεια dvd που εχω γραψει σε ενα dvd με το convertXtodvd....τιποτα αλλο για την ωρα....Να ρωτησω τωρα,το εξης--? Αυτα τα 4 Generic ειδα οτι με δεξι κλικ,διαγραφονται....να το κανω;;;

card reader είναι μια συσκευή όπου βάζεις τις κάρτες μνήμης π.χ., από τα κινητά ή τις φωτογραφικές για να τραβήξεις φωτογραφίες.

Αν είναι λάπτοπ μάλλον έχεις. Αν είναι desktop θα είναι ή στο μπροστινό μέρος εκεί που κανονικά θα ήταν η δισκέτα ή αν έχεις εξωτερικό reader που συνδέεται με Usb.

Δες πως περίπου είναι τα εσωτερικά και τα usb readers.

10184251_4.png

Black-All-in-One-Memory-Card-Reader-USB-

Δημοσ.

εε αυτα που εσβησες ηταν το card reader το πραματακι κατω απο τα usb

Αυτό ακριβώς!

Είχες card reader τελικά (ο Υπερσυντέλικος επειδή τα διέγραψες :))

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου...σορρυ που καποια πραγματα δεν γνωριζουμε τις ονομασιες τους...ευτυχως που υπαρχουν & οι φωτο.να ειστε καλα που μας δινετε πολυτιμες βοηθειες...καλη εβδομαδα να εχουμε.

Δημοσ.

Κοίτα το card reader θα το αποκτησεις παλι απο τη διαχειριση συσκευων αμα πατησεις πανω το φακο που ψαχνει για αλλαγες υλικού.Αμα το εχεις να σκονηζετε τοτε αστο ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...